Enschede Marathon

21 april 2024

Schrijf je in  Doneer

tot

€9.137

Huidig bedrag

28

Deelnemers

Ren en haal geld op tijdens de Enschede Marathon
___

Je actie

Ren tegen kanker tijdens de Enschede Marathon. Alleen of met een team van vrienden of collega's. Je kunt op twee manieren meedoen.
1) Schrijf je in via KWF. Haal voor 21 maart minimaal 500 euro op en KWF beloont je met een gratis startbewijs én het Ren tegen kanker-shirt. 2) Koop zelf een ticket. Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Ren tegen kanker-shirt!

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich meebrengt, om in kracht. 

Schrijf je nu in

Enschede Marathon

Het parcours van de Enschede Marathon staat bekend als een snel parcours. Deelnemers kunnen rekenen op de support van zo’n 80.000 enthousiaste fans langs het parcours en in de binnenstad. Kies jouw afstand en sta op 21 april 2024 aan de start van 1 van de afstanden. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Enschede Marathon!

Voor wie ren jij?

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt ooit de diagnose kanker. Of je het nu zelf hebt. Of iemand om wie je geeft. Kanker ontwricht je leven.

Zet je onmacht om in kracht.

Tijdens andere Ren tegen kanker-evenementen renden deze deelnemers tegen kanker. Allemaal met een eigen verhaal. Voor wie ren jij?

"Ik kan bijna niet geloven dat mijn vader er al 8 jaar niet meer is."

Lees het verhaal van Noëna (26):

Noena testimonial

"Toen ik me opgaf om mee te werken aan de nieuwe KWF-campagne had ik nooit verwacht dat mijn verhaal zó op dat van de hoofdpersoon in de commercialzou lijken. Ik kan heel Nederland aanraden om in actie te komen en zo liefde en licht te verspreiden.”

Lees het verhaal van Joly (57):

Onze actievoerders

Waar doe je het voor?

Beter leven met en na kanker

Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat ons betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroegere opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Dankzij wetenschappelijke doorbraken overleven steeds meer mensen kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker tijdens de Enschede Marathon en draag bij aan onze missie.

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

We zijn heel blij met jou als actievoerder. Want samen met onze actievoerders kan KWF het verschil maken. Voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Het leven zoveel mogelijk kunnen leven. Daar doen we samen alles voor.
Veel mensen zetten zich in voor KWF. We maken dankbaar gebruik van de kracht van onze samenleving.

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar rentegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten)
We helpen je graag.