Roegans- Santiago de Compostela

By Casper Roemers

Ik kom in actie tegen kanker

De Roegans … een Rare Vogel.

Hij voelt dat hij naar het Zuiden moet trekken. Niet vanwege zijn instinct, maar vanwege de belofte die hij 3 jaar geleden maakte op het sterfbed van zijn moeder, waarna ze overleed aan Kanker. Het is zijn missie geworden voor de rest van zijn leven:

                  “ The promise of my life, to help others survive "

Casper Roemers (55 jaar) gaat hij in 2019 op pelgrimstocht naar Santiago de Compostella om geld op te halen voor het KWF. Voor veel mensen is deze reis mentaal al een persoonlijke overwinning. Voor hem wordt het ook een lichamelijke overwinning, want hij is geboren met een motorische handicap, waardoor hij een zwakke spierspanning heeft.

                         " If you can dream it, you can achieve it”

Al 22 jaar traint hij door 2000 kilometer per jaar te lopen, en nu zal hij 150%  van deze afstand gaan afleggen …. in 3 maanden tijd! Dat betekent praktisch de dagelijkse afstand van de Nijmeegse Vierdaagse... maar dan 90 dagen lang…


Kijk op de website www.roegans.nl hoe je hem kunt helpen zijn belofte waar te maken, zodat hij geld in kan zamelen voor het KWF. Namens Casper en het KWF hartelijk dank!


Thank you to my Sponsors

J V Kampen
Donated 50

"Beste Casper, zet m op! Groet, Jan vK"

Claudia Kaldenbach (kijk Naar Kansen)
Donated 50

"Geweldig wat je gaat doen. Ik geloof dat je het verschil kunt maken en straks trots op je zelf kunt zijn tijdens en na deze reis. Ik doneer bij deze ook een bijdrage....Kijk naar Kansen steunt jou ook met je website, social media, PR en sponsorcontacten."

Marcel Jong
Donated 50

"Succes met de inzameling en geniet van de lange mooie wandeling straks."

Anonymous
Donated 50

Trees Broekers
Donated 25

"Casper, ik ben super trots dat je dit gaat ondernemen, en wens je heel veel succes. Maar vooral, GENIET!!"

Anonymous
Donated 25

"Beste Casper, Ik waardeer je moed. Heel veel sterkte en succes."

Floortje Klomp
Donated 25

"Casper, zet hem op! We gaan je missen op vrijdag, maar het is voor een goed doel! Groeten, Floortje Klomp"

Jelle K
Donated 25

Antoinette
Donated 10

Anonymous
Donated 5

"De Eeuwige zij vóór u om u de weg te wijzen. De Eeuwige zij achter u om u in de rug te sterken. De Eeuwige zij naast u als een goede vriend. De Eeuwige zij om u heen als een beschermende mantel. De Eeuwige zij in u als liefde en vrede."

Robbie J Miksch
Donated 5

"<3"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.