Bart Megens

Kennedymars Someren

Ik wandel tegen kanker tijdens de Kennedymars Someren

We hebben bijna allemaal te maken gehad met familieleden, vrienden of bekenden die zijn overleden aan kanker. Mijn eerste ervaring was op jonge leeftijd het verliezen van mijn opa aan deze ziekte, later gevolgd door onder andere enkele ooms en tantes, mijn schoonmoeder, en mijn stiefmoeder. 


Vorig jaar is mijn lieve vriendin Annelou overleden na 5 jaar ziek te zijn geweest. Tegenslag na tegenslag maar toch wist je altijd te kijken wat er wel was en hebben we samen met Kevin en Dana, Nick en Sanne er elke dag uitgehaald wat erin zat. Je hoopte op behandeling met een nieuwe immunotherapie. Helaas waren eerst je bloedwaarden niet goed genoeg om mee te doen, en toen je bloedwaarden wel voldeden stond de studie tijdelijk stil. Het kwam er nooit meer van. 

Het belang van dergelijk onderzoek is erg groot. Voor Annelou kwam het te laat, maar iedereen die door kanker getroffen wordt maakt een grotere kans deze vreselijke ziekte te overleven dankzij nieuwe kennis en vondsten. Hoe meer geld er beschikbaar is, hoe verder we samen komen.

Daarom doe ik mee om geld op te halen voor het KWF!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

T Shirt verdiend

My Updates

Noorwegen juni 2022

Friday 1st Jul

Geboortedag Annelou

Thursday 30th Jun
Lieve schat,

Vorig jaar konden we jouw 55e verjaardag nog een klein beetje vieren in het ziekenhuis. Nu is de eerste geboortedag dat je niet meer in ons midden bent. Wat blijft zijn hele mooie herinneringen! Die koester ik 🌻❤️. 

Het zal een dag worden met gemengde gevoelens!

Zaterdag is het zover, dan ga ik de Kennedymars wandelen voor het KWF. Er is al een ontzettend mooi bedrag binnen, maar doneren kan nog steeds. Delen van het bericht en doneren wordt gewaardeerd. 

Cyprus oktober 2021

Thursday 23rd Jun

Lierop 2021

Thursday 23rd Jun

Lierop

Thursday 23rd Jun

See the sun

Thursday 23rd Jun
Tijdens de afscheidsdienst van Annelou  is see the sun van Dido op haar verzoek gedraaid. Dit zorgt ervoor dat de zon een andere betekenis voor me heeft gekregen. Dit zie je regelmatig terug in mijn foto’s. Dan denk ik meteen aan Annelou❤️. 

20 juni preekstoel Noorwegen

Tuesday 21st Jun

See the sun, Lierop 2021

Sunday 19th Jun

Avond wandeling 16 juli 2021

Friday 17th Jun

blauwe teen nagels en blaren

Sunday 12th Jun

Blauwe teennagels en blaren 

De marathon afstand in Venlo tijdens de Venloop heeft me toch weer hoop gegeven voor het kunnen voltooien van de Kennedymars. Het ging redelijk goed en zonder al te veel spierpijn, mede door de goede nazorg van Massage Therapie van de Westerlo. 

Ik wil een week later 60 km wandelen en gelukkig heeft Gerty aangeboden me vooraf in te tapen om blaarvorming te beperken.
Het lopen gaat best goed. Na 40 km begin ik last te krijgen van mijn 2 kleine tenen en wat blaren op mijn hak, maar ik loop ondanks dat 60 km uit. Wat ben ik dankbaar dat ik weer gemasseerd kan worden door Massage Therapie van de Westerlo en dat Gerty mijn blaren wil verzorgen (het zijn er minder door het tapen, dus dit heeft me wel geholpen). 

Inmiddels heb ik 5 blauwe teennagels en een bloedblaar om een nagel heen. Ondanks de massage heb ik 4 dagen spierpijn (ik wil niet weten hoe het was geweest zonder de massage) en mijn voeten zijn weer flink toegetakeld door de blauwe nagels en blaren. Uiteindelijk besluit ik mijn schoenen om te ruilen voor andere aangezien ze net te krap zitten bij de tenen). Dit worden hoge schoenen van een zwaarder kaliber. Dit zijn de enige schoenen die me voldoende ruimte geven bij mijn tenen. Dat is het voordeel van mijn beschadigde voeten: je voelt nu duidelijk waar de schoen wringt. Ik had dit blijkbaar altijd al, maar ik ben het gewend geworden. Met 60 km wandelen kom ik hiermee niet weg en wordt dit probleem duidelijk. Het grote nadeel is dat ik mijn schoenen niet meer kan testen in enkele wat langere wandelingen omdat mijn voeten moeten herstellen en ik geen risico wil lopen voor de Kennedymars. Dit is een weloverwogen risico maar dat neem ik dan maar. Ik heb mijn voeten laten verzorgen door voetzorg Lierop: dat ziet er weer anders uit en voelt ook anders. 

Het wordt spannend maar ik blijf vertrouwen houden in een goede afloop.

Ik heb mijn Kennedymars verbonden aan een actie om geld in te zamelen voor het KWF. Zie de link:  https://acties.kwf.nl/fundraisers/bartmegens/kennedymars-someren. Op deze pagina kun je mijn verhaal lezen waarom ik voor het KWF de Kennedymars wandel. 

Ik ben overdonderd en vooral ook trots op het bedrag dat ik tot nu toe heb mogen ophalen in de strijd tegen kanker. Dank jullie wel voor de steun tot nu toe! En doneren kan nog steeds. Samen kunnen wij een verschil maken.

Als je deze pagina wil delen met bekenden wordt dat zeer gewaardeerd. 
Ik hou jullie op de hoogte!

Groet,
Bart

Dat valt nog niet mee

Sunday 29th May

In aanloop naar de Kennedymars wist ik dat er toch geoefend moet worden. Het zal niet vanzelf gaan. Ik heb het afgelopen jaar redelijk veel gewandeld maar nooit meer dan 15 à 20 km. 80 kilometer is andere koek. Gelukkig organiseert wandelvereniging Hermode enkele wandelingen als oefentocht voor de Kennedymars.

Op 17 april is de eerste tocht waar ik aan meedoe. Deze vertrekt om 07:00 uur, gelukkig vanuit het kerkplein in Lierop. Na enkele kilometers kom ik Ayla en Debbie tegen waarmee ik de rest van de tocht mag lopen. Het is een hele mooie wandeltocht door en rondom ons mooie dorp. Voor mij zitten er toch enkele stukken in die ik nog nooit heb gezien. Na 20 km begin ik hele vervelende blaren te krijgen. Ik ben blij dat we er zijn en het herstel van deze tocht duurt wel even. Debbie en Ayla, bedankt voor jullie gezelschap!

Op 1 mei weer een oefentocht van Hermode, dit keer vertrek vanaf sluis 13 en een tocht van ruim 30 km op de planning. Bij de start kom ik Martin tegen van de wandelvereniging Hermode die dit alles heeft georganiseerd. Wederom een mooie wandeltocht, maar na 25 km beginnen de blaren weer op te spelen. Dat is vervelend en geeft aan dat ik nog heel veel te doen heb wil ik de 80 km gaan volbrengen. Martin, bedankt voor de fijne gesprekken tijdens deze wandeling.

Met Mark, een collega die ook in Venlo werkt, spreek ik af een keer te gaan wandelen, samen met zijn vrouw Mariska. Beiden wandelen regelmatig. Mark stelt voor samen de marathonafstand te wandelen tijdens de Venloop op 14 mei. Spannend omdat het tot nu toe niet lekker gaat. We starten om 07:00 uur en het is een mooie tocht, bovendien gaat het best goed. Na 20 km even een rustpauze, daarna gaan we door tot aan de finish. Daar werden we geïnterviewd door omroep Venlo zie de link voor de video: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=950007559027542&t=3820. Gelukkig geen vervelende maar wel weer blaren dit keer en ik voel me nog redelijk goed. Dat geeft weer hoop voor 2 en 3 juli!

Ik heb mijn Kennedymars verbonden aan een actie om geld in te zamelen voor het KWF. Zie de link:  https://acties.kwf.nl/fundraisers/bartmegens/kennedymars-someren. Op deze pagina kun je mijn verhaal lezen waarom ik voor het KWF de Kennedymars wandel. 

Ik ben overdonderd en vooral ook trots op het bedrag dat ik tot nu toe heb mogen ophalen in de strijd tegen kanker. Dank jullie wel voor de steun tot nu toe! En doneren kan nog steeds. Samen kunnen wij een verschil maken.

Als je deze pagina wil delen met bekenden wordt dat zeer gewaardeerd. 

Ik hou jullie op de hoogte!

Groet,

Bart

Verwachtingen overtroffen!

Sunday 22nd May
Bedankt voor jullie donaties. Het streefbedrag heb ik binnen 2 dagen al 3x mogen verhogen naar 1000, 1500 en zojuist naar 2000 euro! Dat heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Blijf doneren, daarmee maak je echt een verschil! Nogmaals bedankt!
Groet,
Bart

Thank you to my Sponsors

25.4

Anonymous

10.4

Pauline

Succes Bart! Wat mooi dat je dit doet!

10.4

Mano-Ilse van de Waarsenburg

25.4

Anton Maas

10

Anonymous

10.4

Anonymous

10.4

Frank en Ria Maas

50.4

Nard Veghel

Hoi Bart Bijzondere dag mede omdat ik vandaag op 30 juni 50 jaar heb mogen worden En dan lees ik jouw verhaal... Kippenvel... gezondheid is niet vanzelf sprekend.. Succes zaterdag

25.4

Rick Martens

Succes Bart!

30.4

Anonymous

25.4

Ruud Fleskens

Heel veel succes Bart! groetjes Ruud en Meyke

25.4

Marcel Kokhyis

10.4

Elly en Peter

Bart succes zaterdag

100.4

FHT Perslucht

Wandel ze Bart, geniet ervan met een lach en een traan, Frans Rob en medewerkers

25.4

Anonymous

10.4

Gert Klein

Succes en sterkte gewenst. grGert Klein

10.4

Anke Van Oppen

Heel veel succes Bart

50.4

Ingrid en Arnold

Hoi Bart, De Kennedymars is nog niet begonnen, maar ben nu al super trots op jou. En je weet, ons Annelou is bij je, zoals altijd. Dikke knuffel

50.4

Rudy Van Meijl

Veel succes Bart!

50.4

Anonymous

10.4

Kristel van Bussel

50

Anonymous

50.4

Van Doren Engineers

Bart, heel veel succes

10.4

Gijs Verbruggen

5.4

Mariska

Bart heel veel succes aankomend weekend!!

10.4

Janwillem Hekman

Succes en sterkte Bart!

111.4

Anonymous

Succes!

20.4

Esther Pezy

Succes Bart 🍀

25

Anonymous

25.4

Marjan Van Eijk

10.4

Walter Frijns

Succes met lopen Bart... met jou inzet gaat het zeker lukken. Gr walter

10.4

Martie Jeuken

Succes met je Kennedymars wandeltocht en je actie voor KWF.

10.4

Marcel-Nelly

Succes Bart!

15

Myriam van den Einden

7.9

Anonymous

Superknap dat je deze uitdaging aangaat! Het gaat je vast lukken! 💪

10.4

Bart Verbruggen

Succes!!

10.4

Anonymous

Succes! Marjan

25.4

Anonymous

Top initiatief Bart. Ik doe graag mee Groet, Jan-Willem

25.4

Romy Verberne

Heel veel succes! 🍀

10.4

Esther en Bas

Succes Bart! Gr, Esther en Bas

10.4

Lies Thijs

Succes Bart!

5.4

Gaby Bekx

10.4

Nelly van den Eijnden

Bart, fantastisch dat je de Kennedymars gaat lopen! Het is best een lange, soms zware tocht, maar je zult hem volbrengen! Geniet er ook zoveel mogelijk van, want het is een unieke, mooie ervaring! Heel veel succes en plezier komende zaterdag!

7.9

Rob Mulder

Zettumop Bart, je kunt het. Ik heb zelf ook twee keer een Kennedymars gelopen dus weet wat het is. Knop om en gaan voor het goede doel! Succes!

10.4

Albert van Hoof

Ha Bart, hel veel succes. Ik weet wat het is blaren lopen. Vind het superknap van je.

100

SREDNA (Jacco)

Top dat je dit doet Bart! Succes!

25.4

Roelof & Judith Buisman- De Ryck

Zet 'm op Bart!

7.9

Peter Qualm

Tijdens het stappen meerdere momenten om te (ge)(over)denken.

10.4

Coen Boxtart

Gogo Bart, respect en een geweldige actie. Heel veel succes en ook vooral veel plezier. collega vanuit Wilp!

50.4

Natasja Grasmeijer

Ik wens jou heel veel succes!!!!!!

5.4

Ronald Huiskes

Diep respect Bart. Ben er trots op je collega te zijn.

25.4

Anonymous

Heel veel succes en sterkte Bart!

15.4

Rozemarijn Spoel

Respect Bart!

5

Koen Hendrikx

Veel succes!!!!

20.4

An Van Lieshout

Bart nu bijna een jaar al zonder Annelou. Ik wens je alle succes toe...en hoop dat je geholpen wordt door krachten die niet te zien zijn ,maar wel te voelen. Fred en An

25.4

Anonymous

10.4

Anonymous

25.4

Ine Maad

50.4

Verkoelen Dakspecialisten

Succes buiten je zone

10.4

Elly Slegers

Knap van jou Bart Succes met het lopen

25.4

Harm Cranenbroek

39.4

Anonymous

15.4

Margo Van Lierop

20.4

Lies Maas

Succes!

50.4

Frans Cortooms

10.4

Ine Van den eijnden

50.4

Toon en Toos

Veel succes!

20.4

Eric

Zet ‘m op!

25.4

Miranda Heugten

Wat geweldig en knap en mooi dat je dit doet Bart. Heel veel succes topper!!!

10.4

Anonymous

50.4

mark verhoeven

Succes Bart en geniet van je tocht.

50.4

Annelou Verrijt

Heel veel succes!

25

Sicco

Een fantastisch initiatief! Heel veel succes Bart!

10.4

Arnoud Hollander

25.4

Familie Palinckx

10.4

Marco Ramakers

25.4

Marcel de Man

Succes met lopen en de blaren Bart. Mooi initiatief!

250.4

Marfa BV

25.4

Lars Huigen

Succes en sterkte Bart! We houden contact in de toekomst!

10.4

Gea Foakes

Dag Bart, Ik wens je ontzettend veel succes. Ontzettend goed dat je dit doet. Groeten, Gea

50.4

Bert Snippe

Hallo Bart, Fantastisch dat je deze tocht onderneemt en ik steun jou graag. Heel veel succes!

20.4

Jan Hikspoors

Succes van Jan Hikspoors

10.4

Maria Jacobs

Hee Bart, knap hoor met al die blaren en blauwe tenen, gewoon doorgaan. Het gaat je zeker lukken! Succes

10.4

Janet Meeuws

Bart, heel veel succes 🍀 Dit gaat je lukken 🌻

10.4

Willy En Hannie Hanssen

Succes Bart

25

Jan Verhoeven

Heel veel succes !!!!

50.4

Giel Boers

Goede Katie, succes met de wandeling.

25.4

Anja Smulders

25.4

Anita v Hoek

Succes en veel wandelplezier

16.4

Chretien Thijssen

Supermooi initiatief! Bart, heel veel succes.

15.4

Swigmen

Succes Bart volgende week maar ook veel gezelligheid gewenst. Respect

25.4

Gerrie&Angelique vd Hurk

You never walk alone !! Heel veel succes Bart

10.4

Ilse Leenders

Heel veel succes Bart !! 🌻

25.4

Lourens Touwen

25.4

Jan-En-Rina

Heej bart! Topactie! Mooi dat je dit doet. Heel veel succes, zet 'm op!! Groeten Jan en rina

25.4

Anonymous

Mooi initiatief, veel succes Bart!

10.4

Til Bekx

See the Sun Bart

50.4

Van Berkel Groep

Zet m op Bart, veel succes!

50.4

Leon Van Velsen

Heel veel succes maat!! Heel veel respect voor jou!

25.4

Bas Slaats

100.4

Binapro bv

39

Hans Boer

20.4

Anonymous

Succes Bart!!

50.4

Theo Boonen

Heel veel succes Bart 👍

50.4

Rick & Roxanne

Zet ‘m op Bart!

50.4

Paul Sterk

25.4

Huub en Marion van Lieshout

Hey Bart, Respect voor wat je gaat doen, zet hem op, Lieve groet Huub en Marion.

25.4

Karin Kamphuis

10

Hans Hoff

Veel succes Bart!

25.4

Jacco Faas

Heel veel succes Bart!

10.4

Leon van der Zanden

Succes Bart!

100.4

Anonymous

10.4

Ria van Otterdijk

Bart heel veel succes, wij staan op de post in Brandevoort wellicht komen we elkaar tegen.

50.4

Martien en Helmy

Heel veel succes Bart, zet hem op je kunt het !!

25.4

Anonymous

Bart,veel succes en veel wandelplezier.Top!!

10

Marc en Astrid

Heel veel succes Bart🍀🍀 Groetjes Marc en Astrid

10

Anonymous

Hee Bart, heel veel succes en groeten van Peter en Jeanne

10.4

O K

25.4

Anonymous

25.4

Guido Hesselmans

Bart, heel veel suc6 met jouw uitdaging! Je tennismaat

50.4

Romany en Wouter

Heel veel succes, liefs van ons❤️🍀

25.4

Robert Corijn

Succes Bart!

10

Danielle van de Mortel

Zet hem op! Kan jij, weet ik zeker. Groetjes, Danielle

10.4

Meriam Rut

Veel suc6 Bart, zet hem op

10.4

Jan-Marjon Martens

10

Anonymous

50.4

ISM BV

Zet ‘m op Bart 👍

25.4

Jos van Heugten en Sylvia van de Ven

Succes Bart !!!

25.4

Huub-Marietje Hofland

Succes Bart!!!

25.4

Mirjan

Heel veel succes met de Kennedymars, Bart! Super dat je dit gaat doen voor KWF.

50.4

Miklas Veenvliet

Zet hem op Bart!

25.4

Bas Van der Zanden

Heel veel succes!

20.4

G

Ik help jr graag over de 6000 euro

25.4

Barbara De Winne

Bart wat ben jij een kanjer om dit te doen! Zet hem op!

50.4

Marcel Looijmans

Heel veel succes Bart, Gerty zegt dat je het kan💪💪

25.4

Marco

Bart, ik heb het van dichtbij mee gemaakt allemaal..... 😔 Succes met jouw doelen en zet m op !

10.4

Bart de Groot

Veel succes!

50.4

Annette Wilde

Succes Bart. Voor alle lotgenoten van Annelou, een mooi gebaar❤️

10

Anonymous

25.4

Joost Peters

Zet m op Bart

10.4

Alex Van Koppenhagen

Mooi initiatief Bart. Ik weet wat het is je geliefde aan deze vreselijke ziekte te verliezen. Veel succes en doorzettingsvermogen wens ik je met deze barre wandeltocht

15

Peggy Van Den Kerkhof

Lieve Bart, Wat ontzettend stoer dat je de Kennedymars gaat lopen. De aanleiding is natuurlijk ontzettend verdrietig en net als jij weten wij ook hoe belangrijk onderzoek naar en de genezing van kanker is. Zet hem op! Warme groet, Arjo en Peggy

15.4

Anonymous

25.4

Piet van Oosterhout timmerwerken

Succes en gezellige kilometers

10.4

Corina de Jong

Mooie actie Bart. Ik ken je niet, maar dat is ook niet nodig om iemand succes te wensen. :-) SUCCES!!!!!

7.9

Davy Van Otterdijk

5.4

Anonymous

50.4

Anonymous

10

Koert Kusters

100.4

Van Iersel Biezenmortel

50.4

VDE financieel advies

15.4

Harm Van den Einden

25

Rien en Monique

Succes Bart

25.4

Henri Van Lieshout

Succes Bart!!

25.4

Frank Hurkmans

75.4

Anonymous

10.4

Anonymous

10.4

Piet den DERDE

Succes Bart

50.4

Peter en Henriette

Succes Bart

5.4

Paul Sanders

Succes Bart

10.4

Anonymous

25.4

Anonymous

250.4

Huber Industrietechniek

Bart, bikkel, respect voor deze voetentergende actie. Heel veel sterkte en succes. Ik loop ongetraind ff niet met je mee. Groet Theo Huber

10.4

Anonymous

25.4

Recona

250

Marc Stijfs

Mooi initiatief Bart!

10.4

Anonymous

10

Koen Vd Bergh

Succes Bart! Trots

100.4

COMGOED

22.4

Koen Geerts

Succes Bart!

10.4

Sandor Verhaeg

10.4

Angela Verdeuzeldonk

Voor al onze sterren *

10.4

Thea Verberne

5.4

Dave Verstappen

Bart succes met het doel wat je uitgezet hebt zowel fysiek als mentaal Groet Dave Verstappen

10.4

Henry Gastel

Heel veel succes Bart!

25

Robert en Lieke Van Otterdijk

Zet hem op Bart!!

25.4

Madelon Vervuren-Verrijt

50.4

Kusters Administratie

Zet hem op Bart!!

50.4

Baldwin & Marie-Rose van der Wilt

Super actie, veel succes!

25.4

Helene

Heel veel succes Bart 🍀 Respect!!!

20.4

Marc

25.4

John en Lilian

Lieve Bart jij kunt dit, en wij steunen je onderweg😘

10.4

Lardinois Nicole

Toi-toi-toi Bart!

25.4

Anonymous

50.4

Ton

Succes!!!

25.4

Jeañ Frank Moors

50.4

Jos Huijbers

Heel veel succes Bart! Ook namens Lidy

10.4

Tessa de Boer

Topper dat je bent, heel veel succes! Trots op jou!

25.4

Marij Minten

Succes Bart. Nu al respect voor je pittige oefenwandelingen. Mooi hoe je de “strijd” aan gaat. Succes.

25.4

Anonymous

25.4

Ton Suijkerbuijk

20.4

Simone

Hoi lieverd, wil je graag over de €4000,— brengen. Wat een wilskracht heb je. Liefs Simone

10.4

Harriet Jacobs

Top! Je gaat dat gewoon doen!!

25.4

Irene Muylkens

Bart, heel veel succes gewenst met de Kennedymars en hopelijk niet teveel blaren!

50.4

Joris Van den Hurk

20

M M

30.4

Frans en Hannie

25.4

Anonymous

Veel succes met trainen Bart en hoop dat je voeten en tenen t houden!

15

Anonymous

10.4

Eline Van Lieshout

10.4

Josephine en Ronny Thijs

Veel succes Bart

20.4

Theodoor van Heugten

Super! Veel succes met de wandeling Bart.

20.4

Marjon Meulendijks

Veel succes, ik zie je wel voorbij komen. Ik hoop voor jou zonder blaren.

50.4

Tante Lily en Harry

Beste Bart, wat mooi en bijzonder dat je dit doet. We zijn trots op jou! Groetjes van tante Lily en Harry

75.4

Rob Bogman

Wat een geweldige en belangrijke actie! Heel veel succes Bart!

10.4

Frans En Barbara Verberme

20.4

Sanne Maas

50.4

Wouter Van den Einden

Dikke kus wouter, gas erop met zn allen

25.4

Wilma

Lieve Bart! Heel veel succes en ik weet zeker dat het jou gaat lukken met Annelou in je hoofd en in je hart. We zijn er helaas niet om je aan te moedigen maar denken aan je!

25.4

Robin

Succes Bart! Je bent een topper!

25

Mirjam Van Asten

Veel succes Bart! Mooi dat je dit doet.

15.4

Bert en Linda van Lieshout

Heel veel succes Bart🍀

25.4

Anonymous

25.4

Leon Zelihsen

Geweldig Bart, succes!!

50.4

Gerwin en Heidi

Go Bart go! Heel veel succes 🍀. Groetjes Gerwin en Heidi

7.9

Mariejosee Welten

Dit kun jij gewoon

11.2

Marielle

👊🍀💫

25.4

Pieter En Annet Verhees

🍀Heel veel succes Bart🍀👣💪

25.4

Pierre Vincent

10.4

Theo en Wilma Hurkmans

Super dat je dit doet Bart. Veel succes. Theo en Wilma Hurkmans

25.4

Erik

10.4

Sandra Martens

10.4

Monique Megens

Veel succes, Bart. Zetumop! Dikke knuffel! X

15.4

Els Heijden

10.4

Ine Derckx

Heel veel succes

25.4

Anonymous

25.4

Marieke Adriaans

25.4

José van den Bogaard

Goed dat jij geld op haalt om kanker te genezen. Jij gaat het zeker halen want “You never walk alone”

10.4

Monica Sandman

Super actie Bart 👍💪 wij rijden morgen naar de Alpe D’huzes. Om daar volgende week mee te fietsen voor het KWF ❤️

10.4

Anonymous

15.4

Jeffry- van de Mortel

Veel succes!

25.4

Antoniusz Vermeulen

Succes Bart!! 💪

10.4

Rob en Ankie

Succes!

5.4

Anonymous

20

Mark Ermens

15.4

Michel Buitenhuis

Succes Bart!

111.4

Twan Kanen

10.4

Pien & Norah

Mooie actie! Heel veel succes🍀

100.4

Wim € Ria

Veel succes!

15.4

Niels en Esther

Trots op jouw Bart!

15.4

Anton van Broeckhuijsen

50

Anonymous

25.4

Erik Vd Einden

Geweldig goed Bart dat je dit gaat doen. Hartverwarmend en een tranentrekker betreft het verhaaltje dat je erbij geschreven hebt. Succes.

25

Marcel En José Van Mullekom

25.4

Anonymous

25.4

Sanne van Mullekom

7.9

Angie Welten-Delhaye

Zet ‘m op Bart, goeie actie 👍🏻

50.4

Andre Van Osch

Succes en mooi dat je via deze actie helpt om de ziekte kanker terug te dringen.

10.4

Wieneke Heinen

25.4

Joost en Liesbeth

10.4

Jack Stoffels

Succes Bart !!

25.4

Friedus En Marie-José Spierings

25.4

Harrie+ Helmy van Bussel

Bart, heel veel succes! Mooi initiatief!

25.4

Susanne Van der Vliet

Zet hem op Bart! Mooi dat je dit doen👍🏼

25.4

Jan Van Lieshout

100.4

Rogé Megens

Mooie tekst en bijzondere motivatie Bart: opgeven is geen optie!

25.4

Theo en Riky Peeters Van Der Schouw

Heel veel succes Bart.

10.4

Bert van den Einden

Succes Bart!

20.4

Jennifer Kwaytaal

50.4

Jaap-Kees Koel

10.4

Julian Santegoeds

10.4

Ronald

Succes Bart!

20.4

Ger Van Lieshout

Heel veel s6

15.4

Anonymous

25.4

Marleen Biemans

Heel veel succes Bart, mooi dat jij je op deze manier inzet voor t goede doel!

25.4

Hans-En-Elle Van Berlo

Succes Bart!

25.4

Everlien vd Einden

Succes Bart, je kunt het! Groetjes Twan en Everlien

25.4

Ans Meulendijks

25.4

Petra Van Bussel

Bart, je kunt het! Trots op je Liefs Peter en Petra

100.4

Lin Van Son

Heel veel succes x

25.4

Iedje Verrijt

Succes

10.4

Mark Aarts

25

Wendy en Ralf

Veel succes Bart!!! 🍀

25.4

Guus Hermans

25.4

Joan en Caroline

Geweldige actie!! Veel suc6 Bart. You never walk alone 💝

25.4

Fridy

Knap Bart dat je dit doet. Heel veel succes. 😘

10.4

Vera Arkesteijn

Héél veel succes en plezier!

15.4

Anonymous

25.4

Erik en Inie

Zet hem op!

20.4

Simone Janssen

Mooi initiatief.,succes Simone Janssen (Attero)

129.4

Erik Westerlo

20.4

Jacqueline Van gennip

Bart, You never walk alone 💫succes Jacqueline

25.4

Anonymous

Respect Bart, heel veel succes!

25.4

Lieke Cortooms

10

Anika Van Vlokhoven

Succes Bart

20.4

Diana Megens

Succes Bart!

10.4

Rob Beks

Succes Bart!

25.4

Nikki Maas

Succes Bart!

25.4

Eduard Megens

Goede actie Bart 👍

25.4

Gerry Hurkmans

25.4

Theo en Laura

10

Erik & Inge Van der Zanden

Succes!

25.4

Mark-En-Bregje

Succes, wij zijn trots op jou!

10.4

Luuk Van Den Einden

20.4

Toon En Jolanda

25.4

Marie José & Anton

Dat gaat jou zeker lukken Bart! 🍀

10.4

Suzanne van Kan

Veel succes gewenst Bart.

5.4

Ingrid Van Schalen

Gaaf dat je dit doet en veel succes met donaties binnenhalen en met lopen!

40.4

Cathelijne & Leon

Succes Bart! Dit gaat je zeker lukken.

25.4

Rens en Susan

10.4

Myriam van den Einden

Bart, jij gaat dat geweldig doen! Het wordt misschien wel (emotioneel) zwaar, maar Annelou loopt met je mee!

10.4

Jan & Anke

Mooie gebaar, Bart, voor alle getroffenen!

50.4

Lars Lieshout

Onze held!

25.4

Colinda en Ies

Succes 🍀 Bart

15

Angelique

Bart heel veel succes! Top donatie 👍🍀

25

Jan-Willem en Yvonne

Trots op jou Bart💪🏼🍀💫

10.4

Janneke Masselink

Veel succes Bart!

10.4

Sandra en Jan

Succes bart je kan het🍀

10.4

Lian

Succes Bart

25.4

Ine En Jos Van Lieshout

Dag Bart, we zijn ervan overtuigd dat jij deze klus met 2 vingers in de neus gaat klaaren. Hoop dat je veel geld ophaalt voor KWF. Succes.

10.4

Anonymous

25.4

Jet

Heel veel succes Bart!

25.4

Willem Kuijpers

Veel succes en sterkte met deze pittige tocht.

25.4

Mirte Verhees

Succes Bart!

25.4

Anonymous

Succes Bart, het gaat je lukken

25.4

Tonnie Van Lieshout

Heel veel succes Bart. Het gaat je beslist lukken

25

Wilma Hurkmans

25.4

Eefje

Veel succes Bart!

25.4

Anonymous

10.4

Moniek & Thijs

Trots op jou Bart. Succes! 🍀

10.4

Gerrie

🍀🍀🍀

25.4

Gerty

Respect, succes!

50.4

Nick & Sanne

Trots op jou - Succes Bart!

10.4

Bontrup Marianne

Succes!!!!!!!

50.4

Kevin & Dana

Heel veel succes Bart! We zijn nu al super trots!

100.4

Jan & Elly

Succes Bart !!!

25.4

Sven en Charlotte

Succes Bart! ❤️

25.4

Anonymous

50.4

Jan-En-Tonny van Lieshout

Met een lach en een traan. Heel heel veel succes Bart X

25.4

Wies-Ad- Van Heugten

Heel veel succes Bart !!!

25.4

Rene-En-Susanne Manders

Bart succes

25

Harry Willems

Bart, je bent een topper en inspirator. Succes!

20.4

Sef

Mooie actie, succes Bart!

10.4

Ria Snijders

Succes Bart!

50.4

Tiny en Wim

Bart, veel succes!!

25

Toon-Astrid van Lieshout

Succes Bart, je kunt het.

50.4

Liddy & Bert

Succes Bart, mooie actie!

25.4

Dirk Boersma

10.4

Thijs

Succes Bart!

50.4

Sylvia en Frans

Succes Bart!

100.4

Bart Megens