KWF Vrijthof-Vrijthof Challenge

By Willem van Abeelen Join Me

KWF Vrijthof-Vrijthof Challenge

KWF Vrijthof-Vrijthof challenge Doe je mee voor het goede doel? Op 20 april 2019 dagen we je uit om mee te doen aan de KWF Vrijthof-Vrijthof challenge. De start is op het Vrijthof in Maastricht en je rijdt via GPS met de mountainbike naar het Vrijthof in Hilvarenbeek. Rijd jij mee voor de KWF? Waarom deze challenge? ?Steeds meer mensen krijgen te maken met kanker. Mijn vader is overleden aan deze ziekte en kort daarop volgde een verschrikkelijke diagnose bij mijn schoonzus. Tijd voor actie? Zegt Willem van Abeelen, initiatiefnemer van de challenge. ?Er moet meer onderzoek komen naar deze slopende ziekte. Hiervoor zet KWF zich in.

Helaas ben ik ook dichtbij geconfronteerd met de ziekte. Mijn vader is 2 jaar geleden veel te vroeg overleden aan kanker. Mijn schoonzus van 40 jaar heeft helaas een paar weken geleden te horen gekregen dat ze kanker heeft. Dit heeft mijn tot doen besluiten om geld in te zamelen om een oplossing te vinden tegen deze rot ziekte.

Thank you to my Sponsors

Willem Abeelen
Donated 25

"donatiebus van Abeelen keuringen Sprang-Capelle"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.