Evelien de Ruiter

KWF Thuismarathon

Ik kom in actie tijdens de KWF Thuismarathon

Aankomend weekend zou de opening van het SamenLoop voor Hoop seizoen 2020 zijn. Van 39 SamenLopen naar 0 dit jaar,  en daarmee geen geld dat we ophalen voor kankeronderzoek. Het voelt alsof ik de patiënt in de steek laat.

En daarom zet ik me in voor KWF met de Thuismarathon. Zodat onderzoek door kan gaan en daarmee de kans op verbetering van kwaliteit van leven voor de patiënt toeneemt.


Op vrijdag 15 mei, de dag dat de 1e SamenLoop voor Hoop zou starten, start ik mijn actie:


Elke dag ga ik een fitnessoefening minimaal 71 keer uitvoeren. het getal 71 omdat KWF dit jaar 71 jaar bestaat. 

En, als oud Ad6-er sluit ik af op donderdag 4 juni  met een wandeling van 14 km, symbolisch voor de 14 km beklimming van Alpe d'HuZes. 

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

www.kwfthuismarathon.nl | #kwfthuismarathon

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Bijna 21 dagen KWF Thuismarathon

Tuesday 2nd Jun
15 mei begon ik mijn actie: elke dag min. 71 repeats per fitness oefening. Ik ben op schema en ik ben er bijna: 21 dagen Thuismarathon! De spierpijn is inmiddels serieus te noemen, maar stoppen doen we pas als de uitdaging voltooid is!  Donderdag start ik om 04:30 uur voor een wandeling van 14,1 km, en voltooi ik mijn Thuismarathon op de oorspronkelijke Ad6-dag.       Iedere deelnemer doet mee aan deze Thuismarathon met zijn of haar eigen reden, maar met een gezamenlijk doel: onmacht omzetten in kracht en keihard inzetten voor donaties voor kankeronderzoek zodat er in toekomst niemand meer dood gaat aan de ziekte kanker. Wil je mij ook steunen in deze strijd?      

Gestart!...en de eerste spierpijn

Monday 18th May
Afgelopen vrijdag ben ik begonnen aan de KWF Thuismarathon, elke dag een fitnessoefening min. 71x uitvoeren. Enthousiast begon ik afgelopen vrijdag...natuurlijk kan ik er meer dan 71, voor enthousiasme en inzet direct een dikke 10! ;-)  

De eerste 2 dagen gingen echt lekker lekker, en ook zondag ging de glute kick back per been goed, na een 16 km wandeling. Hup, zo dat been in de lucht.. en nog een keer! Hoe ouder hoe gekker zullen we maar zeggen. En toen stond ik vanochtend op....spierpijn en niet zo'n klein beetje ook. Maar de KWF Thuismarathon gaat gewoon door en zo lag ik vanavond weer op mijn paarse matje in de achtertuin om 71x buikspieren te voltooien. En ook morgen zal ik weer fris en fruitig de volgende uitdaging van de KWF Thuismarathon aangaan, hup hup..en door!

Die spierpijn is natuurlijk peanuts t.o.v. wat veel kankerpatiënten moeten doorstaan en zet ik me in voor onderzoek omdat ik wil dat de kwaliteit van leven van de patiënt verbetert.  Jij kunt me steunen, help je mee?

Thank you to my Sponsors

10.4

Wilma van Beekveld

Goed bezig Evelien!! Zo jammer dat er geen SamenLopen zijn dit jaar maar op deze manier wordt er toch nog wat geld opgehaald. Heel veel succes met de laatste loodjes van je marathon!

10.4

Esther van Walsem

Evelien, supermooi iniatief! Zet em op met de laatste loodjes!!

10.4

Marion Bloemendal

Je bent een kanjer. Op naar de top

18.4

Adri

👍 topper. Love you.

10.4

nel Verkroost

de laatste loodjes zet hem op evelien💪“opgeven is geen optie”💜

25

Mariska van den Heuvel

Hi Eef, Goed bezig voor een goed doel! Hou vol en zet m op💪🏼

20.4

marion van os

👍👊

10.4

Henny Degenaars

40.4

Miranda Rooij

Succes Eef

100.4

J. de Ruiter-Bakker

Voor een mooi doel, mama

18

Esther Freriks

Topper ben je, succes Eefje💪

14.4

Leon Van Elk

Goed bezig Evelien 👍💪

10.4

Anonymous

20.4

Ronald Anita en Rowan Van Zandwijk

Succes topper

10

Kelly

Goed van jou Eef, zet m op je kunt het!💪💪👏

10.4

Willemien Jager

10.4

Danielle Krijger

Hele mooie actie Evelien! In gedachten van de Samenlopen. Hopelijk volgend jaar weer prachtige evenementen. Voor nu succes met jouw thuis marathon!

100.4

Sylvain Liebau

15.4

Riet Verberkt-Smeets

Veel succes Evelien!

14.4

Bert en Anja de Bruin

Iedere kilometer een euro dichterbij ons doel. Veel liefs 😘

10.4

Anonymous

19.4

Anonymous

Zet hm op Eef💪😘

10.4

Ank Lommel

Superleuke actie Evelien! Zet m op 💪

10.4

Paul Feldbrugge