Help je mee mijn doel te bereiken?

Wat een rijk leven!

Ik begon deze actie niet voor mijzelf. Zoals ik al eerder aangaf is het niet alleen mijn gevecht maar een gevecht voor je hele omgeving. Ik heb altijd enige prestatiedrang in mij gehad. We pakken iets aan en dan doen we het goed. 


Dus toen ik besloot om op te staan tegen kanker legde ik de lat weer hoog. Dus ik begon met het aanschrijven van mensen, delen op Facebook en berichten voor Linkedin. Wat er toen gebeurde had ik nooit voor mogelijk gehouden. Er kwamen zoveel donaties binnen. Donaties van vrienden, familie, kennissen maar ook mensen die ik niet ken of de donaties worden anoniem gedaan. Ik bedank iedereen met een persoonlijke e-mail. 

Het is geweldig om zoveel donaties te krijgen voor onderzoek naar kanker. Maar het doet ook iets met mij. De donaties laten zien hoeveel mensen mij willen steunen, er voor mij willen zijn. En bij elke donatie die ik ontvang lees ik het persoonlijke bericht en heb ik een brok in mijn keel. Het zet je aan het denken. Hoe heb ik de mensen leren kennen. In een periode toen ik nog niet ziek was. Wat hebben die mensen voor mij betekend in mijn leven en wat hebben wij samen al wel niet meegemaakt. 

Het doet pijn om je te realiseren hoe je leven er ooit uitzag. Onbezonnen zonder weet van de ziekte en dan realiseer je pas hoe klein je problemen toen waren. 

Maar het geeft ook inzicht in hoe rijk mijn leven eigenlijk is. Ongelooflijk hoeveel mensen om mij en mijn man heen staan en ons willen steunen. Hoe klote deze ziekte ook is, het geeft je ook nieuwe inzichten. Want als je gezond bent dan zie je vaak heel veel dingen gewoonweg niet. Ook ik zie nu pas in hoe rijk mijn leven is met al die lieve mensen om mij heen en dat het ook een voorrecht is dat ik deze rijkdom mag ervaren. Hoe triest de situatie misschien ook is, deze ervaring neem ik wel mee. 

Lieve mensen dank voor alle donaties, steun en mooie woorden. Het geeft mij de bevestiging dat ik daar straks voor jullie ga staan op 15 mei!

 

 

Ik sta er niet voor mijzelf.

Als je dan uiteindelijk de stap durft te nemen omdat je er al even over nadenkt en twee vriendinnen aangeven hier graag aan deel te willen nemen word je over de streep getrokken.

Want als er iets is wat ik niet wil is het mijn ziekte groot uit meten naar buiten toe of nu gaan deel nemen en dan te profiteren van het feit dat ik ziek ben. 

Het gaat niet om mij. Ik realiseerde mij dat je op staat tegen kanker. Maar kanker heb je niet alleen. Want het is een gevecht voor je hele omgeving. Ik krijg wel alle behandelingen en voel alle pijn. Maar het nieuws dat de chemo niet helpt, of dat de uitzaaiingen groeien of dat het er slecht uitziet is iets wat iedereen raakt. Iedereen doet het verdriet. 

Dat is ook de reden waarom ik op woensdag 15 mei in Den Bosch ga staan voor mijn omgeving. We all fight together! 

Esther en Jeanine lieten mij dit inzien. Door het feit dat zij daar voor mij wilde gaan staan. Dat gaf mij het inzicht hoe diep het hen raakt dat ik ziek ben. Tuurlijk weet je al heel lang dat het mensen raakt maar als ik een appje stuur of een belletje doe dan zie ik niet letterlijk het verdriet. Maar tijdens het gesprek wat ik met hen had over dit event merkte ik dat zij dit deden omdat zij ook iets willen doen. Zij voelen zich machteloos. 

Naast het feit dat ik er voor mijn omgeving ga staan, sta ik er ook voor de doktoren, oncologen en verpleegkundige uit het AVL. Want zonder dokter Kulhmann en dokter Buffart was ik al lang opgegeven. Het feit dat zij voor mij alles uit de kast halen is iets waar ik eeuwig dankbaar voor ben. De tijd die zij nemen, hun vastberadenheid om mij te helpen en zij mijn eigenwijsheid accepteren is geweldig. Maar ook de verpleegkundige zijn onmisbaar daar. 

Op woensdag 15 mei sta ik samen met meerder mensen in dit team op tegen kanker. Misschien is het voor mij te laat maar ik hoop met deze actie dat het voor jullie niet te laat zal zijn. 

 

 

 

 

 

Ik doe mee aan 'Nederland staat op tegen kanker'

Op 15 mei vorm ik schouder aan schouder met vele anderen een menselijk lint  vol indrukwekkende verhalen, dwars door het centrum van Den Bosch. Samen staan we tijdens de live tv-show letterlijk op tégen kanker en vóór onze dierbaren. Dit doen we om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker te horen.

Help je mee? Met jouw bijdrage zijn we op weg naar een toekomst met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten.
Namens mij en KWF: dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 500

Trudi Briggs
Donated 250

"Wij staan achter jou en dit goede doel!"

Diana & René
Donated 200

"Wat een mooi initiatief lieve Fleur. Wij vinden jou een kanjer! Heel veel liefs van ons"

Lj
Donated 100

Anonymous
Donated 100

"Ga zo door kanjer, supersterk en onverwoestbaar! We steunen jou en je doel!!"

Dicky Van Versendaal-van Kessel
Donated 100

"We denken aan je Fleur je bent heel moedig"

Abet Bv
Donated 100

"Lieve Fleur, Wij steunen je in deze mooie actie in je moedige strijd tegen deze vreselijke ziekte!"

Iris En Joost
Donated 100

"Lieve Fleur, Bedankt voor dit initiatief. Het is een teken van jouw doorzettingsvermogen in deze voor jou moeilijke tijd. Iris en ik bewonderen je en ondersteunen deze aktie graag. Sterkte met alles en we denken veel aan je."

Bart En Derest
Donated 90

Marijke Verhoeckx
Donated 75

Mike
Donated 75

"Ik vind het belangrijk, omdat jij het belangrijk vindt, en jij je niet zomaar wil laten vangen."

Laura Duijvestijn
Donated 75

"Omdat je ontzettend dapper elke keer weer een nieuwe stap zet in de strijd tegen de kanker."

Anonymous
Donated 75

"Veel hartjes en bloemen, ook van de jongens"

Anne-marie Michel Julia Loek
Donated 75

"Lieve Fleur, Wat een goede actie! Veel sterkte en liefs van ons."

Lotte & Rj
Donated 70

"Lieve Fleur, Samen komen we er wel, daarom dragen ook wij graag ons steentje bij aan jouw initiatief! Indrukwekkend hoe jij door vecht. Liefs"

Marco Van Lokven
Donated 70

"Kanjer! Stay strong.."

Jage Van Uuden
Donated 50

"Je bent een topper lieve Fleur!"

Carina Riezebos
Donated 50

"Lieve Fleur, met heel veel hoop en met bewondering voor jou en je kracht. ❤️ Je bent een heel mooi mens met een heel mooi hart."

Valentijn & Carla Nancy Peters
Donated 50

Berry En Muri
Donated 50

"Topper!"

Evert Van Walsum
Donated 50

Familie Schoonhoven
Donated 50

Jan En Wilma Duijvestijn
Donated 50

"Fleur : Het MOET gewoon een keer lukken !"

R W
Donated 50

"Goed meis, ik sta op 15 mei naast je!"

Marco Van De Vliert
Donated 50

"Topper!!"

Sicco
Donated 50

"Lieve Fleur, Enorm respect hoe jij jezelf houdt ondanks de tegenslagen. We houden van je. X"

Arno Zwegers
Donated 50

"Fleur, een grote knuffel en n donatie als steun in jouw strijd voor jezelf en voor ons allemaal, voor die 1/3 moge die mede hierdoor naar 0/3e gaan."

E.d. Van Vulpen
Donated 50

Msrtin Bijl
Donated 50

"Een voor allen, allen voor een. En oude Franse strijdlied, maar daar moest ik aan denken toen ik jouw tekstje las. Respect en super veel sterkte!"

Anonymous
Donated 50

"Lieve Fleur, Mooi dat je op deze manier betekenis geeft aan jouw situatie. Veel sterkte! Derrick"

Fam. Van Velthoven
Donated 50

"Fleur, zo sterk als jij zijn er maar weinig! Bewonderingswaardig, dikke knuffel xxxx"

Mariska Enthoven
Donated 50

Michiel & Marielle
Donated 50

"Kanjer. Nog maar weer eens een actie die onderstreept wat een vechter je bent!"

Mieke
Donated 50

"Lieve Fleur, chapeau! Hou vol♥️"

Anonymous
Donated 50

"Fleur, je bent een toppertje en onvermoeibaar."

Paul Van Dinther
Donated 50

"Fleur, je bent een dappere strijder in alle opzichten!"

Anouk
Donated 50

"Wat ontzettend mooi dat je dit doet, dat steun ik graag!"

Sarah R
Donated 50

"Go Fleur!!"

Bart & Wendy
Donated 50

"Blijf vechten!"

Arie
Donated 30

"Je bent een topper!"

Yvonne
Donated 30

"Uit deze bijzondere actie blijkt weer eens hoe bijzonder jijzelf bent. Veel succes! Liefs"

Nicolette Drijber
Donated 28

"Lieve Fleur, een kleine donatie om je een hart onder de riem te steken. Dikke kus"

Lotte & Marijn
Donated 28

"Lieve Fleur! Wat ben jij een topper. Zo krachtig als jij de strijd aan gaat op alle mogelijke manieren. Je bent een voorbeeld en we steunen je dan ook graag in de strijd tegen die enorme k-ziekte."

Frank En Sascha Sleenhof
Donated 28

"Lieve Fleur, wat ben jij toch sterk! Graag steunen wij jou in jouw strijd tegen deze vreselijke ziekte. Liefs, Frank, Sascha, Daniël en Victor"

Brecht Van Schendel
Donated 28

"Succes Fleur! Liefs Brecht"

Henry De Ruiter
Donated 28

"Heel veel liefs van ons"

Henry De Ruiter
Donated 28

"Veel liefs,"

Fam Swart
Donated 28

"Ik kan de 15e er niet bij zijn, maar hoop dat je er een mooie dag er van maakt! Van ons een druppel op de gloeiende plaat, kus"

Imke Teeuwen
Donated 25

Mirjam Dekker
Donated 25

"Mooie actie Fleur! 💙❤️"

Mitchell Hendriks
Donated 25

"Kanjer!"

Sophieke
Donated 25

Harold Vissers
Donated 25

Maarten Lips
Donated 25

"Lieve Fleur, goed bezig. Ik weet zeker dat alle donaties uiteindelijk leiden tot een verbetering van de kansen op herstel!"

Franny Baljeu
Donated 25

"Fleur, Ik wens jou alle moed en sterkte toe. Veel liefs van mij. Franny"

Bergeracois
Donated 25

Marcel En Debby
Donated 25

Berreke Van Doesburg
Donated 25

"Je kent mij niet maar ik ben een zus van Dicky en ik wil jou steunen met je doel. Bovenal wil ik zeggen dat je ontzettend moedig bent en je super veel kracht wil wensen!"

Jan Rodenburg
Donated 25

"Ik sta achter je Fleur!!"

Jerry Van Veggel
Donated 20

Janneke Rosmalen
Donated 20

"Lieve Fleura, wat heb ik een bewondering en ontzag voor je. Nooit had ik gedacht mijn oud-klasgenoot op deze leeftijd een donatie te mogen doen voor onderzoek tegen kanker. Maar, ondanks deze rot ziekte ben je nog steeds even doelgericht en gefocust. Trots meissie! Kus"

Virginie Delporte
Donated 20

"Ik wens je veel moed, Fleur! Liefs, Virginie."

Annemiek R.
Donated 20

"Lieve Fleur, Super initiatief. Samen sta je sterker! Veel kracht maar ook veel plezier voor jou en je team. Liefs Annemiek R."

Maarten De Laat
Donated 20

"Topper Fleur!"

Gijs Janszen
Donated 20

"Je bent een topper!"

Anoeshka Soedamah
Donated 15

"Lieverd, wat ben je toch een krachtige dame! Met liefde steunen we je!! Liefs van Anoesh, Alex en de kids!"

Huipie Vugts
Donated 15

"Liefs"

Willem Bouwens
Donated 15

Gera Van De Vliert
Donated 15

Anonymous
Donated 15

Anonymous
Donated 15

Judith Anjema
Donated 13

"Fleur je bent een topper!"

Nikki De Haan
Donated 10

Rianne Salfischberger
Donated 10

"Fleur je bent een topper."

Anonymous
Donated 10

"💪💪💪"

Anonymous
Donated 10

Anita Van Veen
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Beste Fleur, ik ken je niet maar wens je heel veel succes toe!"

Taco
Donated 10

"Knuffel"

Sandra Naninck
Donated 10

Peter Smits
Donated 10

"Topper"

Ilse Korsten
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Heel veel succes fleur! Liefs Irving"

Anonymous
Donated 7

Thierry Kortekaas
Donated 5

"Kop op Fleur! Niet opgeven!"