Francisca Allaert-Verstege

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Pas sinds ik zelf geraakt ben door kanker, realiseer ik me hoe onmisbaar een inloophuis in de buurt is. Een inloophuis waar je onvoorwaardelijk welkom bent, waar de deur altijd voor je open staat en waar altijd een luisterend oor beschikbaar is. Ik ervaar het Adamas Inloophuis als een warm bad, waar je niets hoeft uit te leggen en waar altijd iemand voor je klaar staat, al is het alleen maar voor een kop koffie op een moment dat dat voor jou nodig is. Ik vind het er zo fijn, dat ik er tegenwoordig niet alleen kom als gast maar ook als vrijwilliger.

Zoals op de foto te zien is, heb ik aan het begin van 2020 een cheque voor een bedrag van € 1.000,-  van het Coöperatiefonds van Rabobank Regio Schiphol aan Adamas gedoneerd. Dit bedrag is geschonken ter ondersteuning van de voorlichting die medewerkers van Adamas geven op basisscholen en het voortgezet onderwijs.

Naast het geven van voorlichting doet het Adamas nog véél meer. En daar is geld voor nodig, veel geld. Geld dat door de Coronacrisis niet kan komen uit evenementen waar Adamas de opbrengst van zou ontvangen, omdat deze evenementen allemaal zijn geannuleerd. 

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat voor allen die er bij betrokken zijn als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Ik wil je daarom vragen om een bijdrage te doen aan het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep. Een bijdrage die er voor kan zorgen dat het inloophuis nu, maar ook de komende jaren een warm bad kan blijven voor mijzelf maar ook voor mijn vele lotgenoten. Alvast veel dank voor je hulp! 

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

Esther Platte
Donated 25

"❤️"

Ariana De Groot
Donated 25

"Heel veel succes! Ik hoop dat je een mooi bedrag op mag halen. Groetjes van je nichtje"

Francisca Allaert-verstege
Donated 25

Ria Homan
Donated 20

Anneke Roest-bloemendaal
Donated 15

"Succes met jullie actie Francisca! Zeker belangrijk dat bet Adamas Huis blijft bestaan!"

Esther Onclin
Donated 10

Remco Van Den Heuvel
Donated 10

"Wat een mooi initiatief zeg.. daar geef ik graag een bijdrage voor. Succes en hopelijk halen jullie met elkaar genoeg geld op."

Reina
Donated 10

"Goeie actie Francisca ♡"

Meïrah Loosschilder
Donated 10

"🍀"

Caroline Bakker
Donated 10

"Kleine bijdrage als steun voor jou!"