Doe mee aan een evenement

Hoe kom jij in actie tegen kanker?

Kies een evenement.

Evenementenkalender 2024

Begin maar vast met trainen, want er staan een heleboel mooie evenementen voor je klaar! Is een evenement nog gesloten? Doe dan een voorinschrijving. Ontvang een mailtje als de inschrijvingen open zijn en start direct met geld ophalen. Waar zien we jou dit jaar in actie komen voor KWF?

Organiseer zelf een actie

Wil je op een andere manier in actie komen voor KWF? Geen probleem! Kies één van de opties en maak je eigen actiepagina aan. Doe mee op jouw manier. Alles wat je doet is goed!  

Kadoneren

Ben je jarig? Of ga je met pensioen? Met kadoneren vraag je om donaties in plaats van een kado. Wat je ook viert, met kadoneren maakt jouw feest echt impact! 

Winkel in actie

Met Winkel in actie haal je samen met jouw klanten geld op voor KWF. Of je nu een donatiebox op de toonbank zet, of een ludieke actie verzint – iedere euro telt.

Kom in actie voor KWF op jouw manier en haal geld op voor kankeronderzoek

Zelf iets organiseren

Kom in actie voor KWF. Alleen, met je sportclub, je familie of met je bedrijf. Verzin een actie die bij jou past en start nu met geld ophalen.

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.