Nederland staat op tegen kanker

Nederland stond op woensdagavond 15 mei massaal op tegen kanker. Tijdens de live tv-show van 20:30 tot 22:00 uur op NPO 1 gaven we het startsein vanuit Den Bosch. Hier stonden honderden mensen letterlijk op vóór een dierbare en tégen kanker! Samen vormden zij een enorm indrukwekkend menselijk lint door het centrum van de stad. Aan alle deelnemers: ongelooflijk bedankt voor jullie deelname!De erehaag

Als deelnemer neem je voor de tv-show begint de door jou bemachtigde plek in de erehaag in. Je staat niet alleen naast, maar ook tegenover elkaar en vormt onder aanvoering van Martine van Os samen een front tegen kanker. Als team word je uiteraard naast elkaar ingedeeld. Tussen de erehaag van mensen gebeurt van alles. Reporters lopen rond, mensen delen hun verhaal en BN'ers komen langs om jullie te steunen.

Voor wie sta jij op?

De foto die je vasthoudt is van een dierbare die geraakt is door kanker. Dat kan bijvoorbeeld een familielid zijn, een collega of iemand uit je vereniging. Je levert de foto digitaal bij ons aan. Wij zorgen er dan voor dat deze op jouw bordje komt te staan die je voor de tv-show bij ons kun ophalen. Meer informatie hierover ontvang je via je e-mail.

De tv-show

Het programma, de sprekers, de artiesten etc.