Ad Vanwesenbeeck

Giro di Marja Join Us

Giro di Marja

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want er gaan nog steeds veel te veel mensen dood aan kanker, waaronder ook helaas mijn schoonmoeder. En omdat zij op een veel te jonge leeftijd van 57 jaar is overleden aan botkanker, wil ik heel graag iets terug doen. Ik wil graag rondom het meer van Bolsena ( Italië ) fietsen. Zij kwam daar zo ontzettend graag. Eerst met haar geliefde, en later met haar kinderen, en uiteindelijk met haar kleindochters waar ze zo ontzettend dol op was. Zij was zo'n ontzettend lief warm mens, zo vol levenslust en liefde, dat ik niet anders kan dan zoveel mogelijk geld op te halen, voor het KWF Kanker Bestrijding. Om zo hopelijk de kanker tegen te gaan!! Want we willen geen dierbaren meer verliezen aan die rotziekte. Dus help mij door te doneren. Ik rijdt niet alleen voor mijn lieve schoonmoeder, maar voor alle dappere strijders tegen kanker. Doe mee en doneer voor Giro di Marja. Alsvast enorm bedankt namens mij en mijn gezin, maar vooral namens KWF Kanker Bestrijding.

Het is een mountainbike route, rondom het meer van Bolsena, Dat is ongeveer 60 km met hoogtes verschil van 900m. Doel is om het binnen 4 uur tijd te rijden, nonstop!

Thank you to my Sponsors

Ad Vanwesenbeeck
Donated 50

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.