CZ TTM Wandeltocht

28 september

Schrijf je in  Doneer

tot

€759

Huidig bedrag

1

Deelnemers

Je actie

Wandel tegen kanker tijdens de CZ TTM Wandeltocht. Alleen of met een team van vrienden of collega's. Je kunt op twee manieren mee meedoen.

  • Schrijf je in via KWF. Haal voor 30 augustus minimaal 500 euro op en KWF beloont je met een gratis startbewijs én het Wandel tegen kanker-shirt.
  • Koop zelf een ticket. Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Wandel tegen kanker-shirt!

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, X, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Schrijf je nu in

CZ TTM Wandeltocht

Wandel op zaterdag 28 september mee met de CZ TTM Wandeltocht. Vorig jaar trokken ruim 1.200 wandelaars erop uit in de prachtige natuurgebieden in en rondom Tilburg. Daar kan jij dit jaar (weer) deel van uitmaken! Schrijf je in voor de 5, 10 of 20 km. 

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.