Veelgestelde vragenHoe registreer ik mijn actie?

add remove

Je kunt je op elk gewenst moment registreren. Klik op de knop 'Start een actie'. Je ontvangt dan direct een mailtje om je te registreren. Met daarin de inloggegevens voor je fondsenwervingspagina. Na een paar dagen nemen we contact met je op en ontvang je ons welkomstpakket.

Waarom moet ik me registreren?

add remove

Zodat we je kunnen helpen waar en wanneer dat nodig is. Zodra je je hebt geregistreerd, sturen we je een welkomstpakket. Met daarin alles wat je nodig hebt om een succesvolle fondsenwervingsactie op te zetten. Je ontvangt daarnaast ook een machtigingsdocument. Hiermee ben je gemachtigd om namens KWF fondsen te werven. De kans bestaat dat je dit document moet laten zien aan donateurs, sponsors en organisators van evenementen.

Zijn er voorwaarden voor fondsenwerving die ik behoor te weten?

add remove

Ja, er zijn inderdaad actievoorwaarden voor fondsenwerving. Die zijn bedoeld om jezelf, maar ook je donoren en KWF Kankerbestrijding te beschermen. We vragen je dan ook om deze voorwaarden zorgvulding door te nemen voordat je een evenement organiseert. Onze actievoorwaarden kun je hier terugvinden.


Wat voor soort acties kan ik doen om fondsen te werven?

add remove

Elke actie telt. Groot of klein. Sportief of creatief. In de keuken of in de natuur. Alles wat je bedenkt, en alles wat je leuk vindt kun je inzetten om geld op te halen voor KWF. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan even op onze pagina met actievoerders of op onze homepage van ons actieplatform.

Welke hulp kan ik van KWF verwachten?

add remove

Het is in feite jouw actie, dus je moet proberen zoveel mogelijk zelf te doen. Uiteraard willen we je hierbij zoveel mogelijk helpen. Zo is ons handige actieplatform een hele mooie plek om je actie op te zetten. En ook tijdens je actie kun je ondersteuning van ons verwachten. Bekijk vooral onze pagina met tips en tools, of bel ons op 0900 - 202 00 41.

Waar gaat het geld dat ik heb opgehaald heen?

add remove

Het geld dat je hebt ingezameld, gaat rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding. Kijk voor meer informatie op 'Over KWF'. Maar je kunt ook even onze publieksservice bellen om te vragen wat er precies met het geld gebeurt.