Kerst & Nieuwjaar 2018-2019

By Properjob Uitzendbureau

ProperJob Kadonatie 2018-2019

Ieder jaar worden er via PostNL miljoenen kerstkaarten verstuurd. Buiten dat dit een enorme partij papier kost aan kaarten, enveloppen en etiketten moeten deze kaarten ook door het hele land bezorgd worden. En wie wordt daar nu echt beter van? Alleen PostNL, en als dank voor uw sponsoring dit jaar verhogen ze de tarieven voor kerstzegels voor volgend jaar...

Vorig jaar hebben wij daarom besloten om niet meer mee te doen aan deze sponsoring van PostNL, maar om dit geld nuttig te gaan besteden. Hierbij is ons oog gevallen op de kadonatie-pagina van KWF Kankerbestrijding. Wij hebben ons budget aan kaarten, enveloppen en kerstzegels ook dit jaar weer gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Op die manier hopen wij meerdere van onze relaties er toe over te halen om ook een donatie te doen, of wellicht volgend jaar ook over te stappen op een digitale kerstgroet met een donatie aan een goed doel.

Graag willen wij u namens alle medewerkers van ProperJob Uitzendbureau danken voor de prettige samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Daarnaast wensen wij u alvast sprankelende feestdagen en een gelukkig, succesvol en gezond 2019! Wij staan ook volgend jaar graag weer voor u klaar!

My Achievements

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Properjob Uitzendbureau
Donated 250

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.