René & Henk

Ren tegen kanker

My Activity Tracking

237
kms

My target 0kms

Samen Sterk

Lieve Sponsors,

Geweldig bedankt voor jullie fantastische steun en bijdrage aan ons project DTP for KWF.

Gesteund door jullie namen op onze rug was opgeven geen optie. Als het even tegenzat of moeilijk werd waren jullie de inspiratie om opnieuw aan te zetten in plaats van te gaan wandelen en uit te hijgen. Wij kijken moe, en met veel voldoening terug op een mooi avontuur waarbij één ding heel duidelijk is geworden. Samen staan we sterker. Als team een marathon lopen blijkt prima te doen, maar ook in de strijd tegen Kanker kunnen we samen het verschil maken!

En wat hebben jullie mooi meegeleefd. We hebben een onvergetelijke tijd gehad met jullie! We zitten nog vol van de ervaring en dat komt doordat zoveel mensen mee hebben meegeleefd in onze aktie. Tijd is Leven ☺️

Dankzij jullie hebben wij het geweldige bedrag van € 2.250 , inclusief enkele donaties in natura bij elkaar kunnen lopen voor het goede doel. Het KWF heeft al aangegeven dat ze hier heel blij mee zijn en komen graag persoonlijk de Cheque in ontvangst nemen. Dat kunnen we mooi combineren met de eerder genoemde BBQ.

Ten aanzien van de Winnaar van de BBQ: Onze eindtijd is geworden 3:57:43 uur om precies te zijn. Er is een aantal sponsors zeer dichtbij gekomen; Gerda Prosman, Esther Gaanderse en Mirella & Michel met 3:58 aan de ene kant, en Dirk&Anja Visser met 3:57.  Nu kunnen we gaan harrewarren over de secondes, en ziften over wie er het eerste de 3:58 rond heeft geroepen. Na enig overleg tussen de betrokken advocaten, zijn de partijen van mening dat een minnelijke schikking het beste is. Boter bij de vis.

We stellen voor dat deze 4 winnaars allen worden uitgenodigd voor een BBQ met partner enzo voor een overheerlijke BBQ in Villa Kakelbont te Zierikzee. De datum in de zomermaanden zal in nader overleg worden afgestemd. Voor diegene die in Frankrijk wonen, kan de braai eventueel ook op lokatie worden verzorgd. Pint 1 en Pint 2 vinden het wel jammer dat de inzending uit Thailand en Zuid-Afrika niet hebben gewonnen... Maar dat komt bij de volgende sponsorloop wel goed denken we.

Bij deze , iedereen nogmaals bedankt voor jullie bijdrages , financieel en emotioneel. Inclusief de voedingsadviezen, knuffels (hard en zacht), spandoek en de grappen en grollen.

Het was Fantastisch en Heerlijk gisteren, mede dankzij JULLIE !

 

Names het KWF en onszelf, samen sterk en nogmaals super-bedankt voor jullie hulp.

Graag tot snel. 

 

René ( Pint 1 ) en Henk ( Pint 2 )

Jullie hebben je werk gedaan, vandaag doen Rene en Henk het !

Goedemorgen Beste Sponsors !!

We hebben tot vanochtend vroeg wel 63 verschillende Sponsors weten te verkrijgen voor het Goede Doel met de DTP.

Jullie hebben je werk gedaan, vandaag doen Rene en Henk het.

We hebben er zin in, staan te popelen, en gaan als een rotje...

 

Mille Grazie  !!

laughingkiss

 

 

Rusteloos - Radeloos

Schema is afgewerkt, we zijn rusteloos - radeloos en we willen rennen !

 

Morgen....

 

tongue-outcool

De laatste dagen vóór de marathon...

De laatste dagen vóór de marathon zijn wat de voeding betreft van groot belang. De gemiddelde brandstofvoorraad in je lichaam is te klein om een halve marathon probleemloos uit te lopen. Door het volgen van een speciaal voedings- en trainingsschema kan je deze voorraad vergroten en daarmee de kans op problemen tijdens de wedstrijd verkleinen. Deze pagina speciaal voor jullie sponsors van DTP gaat over het over het aanvullen van je energievoorraden en het stapelen van glycogeen.

Glycogeen vormt samen met de suiker in het bloed (bloedglucose) de koolhydraatvoorraad in het lichaam. Je moet glycogeen zien als een vertakte ketting, die opgebouwd is uit talloze glucosekraaltjes. Glycogeen ligt opgeslagen in lever en spieren. De voorraad is verdeeld over ongeveer 350 gram spier- en ongeveer 100 gram leverglycogeen. Deze hoeveelheid is normaal gesproken voldoende voor een intensieve inspanning van één tot anderhalf uur. Leverglycogeen dient om het glucosegehalte van het bloed op peil te houden. Dit is noodzakelijk om de hersenen, die alleen op glucose kunnen werken, van voldoende brandstof te voorzien. De grootte van de glycogeenvoorraad in het lichaam is een van de factoren die bepalen hoe lang je een duurinspanning kan volhouden.

Het uitgeput raken van deze glycogeenvoorraad wordt meestal ervaren als plotseling stuk zitten. Je hebt dan alleen nog vetten als brandstof ter beschikking. Het prestatievermogen slinkt tot vijftig procent van het normale kunnen.

Daarentegen.... Vetten hebben we wellicht genoeg ?

 

DTP lopen de Marathon van Rotterdam

Lieve familie, vrienden, relaties,

Op 7 april aanstaande ís het zover. Na maanden, jaren van trainen, afzien, herstellen, koolhydraten stapelen en voorpret gaat het gebeuren. De grote dag van de Rotterdam Marathon komt eraan.

Bijzonder aan deze editie is dat we hem samen gaan lopen. Henk en René gaan samen op pad onder de welluidende naam ‘DTP voor KWF’ om de 42,2 km te verslaan.

Omdat we ervan uit gaan dat dit gaat lukken hebben we onszelf een hoger doel gesteld en daarvoor roepen we graag jullie hulp in. Help ons om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar de bestrijding van kanker. Wij doneren iedere euro aan KWF en hopen zo met onze inspanning een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de toekomstige gezondheid van ons allen. Hoe werkt het?

Geef ons je mobiele nummer en bedrag dat je wilt sponsoren door (€ 21,20 voor de halve en € 42,20 voor de hele marathon, of ieder ander bedrag) en voorspel onze gezamenlijke eindtijd voor de marathon (1 marathon-tijd) op 7 april. Wie achteraf de tijd exact heeft geraden of er het dichtst bijzit ontvangt een uitnodiging voor een gratis BBQ op lokatie !

Meedoen? Sponsor ons en kom samen met 900.000 anderen en 85 bands kijken de 7e en zie hoe wij dit klusje klaren! Alle sponsors worden op onze shirts vermeld, zo loop je zonder een centje pijn toch maar mooi de hele marathon mee!

Groeten en hopelijk tot ziens op 7 april, René & Henk

Thank you to my Sponsors

Meer Dan 2000 , Nu Ook Dank Voor Lagendijk Sr., Erik T., Margreet, Ineke&herman, Michel&evelien, Dick Versteeg, Inekemol, Dieuwke P.
Donated 123

"Weer een verzameling van betalingen die zijn binnengekomen bij mij, we schieten bijna door de 2000 euro all-together !"

Henk Werkman
Donated 110

Alex&babette,marleen, Mellany, Pascal&claudia, Mark&debora,bas Vh., Henkh&ann,
Donated 43

"Zelfs op de dag van de race zijn er nog sponsors bijgekomen - te gek ! Alles bij elkaar meer dan 2250 euro"

Debora Van Beek
Donated 28

"Succes mannen we denken aan jullie"

Claudia Martens
Donated 10

"Boys succes!!!"