Utrecht Marathon

19 mei 2024

Maak een actiepagina       Doneer

tot

€332.148

Huidig bedrag

537

Deelnemers

Ren en haal geld op tijdens de Utrecht Marathon

Je actie

Ren tegen kanker tijdens de Utrecht Marathon. Alleen of met een team van vrienden of collega's. Je kunt op twee manieren meedoen.
1) Schrijf je in via KWF. Haal voor 19 april minimaal 500 euro op en KWF beloont je met een gratis startbewijs én het Ren tegen kanker-shirt. 
2) Koop zelf een ticket. Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Ren tegen kanker-shirt!

Inschrijving via KWF is nu gesloten. Je kunt nog wel een actiepagina aanmaken en om donaties vragen. Je koopt zelf je startbewijs voor het evenement. 

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Schrijf je nu in

Inschrijving via KWF is nu gesloten. Je kunt nog wel een actiepagina aanmaken en om donaties vragen. Je koopt zelf je startbewijs voor het evenement. 

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park

Ren mee met de 40e editie van de Utrecht Marathon. Dwars door de binnenstad van de Domstad en de Utrechtse natuur. Alle afstanden starten op de Cambridgelaan en finishen op de Heidelberglaan, op Utrecht Science Park. Kies uit de hele marathon afstand, de halve of kwart marathon. 

Voor wie ren jij?

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt ooit de diagnose kanker. Of je het nu zelf hebt. Of iemand om wie je geeft. Kanker ontwricht je leven.

Zet je onmacht om in kracht.

Deze deelnemers renden tegen kanker tijdens de vorige editie van de Utrecht Marathon. Allemaal met een eigen verhaal. Voor wie ren jij?

"Ik verloor mijn vader en broer aan kanker. Ik kon alleen maar machteloos toekijken, terwijl zij zo strijdbaar waren. Ik ren tien kilometer in Utrecht om geld in te zamelen voor kankeronderzoek"

Lees het verhaal van Yvonne (49)

Yvonne rent tegen kanker

"In één klap stond mijn wereld op z'n kop. Er gaat vanalles door je heen. Zijn er uitzaaiingen? Ben ik nu ziek? Hoe moet dat met mijn gezin? Gelukkig was mijn melanoomkanker goed te behandelen. Nu haal ik geld op om anderen diezelfde kans te geven."

Lees het verhaal van Mireille (39)

mireille rent tegen kanker

Beleef het ook!

Op 21 mei 2023 renden honderden actievoerders tegen kanker tijdens de Utrecht Marathon powered by Science park. Beleef de sfeer en laat je inspireren door deze toppers. Die hun onmacht omzetten in kracht en daarbij ruim 600.000 euro ophaalden! Doe jij dit keer ook mee?

Onze actievoerders

Waar doe je het voor?

Beter leven met en na kanker.

Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat ons betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroegere opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Dankzij wetenschappelijke doorbraken overleven steeds meer mensen kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker tijdens de Utrecht Marathon en draag bij aan onze missie.

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

We zijn heel blij met jou als actievoerder. Want samen met onze actievoerders kan KWF het verschil maken. Voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Het leven zoveel mogelijk kunnen leven. Daar doen we samen alles voor.
Veel mensen zetten zich in voor KWF. We maken dankbaar gebruik van de kracht van onze samenleving.

Lees meer over KWF

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar rentegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten)
We helpen je graag.

Veelgestelde vragen