Mutua Marathon

16 oktober 2022

tot

€74.406

Huidig bedrag

0

Deelnemers

Ren mee met Vindicat en haal geld op tijdens de TCS Amsterdam Marathon

Op 16 oktober 2022 hopen wij weer met zo veel mogelijk leden van onze vereniging (+ familie, vrienden en oud-leden) aan de start te kunnen staan van de TCS Marathon in Amsterdam. Ook dit jaar gaan wij rennen voor het KWF. Maar niet alleen voor het KWF, dit jaar gaat namelijk 20% van onze opbrengst naar de F|Fort Foundation. Een foundation met als missie het mentale welzijn van jongvolwassenen met kanker te verbeteren. Ren de 8, 21 of 42 km en haal via deze actiepagina zo veel mogelijk geld op!

Wij hebben er zin in!

Je actie

Maak een actiepagina aan. Ben je teamcaptain? Je kunt een team maken nadat je jouw account hebt aangemaakt. Ren je mee met een team? Sluit je dan aan bij een bestaand team.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Schreeuw je actie van de daken. Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Inschrijving gesloten

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Je actiepagina blijft nog 4 weken na het evenement live. We waarschuwen je als we je pagina sluiten.

Deelnemers
___

Deze deelnemers hebben samen al 74.406 euro opgehaald.

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar acties@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten).
We helpen je graag.

Wall of fame
___