KènjerFest 2019 - help de Kinderburgemeester!

By Milou Hendriks Join Me

Wij komen in actie tegen kanker

KènjerFest is dé dag waarop alle kinderen heerlijk kind mogen zijn en op ontdekkingstocht kunnen gaan in de binnenstad van Sittard. Dit grootse evenement vindt plaats op zondag 30 juni 2019. Dan staan er voor de kids 37 verschillende activiteiten klaar, zoals knuffelen op de kinderboerderij, voetballen met Fortuna Sittard of spelen op een enorme stormbaan!

Dit jaar is er een Kinderburgemeester voor KènjerFest uitgekozen en haar naam is Lavinia. Zij zal tijdens KènjerFest het stokje van de echte burgemeester overnemen! Lavinia vindt een goede gezondheid heel belangrijk en wil graag als Kinderburgemeester een steentje bijdragen aan het vinden van een geneesmiddel voor (uitgezaaide) kanker. Daarom organiseren wij een grote geldinzamelactie voor KWF voorafgaand en tijdens het evenement. Help jij Lavinia mee ons streefbedrag te bereiken? Alle beetjes helpen. Bedankt alvast!

Thank you to my Sponsors

Inwoners En Ondernemers Van Sittard
Donated 219

"De fysieke inzamelingsacties hebben in totaal €218 euro opgebracht!"

Anonymous
Donated 200

Miloou Hendriks
Donated 25

Anonymous
Donated 20

Anonymous
Donated 10

Mariëtte Halmans
Donated 10

Rob
Donated 5

"Goede actie!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.