Strokel4life

By Yvonne Lassooy Join Me

Strokel4life

Een campagne die loopt van 29 december 2018 tot en met 21 september 2019. In deze periode organiseren we speciale activiteiten of organiseren we 'iets' rond vaste activiteiten van onze vereniging. Op zondag 7 juli hebben wij op onze vereniging een tennistoernooi voor leden en niet leden met een veiling en een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in Harderwijk. De opbrengst van al onze campagneactiviteiten voegen we bij die van Samenloop voor Hoop op 20 en 21 september, 21 september is ook de einddatum van onze campagne. 10% van de totale opbrengst gaat naar De Maretak in Ermelo: steunpunt voor mensen met - of overlevers van - kanker. Een van onze leden is daar bestuurslid.
De behoefte van een aantal leden uit onze vereniging om iets voor anderen te doen en uiteraard persoonlijke verhalen, ervaringen van onze leden. Ook vanuit de overtuiging dat je terugontvangt als je deelt.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.