Mergelheuvelland 2-daagse

21 - 22 september

Schijf je in  Doneer

tot

€5.822

Huidig bedrag

18

Deelnemers

Fiets tegen kanker en haal geld op tijdens de Mergelheuvelland 2-daagse

Fiets op 21 - 22 september mee met de Mergelheuvelland 2-daagse. Geef jouw prestatie extra betekenis door jouw rit te laten sponsoren. Fiets tegen kanker en voor het leven, haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Met iedere kilometer die je fietst kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. 

Je actie

Verdien je inschrijfgeld terug en ontvang een gaaf KWF wielershirt thuis. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen? Dan wordt jouw inschrijfgeld teruggestort op je bankrekening. Je hebt dan ook een KWF wielershirt verdient. Die sturen we aan je op. 

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor KWF zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Schrijf je nu in

Fiets tegen kanker logo

Mergelheuvelland 2-daagse

Beleef de gezelligheid en sportiviteit van de Mergelheuvelland 2-daagse (MH2D) in 2024! Dit tweedaagse fietsevenement, gehouden op 21 en 22 september, is een feest voor fietsliefhebbers die verlangen naar een unieke ervaring in de schitterende heuvels van Limburg. Georganiseerd door fietsclub WTC Sint Geertruid, met hulp van lokale verenigingen en meer dan 400 vrijwilligers, staat MH2D bekend om zijn hoogwaardige toerfietstochten en MTB-routes.

Voor wie fiets jij?

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt ooit de diagnose kanker. Of je het nu zelf hebt. Of iemand om wie je geeft. Kanker ontwricht je leven.

Zet je onmacht om in kracht.

Niet te stoppen
Tanja  doet mee aan de Mergelheuvelland 2-daagse voor KWF. Ze heeft een actiepagina gemaakt, met in gedachte haar zus Roelien en haar zoon Berend. Van haar zus heeft Tanja onlangs afscheid moeten nemen. Met haar zoon gaat het gelukkig weer heel goed. Het waren heftige tijden, geeft Tanja aan. Tanja is blij verrast met alle donaties die ze al heeft ontvangen. ‘Ik had in één dag mijn streefbedrag al gehaald! Ik wist niet wat me overkwam!’ Tanja heeft daarmee het rode KWF wielershirt verdiend. Ze is niet van plan om te stoppen. ‘Ik blijf gewoon lekker doorgaan, want er is nog veel geld nodig’.   

Deelnemersverhaal Tanja

Joris (46) fietst veel, het geeft hem afleiding. Na een ernstig auto ongeluk in 2012 hielp fietsen hem. “Ik was altijd al heel erg sportief. En fietsen bleek de beste manier van revalideren voor mij.” Fysiek is Joris helemaal hersteld, maar zijn hersenletsel gaat niet meer over. “Daardoor ben ik snel overprikkeld. Fietsen helpt me om alles even rustig te verwerken. En hoe gaaf is het dat ik nu met mijn hobby geld ophaal voor KWF?”

In zijn omgeving hebben een aantal mensen kanker. Het is voor hem daarom logisch en een kleine moeite om voor KWF geld op te halen tijdens de Mergelheuvelland 2-daagse. “Het is een uitdaging voor me maar ik heb er onwijs veel zin in! Je herkent me aan mijn rode KWF-shirt.” 

Joris deelnemersverhaal

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven. 

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar fietstegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten).
We helpen je graag.