City Pier Night Walk

8 maart 2024

Maak een actiepagina     Doneer

tot

€29.684

Huidig bedrag

0

Deelnemers

Je actie

Wandel tegen kanker tijdens de City Pier Night Walk. Alleen of met een team van vrienden of collega's. Je kunt op twee manieren meedoen.

Schrijf je in via KWF. Haal voor 26 februari minimaal 500 euro op en KWF beloont je met een gratis startbewijs én het Wandel tegen kanker-shirt. 
Koop zelf een ticket. Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je toch 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Wandel tegen kanker-shirt!

Inschrijving via KWF is nu gesloten. Je kunt nog wel een actiepagina aanmaken en om donaties vragen. Je koopt zelf je startbewijs voor het evenement.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich meebrengt om in kracht. 

Schrijf je nu in

Inschrijving via KWF is nu gesloten. Je kunt nog wel een actiepagina aanmaken en om donaties vragen. Je koopt zelf je startbewijs voor het evenement.

City Pier Night Walk

De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC loop Den Haag. De avondwandeling van circa 8 of 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Kortom: een avond die je niet wilt missen! Geef jouw prestatie extra betekenis door jouw deelname te laten sponsoren. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Met iedere stap die je zet kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. 

Voor wie wandel jij?

Iedereen krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt. Of iemand om wie je geeft. Kanker ontwricht je leven.

Zet je onmacht om in kracht.

Deelnemers aan de City Pier Night Walk wandelen tegen kanker. Allemaal met een eigen verhaal. Voor wie wandel jij?

"Op 8 maart sluit ik een periode van angst en verdriet af. Dan is het precies een jaar geleden dat ik de diagnose borstkanker kreeg. En het is de dag van de City Pier Night Walk. Ik doe mee samen met een team van familieleden en we halen geld op voor KWF."

Lees het verhaal van Annemieke (37)

"Op 8 maart vieren we haar verjaardag, maar vooral dat ze 25 jaar kankervrij is. Dubbel feest dus!' Liesbeth en haar zus doen mee aan de 8 kilometer route. Liesbeth komt in actie voor KWF."

Doneer ook KWF

“Caroline loopt mee voor haar vader. ‘Hij is er gelukkig nog. We hebben een heftige tijd gehad’ vertelt Caroline. Het laatst stukje hoopt hij met ons mee te kunnen lopen, dat wordt heel bijzonder."

Steun Caroline met een donatie

Onze actievoerders

Waar doe je het voor?

Beter leven met en na kanker

Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat ons betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroegere opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Dankzij wetenschappelijke doorbraken overleven steeds meer mensen kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Wandel tegen kanker tijdens de City Pier Night Walk en draag bij aan onze missie.

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.