Esther Roos

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis het Adamas huis in nieuw Vennep

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Bedankt allemaal

Lieve vrienden en familie, wat ongelofelijk fijn dat jullie massaal deze pagina willen delen en dat ik voor een tweede keer mijn streefbedrag ga verhogen! Ik had dit nooit verwacht! Fijn dat jullie mij allemaal willen helpen om in actie te komen voor het Adamas inloophuis! Nog even kort wat het Adamas inloophuis is.... alle mensen zijn daar welkom, mensen met kanker maar ook de naasten. Je kan daar terecht voor psychologische hulp maar ook voor ene crea uitje of yoga of een andere sport die zij daar geven. Maar ook voor een kopje koffie of thee. Het huis bestaat voornamelijk uit vrijwilligers en zij hebben de donaties hard nodig om de uitjes te kunnen betalen of de crea spulletjes te kopen... noem het maar op. Door jullie steun is er al veel geld binnen gehaald! Super dank daar voor, ik had het nooit verwacht... maar nu ik zie dat dit kan, wil ik proberen om nog meer geld binnen te halen. Mijn streef bedrag heb ik weer verhoogd naar 650 eur! Help mij om mijn link door te sturen naar jullie kennissen en familie. Zo hoop ik dat dit ook weer realiseerbaar is! Veel liefs, Esther 

Bedankt voor alle giften

 Lieve mensen. Nu twee dagen verder en al 390 euro binnen! Wat super lief dat iedereen mij wilt helpen om het streefbedrag bij elkaar te krijgen.  Voordat ik begon dacht ik niet meer dan 250 euro binnen te krijgen, nu heb ik het streefbedrag verhoogd naar 500 euro... ik kan het altijd proberen natuurlijk! Toch fantastisch als we dat met elkaar kunnen bereiken?  Je kan ook altijd de link doorsturen naar vrienden of familie ... daar zeg ik geen nee tegen hahaha . Lieve mensen nogmaals bedankt. Elke euro is welkom! 

Bedankt !!!

Jeetje ... binnen vier uur al zoveel geld op gehaald!!!! Dank je wel Marcel, mam, Metje, Jannie , Caroline . Wat super gaaf dat jullie deze organisatie willen steunen! Xxx Ik ben jullie echt ontzettend dankbaar!!!

Waarom ik voor het Adamashuis geld inzamel?

Mijn mam heeft sinds kort het bericht gekregen dat ze kanker heeft. In het ziekenhuis vond ik papieren van het Adamas huis in nieuw Vennep. Ik ben daar samen met mijn moeder naartoe gegaan! Wat een fijn huis is dit zeg! Een warm welkom kregen wij. Nu een aantal weken verder komt mijn moeder hier wekelijks. Is het niet voor een gesprek dan is het wel voor een knutsel middagje of een yoga les. Alles kan je in het Adamas huis vinden. Dit huis moet blijven bestaan . Dit huis moet andere mensen kunnen blijven ontvangen. Want zowel de mensen met kanker als familie hebben dit huis nodig ! Ik ben dankbaar dat ik het huis gevonden heb en dat wij daar elke dag welkom zijn!

Thank you to my Sponsors

Marcel Haan
Donated 100

W Roos
Donated 75

"Heel fijn dat het Ademas inloophuis bestaat"

Hooda Abi
Donated 50

Anita Versteeg
Donated 44

"Je target bereikt!!"

Edith Winter
Donated 28

"Hoop dat het goed terecht komt"

Klazina Hermans
Donated 25

"Dag Esther, het is jaren geleden dat ik jou heb ontmoet/ gezien. Op de foto heb je ook trekken van je moeder, dat is wat ik dan zie. 😉Een ander zegt misschien weer iets anders. Maakt ook niet uit. Door een app van Hannie ( mijn schoonzusje)..steun ik je inloophuis, “Adamas.” Hart groet, Klazina"

Jan & Oes Willems/buhrs
Donated 25

"Goed bezig zussie"

Caroline Lubach
Donated 25

"Goede actie Esther"

Metje Pitlo
Donated 25

"Fantastisch initiatief Esther! Succes 🤣"

Ruud Van Essen
Donated 25

"Goed dat je het doet !"

Anonymous
Donated 20

"Mooi initiatief Esther !"

Joke Assmann
Donated 15

Yvonne Speet
Donated 10

"Hi Es! Alle sterkte"

Anonymous
Donated 10

"Hoi Esther, ik heb gedoneerd"

Anonymous
Donated 10

Mart Van Staveren
Donated 10

"Sterkte voor mams, uiteraard steun ik!"

Henriette
Donated 10

Leontine
Donated 10

"Goede actie, succes meis! -x- Farah & Leontine"

Manja Kulj
Donated 10

Judith Schalk
Donated 10

"Heel veel sterkte gewenst voor jullie en jouw mam."

Esther Roos
Donated 10

Jos Bongers
Donated 10

Yvonne Janmaat
Donated 10

"Aan deze actie draag ik graag een beetje bij. Fijn dat je hier zoveel steun uit haalt 😘"

Jannie Brinkhuis
Donated 10

"Geweldig wat er allemaal gedaan wordt"

Saskia
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Hannie Vd Hoek
Donated 10

Hondentrimsalon Le-garage
Donated 5

"Goede actie Esther. Wij steunen KWF al, maar dit kan er zeker nog bij. Succes met je actie💪"

Mar
Donated 5

"Veel succes met de actie! Mooi initiatief."