Ticketmaster

By Ticketmaster Team Join Me

Quiz Night was een succes!

Gisteravond vond onze Ticketmaster x KWF pubquiz dan eindelijk plaats in De Kompaan. Wat een opkomst! Maar liefst 11 teams met collega's, vrienden en familie streden voor de eerste plaats. De QuizBrothers hadden het ons niet makkelijk gemaakt. Het Leukste Team Van Allemaal won en ging ervandoor met de Ticketmaster Cadeaukaarten. Het was een leuke, gezellige avond en we haalden ook nog eens €519 op voor het goede doel! 🤩

Wil jij ook nog doneren? Dat kan: https://lnkd.in/dPJefHC

Ticketmaster Quiz Night

Het is alweer een poosje geleden dat we een KWF-activiteit georganiseerd hebben, maar dat betekend niet dat we stil gezeten hebben. We hebben al een mooi bedrag opgehaald met onder andere de upsells, loterij, bloemen en sieraden.

We hopen hier nog wat aan toe te mogen voegen. Dat gaan we doen doormiddel van een Quiz Night op dinsdag 15 oktober in Kompaan!

We hebben ruimte voor 13 teams van maximaal 6 personen, en voor €7,50 per persoon ben je verzekerd van een gezellige avond, waarvan de opbrengst uiteraard naar het KWF gaat. Inschrijvingen zijn niet gelimiteerd tot Ticketmaster personeel, dus voel je vrij om een team te vormen met vrienden en familie!

Wil je mee doen? Schrijf jouw team dan snel in! Dit kan via een mailtje naar mij, probeer je team al zo compleet mogelijk te hebben voor je dit doet, zodat we een goed beeld hebben van het aantal mensen dat gaat komen. Vergeet ook jullie team naam niet!

Uiteraard ben je ook welkom als je wel zin hebt in gezelligheid en een donatie aan het KWF, maar niet om jouw algemene kennis op de proef te stellen, wil je dit dan ook aan mij laten weten?

Super trots!

Deze vier snelle helden renden gisteren de Dam tot Damloop. Ze haalden samen €1248 op voor KWF Kankerbestrijding - het goede doel dat Ticketmaster steunt in 2019 hashtagrentegenkanker

Dam tot damloop

Vier van onze collega's hebben besloten de uitdaging aan te gaan. Ellen, Floris, Nicole en Ilse lopen op zondag 22 september 10 Engelse mijl (16,1 kilometer) van de Prins Hendrikstraat in Amsterdam tot de Peperstraat in Zaandam.

Uiteraard zijn ze nu al hard aan het trainen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Extra donaties worden natuurlijk altijd op prijs gesteld. Help jij ons de volle tocht zo snel mogelijk uit te lopen met een donatie? Samen helpen we kanker de wereld uit!

Wil je iets doneren? https://acties.kwf.nl/fundraiser/ticketmaster

Onze moeders worden in het zonnetje gezet met een bosje anjers

Kelly is in actie gekomen door bosjes anjers te verkopen voor Moederdag die door haar schoonvader geteeld zijn. Collega's konden van tevoren een bosje bloemen bestellen voor €5. Totaal zijn er 33 bosjes verkocht! Uiteindelijk heeft de schoonvader de anjers cadeau gedaan en is er maarliefst €165 euro opgehaald met deze actie. Gaaf!

Veel plezier met het verrassen van de (schoon)moeders, (schoon)zussen, vrouwen en vriendinnen! 

Onze Ticketmaster Loterij was een succes!

Afgelopen donderdag 11 april vond de eerste Ticketmaster loterij plaats om geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding. Vele mooie prijzen werden gesponsord door bedrijven waar we mee samenwerken. O.a. een proefabonommenten op tijdschrift &C, Kompaan bierpakketten, koffie en gebak bij Coffee and Beans, tickets voor Kinderen voor Kinderen-concert. Maar wat dacht je van de hoofdprijs een weekend Wenen?!

Vele collega's (en hun vrienden, familie) kochten loten voor de loterij. De totale opbrengt was maarliefst €542. Een mooie aftrap van de vele euro's die nog gaan volgen.

En wie de winnaar was van het weekend Wenen? Onze collega Cilla. Zij was de gelukkige ontvanger van een kilo uien, dus dat was gegarandeerd een weekend lang wenen...  

Wij komen in actie tegen kanker

Kanker raakt ons allemaal.

Iedereen krijgt vroeg of laat op de één of andere manier te maken met kanker. Daarom slaan alle Ticketmasterlanden dit jaar de handen ineen om samen in actie te komen. Ticketmaster Nederland zet zich in voor KWF Kankerbestrijding. We trappen af op 4 februari 2019 tijdens Wereldkankerdag.

Wat wij gaan doen

Voor kankeronderzoek is aandacht nodig, maar ook geld. Ticketmaster gaat dit jaar fondsen werven voor het hoognodige werk van KWF. Het kan zijn dat we je vragen om een donatie als je een ticket bij ons koopt. Maar je kan ook onze medewerkers met één van onze teamacties ondersteunen. Houd deze pagina het komende jaar in de gaten om de acties te volgen.

Thank you to my Sponsors

Ticketmaster Team
Donated 24.295

Ticketmaster Loterij
Donated 542

Nadine Formsma
Donated 15

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.