Aliene Danen

TCS Amsterdam Marathon 2023

Mijn activiteiten volgen

239
kms

My target 400 kms

Ik ren tegen kanker tijdens de TCS Amsterdam Marathon

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag aangepast

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

My Updates

Streefbedrag verhoogd!

Saturday 14th Jan
Nog 9 maanden voordat de TCS van start gaat en ik had het streefbedrag van € 500,00 al bij elkaar.  Vandaag maar vast verhoogt en hopen dat ik dat in de komende maanden vaker mag doen. 
Gisteren zag ik een aankondiging van een nieuwe serie van Over mijn Lijk. Een dappere, energieke jonge dame van 23 jaar vertelde dat zij ongeneselijke longkanker heeft en nu wordt gevolgd door dat mooie en intense programma.  Zo verdrietig, dat voor haar het juiste medicijn te laat komt......
Daarom is geld inzamelen zo belangrijk! 

Nieuwjaarsduik 2023

Sunday 1st Jan
Yes, vandaag stond de Nieuwjaarsduik gepland. In eerste instantie zouden we met een groepje van 10 de Lentse Plas in gaan, maar de animo werd elke keer groter. Ach, ik had 25 UNOX mutsen, dus dat zou dan wel goed komen. Nou als ik alles had toegelaten, hadden we wel met 150 man of nog meer kunnen duiken. Iedereen mocht een vrijwillige bijdrage doen voor het KWF en wat daaruit voortkwam was overweldigend. De eindstand vandaag was €791,00!! Er zijn heel wat tranen gevallen, zo enorm dankbaar! 

De laatste weken van 2022

Thursday 8th Dec
Nog een week of 3 en dan sluiten we 2022 af. Gelukkig zijn we, op Corona en een flinke griep na, goed gezond gebleven. Elke dag is er 1 om dankbaar voor te zijn!

Maar we zijn uiteraard ook weer vol bezig om geld in te zamelen. Voor de Nieuwjaarsduik zijn al 10 aanmeldingen van sporters met mooie donaties voor het KWF. Maar we verkopen ook oliebollen en appelbeignets op 31 december, waarbij er een gedeelte van de opbrengst voor het KWF is.  

Nieuwjaarsduik 2023

Monday 28th Nov
Om ged in te zamelen, organiseer ik dus een kleinschalige Nieuwjaarsduik. Samen het nieuwe jaar induiken en hopen op een mooi en gezond jaar. De eerste aanmeldingen zijn binnen en ook de eerste donaties! Ik ben dankbaar! 

Die klote kanker!

Tuesday 15th Nov
Potverdorie, vandaag contact gehad met een sterke dame die ik heb leren kennen tijdens Alpe d'Huzes. Zij samen met haar gezin en wij ook samen als gezin, knallend die berg op om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF! We zagen elkaar een paar jaar tijdens de Alpe week in op de camping, de meiden speelden met elkaar. Thuis hadden we geregeld contact via Facebook. Zo ook nu.....ze heeft de diagnose lymfeklierkanker gekregen en moet nog verschillende onderzoeken ondergaan om te horen hoe ze ervoor staat.
Dit spookt maar door mijn hoofd......En ook daarom blijf ik me inzetten voor KWF! Ik wil gewoon dat iedereen een goede behandeling kan krijgen en niet dood gaat!

Daarom....Doneer op mijn pagina en ik ren over 11 maanden om zoveel mogelijk geld op te halen, met veel mensen in mijn hoofd! THX!

November!

Saturday 12th Nov
We zitten alweer 12 dagen in november, dat betekent dat ik nog 11 maanden bezig mag zijn om geld in te zamelen. 
In januari 2023 ga ik een Nieuwjaarsduik organiseren voor het KWF, mensen mogen gratis meedoen maar ik hoop dat er een donatie in de donatie box of op deze pagina gedaan wordt. Nu nog even uitvogelen hoe ik een scancode kan maken voor een Tikkie.  

Waarom?

Monday 31st Oct
Al jaren zet ik me (samen met mijn gezin) in voor het KWF. In 2011 kreeg mijn man de diagnose nierkanker en ik kan je zeggen je wereld staat op z'n kop. Gelukkig is hij goed hersteld en een jaar later fietste hij de Alpe d'HuZes om zo geld in te zamelen voor het KWF. Dat hebben we in totaal met het gezin 8 jaar gedaan. In 2020 heb ik met de meiden meegedaan met Swim tegen Kanker en ook daar een mooi bedrag voor opgehaald.  Ook in dat jaar samen met een groep sporters geld ingezameld voor de Run Tegen Kanker voor het Daniel den Hoed. In mei 2021 meegedaan met het fietsevenement 7voorLeven Kanker eerder zien! 

En nu ga ik weer rennen voor het KWF om zo geld op te halen. In september kreeg ik het bericht dat 1 van mijn sporters kanker heeft, een geweldig knul van 18 jaar....
Het is en blijft nodig om kanker onder de aandacht te houden en daar geld voor in te zamelen! Ik ben ook dankbaar voor elke donatie!

Thank you to my Sponsors

791

Nieuwjaarsduik 2023

Een fantastische Nieuwjaarsduik!

25

Sheron Maanen

You go girl

25.4

Eline

Suc6 zet hem op! 💋

7.5

Lizze Danen

Lieve mama, Ik ben trots op jou! Love you❣. Xxx Lizze

5

Aliene Danen