Kadoneren

Met kadoneren vraag je om een donatie voor in plaats van een kado. Een kadonatie dus! Voor KWF. Heb jij wat te vieren? Maak dan nu je kadonatiepagina aan.  Omdat er nog zoveel is om voor te leven.

Maak een feestpagina

Waarom kadoneren?

Er zijn genoeg redenen om een feestje te vieren. Je verjaardag, huwelijk, een jubileum. Ga je met pensioen? Of je wilt het leven vieren bijvoorbeeld omdat je al 5 jaar ‘schoon’ bent? 

Wat je ook wilt vieren, met kadoneren maakt jouw feest echt impact! In plaats van weer een nieuw paar sokken of een luxe doucheset, maak jij met jouw kadoneeractie het verschil voor iedereen die geraakt is door kanker.


Dat doen we door te investeren in belangrijk kankeronderzoek. Onderzoek dat leidt tot vroegere opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Dankzij wetenschappelijke doorbraken overleven steeds meer mensen kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Dus vier je feest, vraag om kadonaties en draag bij aan onze belangrijke missie!

Start je kadoneeractie

Vier je feest

Hoe start je een actie?


1. Vier jouw feest

Heb je een verjaardag? Een zakelijk feestje, jubileum of een huwelijk? Het maakt niet uit wat je viert. Kadoneren kan altijd!


2. Maak je persoonlijke feestpagina

Iedereen kan kadoneren op jouw actiepagina. Plaats een mooie foto van jezelf. Vertel je eigen verhaal, dan weet iedereen waarom kadoneren voor jou zo belangrijk is.


3. Deel je actie

Is je pagina helemaal af? Mooi! Deel je feestje via e-mail en social media. Of maak een speciale WhatsApp-groep aan en vraag je gasten in plaats van een kado, om een donatie. Vergeet niet te vertellen waarom je graag kadoneert voor KWF.

KWF Donatiebox

Ook tijdens het feestje zelf kunnen je gasten nog een donatie geven. Zet de speciale KWF donatiebox op een goede plek neer en vertel iedereen van tevoren dat er ook tijdens je feestje gekadoneerd kan worden. De opbrengst stort je na het feest eenvoudig op je eigen feestpagina!

Bestel de box

Kijk bij Tools & Downloads voor nog meer tips & tricks voor jouw feestje.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over kadoneren of over je persoonlijke feestpagina? Kijk of jouw vraag hier wordt beantwoord. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via kadoneren@kwf.nl.

Wat is kadoneren?

add remove

Bij een feestelijke gelegenheid geen cadeau vragen maar donaties voor kankeronderzoek.

Wat betekent kadoneren en kadonatie?

add remove

Ka•do•ne•ren < werkwoord > Bij een feestelijke gelegenheid geen cadeau vragen maar donaties voor kankeronderzoek

Ka•do•na•tie < zelfst. naamwoord > Schenking aan KWF die is ingezameld door te kadoneren.

Voor welke gelegenheid kun je kadoneren?

add remove

Actievoerders gebruiken kadoneren om iets te vieren. Jouw kadonatie is een alternatief voor bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een jubileumcadeau, huwelijkscadeau of een pensioengeschenk.

Hoe kan ik het opgehaalde geld op mijn kadonatiepagina storten?

add remove
  1. Log in op acties.kwf.nl
  2. Ga naar mijn donaties
  3. Voeg een donatie toe
  4. Vul je gegevens in en maak het opgehaalde bedrag eenvoudig over van je eigen bankrekening. Je kunt IDeal of Creditcard gebruiken.

Mag ik het KWF Logo gebruiken voor mijn actie?

add remove

Voor jouw kadoneer actie hebben we een speciaal logo ontwikkeld die je mag gebruiken.

Download het In-Actie-Voor-KWF logo
En vergeet niet de richtlijnen voor het gebruik van ons logo en de handige schrijftips te lezen:

Download de schrijftips

Heb je hier nog vragen over? Stuur een mail naar kadoneren@kwf.nl. We helpen je graag!

Wat doen jullie met mijn kadonatie?

add remove

Jouw kadonatie besteedt KWF aan baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kanker. Daarnaast zetten we ons in voor betere overlevingskansen, meer bewustzijn over de oorzaken en gevolgen van kanker. En zorgen we voor betere zorg en ondersteuning voor iedereen die geraakt is door kanker. Lees meer over de het werk van KWF.

Ik wil graag een kadonatie doen aan een vriend. Waar kan ik dienst feestpagina vinden?

add remove

De persoonlijke feestpagina’s zijn vindbaar via het zoekveld rechts bovenaan de website. Maar je kunt bij je vriend, familielid of collega de link van diens feestpagina opvragen. Hier kies je eenvoudig hoeveel geld je cadeau wilt doen. En je kunt er meteen een persoonlijk berichtje bij schrijven!

add remove

Ik wil graag een medewerker van KWF spreken. Hoe kom ik in contact?

Stuur een e-mail naar kadoneren@kwf.nl of neem contact op met Team Acties via 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten). Onze medewerkers staan op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur voor je klaar.