Boeken Adamas Inloophuis

Huis in actie

Koop dit mooie boek en steun Adamas Inloophuis

Een van onze gasten Wanda heeft een prachtig boek geschreven: Borstkanker en NU?! En mooi zelfhulpboek a.d.h.v. lotgenotenverhalen en thema’s om kracht uit te putten, je inzicht te geven en je wellicht aan het denken te zetten. Meer info over dit boek vind je op http://borstkankercoach.nl/product/boek/

Vrouwen die het boek al gelezen hebben geven ons regelmatig terug dat ze er energie van krijgen of dat het ze inzicht geeft. Ook herkennen ze zich in de 7 verhalen. Het boek is geschreven op basis van “positieve gezondheid”. Hierbij draait het niet om de aan- of afwezigheid van een ziekte maar juist wat er voor jou NU belangrijk is in je leven (bijvoorbeeld, je gezin, je relatie, kwaliteit van lezen en zingeving).

Wanda verkoopt het boek normaal voor €18,00. Ze heeft echter veel steun gehad aan Adamas en daarom schenkt ze dit boek via Adamas aan andere vrouwen met borstkanker. Wij hopen echter dat je ons met het kopen van dit boek financieel wilt ondersteunen. Wat is het jou waard?  

Het boek kan je ophalen bij Adamas of Adamas kamer in het Spaarne Gasthuis. Graag even bellen voor afspraak, i.v.m. Covid-19 maatregelen. Indien je liever hebt dat we het opsturen verwachten we minimaal de verzendkosten en envelop van € 5,00. 

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

25.40

Yvon

Toen ik hoorde van Wanda haar boek, heb ik het gelijk gekocht. Ik ken Wanda toen zei nog wandelcoach was, en heb haar leren kennen als een warme vrouw en een vrouw met ervaring, en zo is haar boek ook die ik al heel wat jaren in huis heb. En ik weet zeker als jullie het uit hebben, dat jullie het daarna nog regelmatig inkijken. Warme groetjes Yvon 💞

25.40

Martine Goulmy