Petra & Erwin 25+50 jaar

By Erwin Honingh

WE ZIJN VAN START!!!

Lieve familie en vrienden,

We zijn van start. Dat betekent dat de uitnodigingen eruit zijn.

Wat hebben we veel en leuke reacties van jullie gekregen. Niet alleen op de uitnodiging zelf en het feest (we merken dat iedereen wel toe is aan een feestje... wink), maar vooral ook op ons initatief om ons feest ook te gebruiken als reden om veel geld in te zamelen voor onderzoek naar kankerbestrijding.

Op deze pagina kunnen jullie ook bijhouden hoe het met de voortgang gaat, dus mochten jullie alvast willen doneren zouden we dat heel fijn finden.

Op het feest zal ook een inzamelbox beschikbaar zijn voor iedereen die niet via deze actiepagina maar liever via “de bus” doneren.

Alvast heel hartelijk bedankt.

Groetjes Petra & Erwin.

 

Wij vieren ons 25 jarig huwelijksfeest en de 50-ste verjaardag van Erwin

De laatste jaren hebben de gevolgen van de ziekte kanker een belangrijke impact op ons leven gehad. Wij vinden het vreselijk om aan de zijlijn te moeten staan terwijl mensen die ons lief zijn zo hard moeten vechten tegen deze ziekte, met soms de trieste conclusie dat deze strijd niet eerlijk is en wij hen moesten afstaan. 

Maar samen komen we dichter bij de dag waarop niemand meer sterft aan kanker. Hierom willen we jullie vragen om ons initiatief te steunen en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar het bestrijden van deze ziekte. 

Wij vragen om donaties voor kankeronderzoek in plaats van cadeaus. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Geef en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en heel veel andere mensen : dank jullie wel!

Petra en Erwin

 

Thank you to my Sponsors

Peter En Marietta Eppinga
Donated 100

"Prachtig initiatief Erwin en Petra !"

Leo En Jacqueline
Donated 50

"Lieve Erwin en Petra, Wat een fantastisch initiatief! We hopen dat jullie heel veel geld ontvangen voor dit mooie doel. We zien uit naar jullie feestje. Liefs van ons."

Petra En Erwin Honingh
Donated 50

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.