The Marathon Rotterdam Walk

13 april 2024

Schrijf je in     Doneer

tot The Marathon Rotterdam Walk

€25.029

Opbrengst

119

Deelnemers

Wandel en haal geld op tijdens The Marathon Rotterdam Walk

Je actie

Schrijf je in via KWF én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis ticket en het unieke Wandel tegen kanker–shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Je hebt tot 1 april de tijd om het minimale sponsorbedrag te verzamelen. Haal je de 500 euro niet op tijd op? Dan kun je alsnog een startbewijs kopen via NN Marathon Rotterdam

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor KWF zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Schrijf je nu in

The Marathon Rotterdam Walk

Wandel op zaterdag 13 april 2024 door Rotterdam en bewonder onderweg het bruisende hart van Rotterdam, met iconische architectuur en prachtig groen. Onderweg kom je verschillende muziekpunten en verzorgingsposten tegen. De finish is op Coolsingel. Er is keuze tussen 3 afstanden: 5 km, 10 km en 15 km. Geef jouw deelname extra betekenis door je te laten sponsoren voor Wandel tegen kanker. 

Voor wie wandel jij?

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt ooit de diagnose kanker. Of je het nu zelf hebt. Of iemand om wie je geeft. Kanker ontwricht je leven.

Zet je onmacht om in kracht.

In 2023 wandelde Ruby tegen kanker tijdens The Marathon Rotterdam Walk. Voor wie wandel jij?

 “Als patiënt zelf kun je niet ‘vechten’ tegen kanker. Je kunt alleen je hoofd en lichaam sterk genoeg proberen te houden om alles te kunnen ondergaan. Met het soort initiatieven als Wandel tegen kanker kunnen mensen bijdragen aan baanbrekend onderzoek en belangrijke projecten die van belang zijn als je kanker hebt. En precies daarom wandelde ik tegen kanker op 15 april 2023 tijdens de Marathon Rotterdam Walk. Voor die brug. Want contact met de mensen die je lief hebben is heel belangrijk als je behandeld wordt.”

Lees het verhaal van Ruby (30)

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven. 

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar wandeltegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten) 
We helpen je graag.