Paris Roubaix Challenge

6 april 2024

Schijf je in  Doneer

tot de Paris Roubaix Challenge

€421

Huidig bedrag

5

Deelnemers

Fiets tegen kanker en haal geld op tijdens de Paris Roubaix Challenge

Fiets op zaterdag 6 april 2024 mee met de Paris Roubaix Challenge. Geef jouw prestatie extra betekenis door jouw rit te laten sponsoren. Fiets tegen kanker en voor het leven, haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Met iedere kilometer die je fietst kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. 

Je actie

Schrijf je in via KWF én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis startbewijs en het unieke Fiets tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Je hebt tot 1 maart de tijd om het minimale sponsorbedrag te verzamelen. Haal je de 500 euro niet op tijd op? Dan kan je zelf een ticket kopen bij de organisatie, zolang de voorraad strekt. Let op; dit evenement verkoopt (snel) uit. Dus houd de informatie hierover goed in de gaten.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor KWF zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Schrijf je nu in

Fiets tegen kanker logo

Paris Roubaix Challenge

Paris Roubaix Challenge geeft wielerliefhebbers de kans om te proeven van een mythische wedstrijd uit het professionele wielrennen: Paris Roubaix. De kans om je te meten met de legende van de ‘Hel van het Noorden’ en zijn mythische kasseistroken, zoals de Carrefour de l’Arbre en het Bos van Arenberg. En échte uitdaging door het prachtige Franse landschap. Geef jouw deelname aan de Paris Roubaix Challenge éxtra betekenis en fiets tegen kanker. Maak een actiepagina en laat je sponsoren. Elke euro die je ophaalt draagt bij aan een beter leven voor mensen die zijn geraakt door kanker.

Onze actievoerders:

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven. 

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar fietstegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten).
We helpen je graag.