Kennedymars Someren

6 en 7 juli

Schrijf je in  Doneer

tot

€37.592

Huidig bedrag

56

Deelnemers

Je actie

Wandel tegen kanker tijdens de Kennedymars Someren. Alleen of met een team van vrienden of collega's.  Je kunt op twee manieren mee meedoen.

  • Schrijf je in via KWF. Haal voor 17 juni minimaal 500 euro op en KWF beloont je met een gratis startbewijs én het Wandel tegen kanker-shirt.
  • Koop zelf een ticket. Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Wandel tegen kanker-shirt!

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Schrijf je nu in

Kennedymars Someren

Wandel op zaterdag 6 en zondag 7 juli mee met de Kennedymars in Someren, de gezelligste Kennedymars van Nederland! Kies jouw afstand en zet je in voor KWF. Kennedymars Someren is een groots wandelevenement waarbij duizenden wandelaars de uitdaging aangaan om 80 (Kennedymars), 40 (Rondje Someren) of 8 (Mini Kennedymars) kilometer te wandelen. Als sinds 1963 wordt er in Someren gewandeld, een Kennedymars met historie dus. Zoals JF Kennedy ooit uitsprak: iedereen is in staat om 50 mijl te wandelen in 20 uur. Durf jij de uitdaging aan?

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.