Kaarten voor het KWF

By Grietje Boja-Ligthart Join Me

Het was weer een tijdje geleden, maar vandaag weer een nieuwe donatie gedaan van maarliefst € 37 naar aanleiding van de verkoop van mijn kaartjes.

Kaarten voor het KWF

Mijn naam is Grietje en ik maak al heel lang kaarten. Ik heb een blog waarop mijn kaarten te zien zijn http://grietje78.blogspot.nl/. Ook heb ik een facebookpagina aangemaakt waar ik de voortgang van de aktie opzet en de kaartjes die te koop zijn www.facebook.com/GrietjesKaartenhoekje de kaartjes zijn ook te koop op http://grietje78.marktplaza.nl. Van ieder kaartje dat ik verkoop gaat er ? 0,50 naar het KWF. Ook maak ik kaarten en kadootjes op bestelling voor meer informatie kunt u mailen naar: g.bojaligthart@gmail.com.
De reden waarom ik dit doe is omdat mijn moeder op 3 februari 2009 is overleden aan de gevolgen van kanker. Bij haar ging het zo snel dat ze niet eens de kans kreeg om te vechten tegen kanker. Ik wil met deze aktie bereiken dat er meer mensen overleven van deze ziekte en hiervoor is geld nodig om onderzoek te doen. Mocht je geen kaartjes nodig hebben, maar toch willen doneren doe dat gerust. Alvast bedankt. Groetjes Grietje 

Thank you to my Sponsors

Grietje Boja-ligthart
Donated 37

"Donatie naar aanleiding van de verkoop van mijn kaartjes"

Grietje Boja-ligthart
Donated 31

"Naar aanleiding van de verkoop van o.a. kerstkaarten deze donatie kunnen doen. Hartelijk dank aan allen die een kaart bij Grietje's Kaartenhoekje hebben gekocht"

Grietje Boja-ligthart
Donated 25

"Dankzij de verkoop van mijn kaartjes heb ik dit bedrag kunnen doneren. Dus iedereen die van Grietje's Kaartenhoekje een kaart heeft gekocht, hartelijk dank!"

Grietje Boja-ligthart
Donated 24

"Met dank aan Cadeautjenodig.nl, Durk Ligthart en Bianca Busser en alle anderen die een kaartje hebben gekocht van Grietje's Kaartenhoekje"

Grietje Boja-ligthart
Donated 22

"Donatie naar aanleiding van de verkoop van kerstkaarten met dank aan Cadeautjenodig.nl voor haar extra donatie van 0,50 per kaartje via haar verkocht."

Grietje Boja-ligthart
Donated 13

"25 kaartjes verkocht voor het KWF Bedankt Bianca Busser, Durk Ligthart en Petra Ligthart voor jullie bijdrage."

Grietje Boja-ligthart
Donated 12

"Dank zij de verkoop van mijn kaarten weer een donatie kunnen doen, hartelijk dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt"

Grietje Boja-ligthart
Donated 11

"21 kaarten verkocht voor het KWF"

Grietje Boja
Donated 9

"Met dank aan de kaarten die zijn verkocht."

Grietje Boja-ligthart
Donated 8

"Met dank aan Durk Ligthart, Bianca Busser en Cadeautjenodig.nl en alle anderen die een kaartje hebben gekocht."

Grietje Boja-ligthart
Donated 7

"Donatie n.a.v. de verkoop van 13 kaartjes voor het KWF"

Grietje Boja-ligthart
Donated 5

Grietje Boja-ligthart
Donated 5

"10 kaartjes verkocht voor het KWF"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.