Samen kunnen we meer! Kan ik op jouw steun rekenen?

By Desiree Keur Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Petra Karstens
Donated 10

Edwin Van Den Broek
Donated 10

Desiree Keur
Donated 10

My Updates

Diagnose kanker

Als iemand in je naaste directe omgeving kanker krijgt, voel je jezelf machteloos. Je kunt bijna niets doen. Maar toch wil je iets doen. Daarom heb ik besloten om geld in te zamelen voor onze naasten, maar ook voor alle anderen die getroffen zijn door deze verschikkelijke ziekte. Het doet mij pijn en verdriet als ik om mij heen kijk, dierbaren, kennisen en mensen die niet direct bij mij in contact staan, te zien vechten, ziek worden door de behandeling. Er moet meer onderzoek komen voor medicijnen zodat de mensen beter behandeld kunnen worden!

Kan ik rekenen op jouw steun?

Gedicht Kracht

Een mens krijgt soms zoveel te verwerken

Plots kijk je anders tegen het leven aan

Dan is het goed om te weten dat velen met je zijn begaan

De kracht van het woord kan steun geven

Het ontneemt verdriet niet helemaal

Maar het kan de pijn wel verzachten

En dat op zich is heel speciaal

Daarom een sterke wens vanuit het hart

Verpakt in woorden van dit gedicht

Moge het kracht en vertrouwen bieden

Zodat het de pijn wat verlicht

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.