Ik kan stoppen met werken.

By Ico van Binsbergen

Ik stop met werken

Ik vraag om donaties voor kankeronderzoek in plaats van kado's. We weten allemaal dat het hard nodig is. Iedereen kent iemand in zijn omgeving die kanker heeft gekregen, daar gelukkig dankzij onderzoek goed uit is gekomen, maar ook zijn er helaas nog teveel dierbaren die er toch aan zijn overleden. Ik kan met pensioen, velen hebben deze leeftijd niet gehaald. Ik hoop dat jullie bijdrage helpt om door onderzoek meer mensen te genezen. Enorm bedankt, namens mij, onze praktijk en het KWF.

 Ico van Binsbergen

Event Information

Sunday 01st August

Thank you to my Sponsors

Henk En Josien De Groot, Ria Kuypers, Arie Bruin, René Smit En Edith Van Der Fluit, Familie Verus, Ans Stegers, Mevrouw Roest, Piet En Anneke Blankend
Donated 480

"Dit bedrag is op vrijdag 27 augustus tijdens de receptie nog ingebracht door diverse mensen. Henk en Josien de Groot, Ria Kuypers, Arie Bruin, René Smit en Edith van der Fluit, familie Verus, Ans Stegers, mevrouw Roest, Piet en Anneke Blankendaal, Karel en Didy van der Hoven, Dirk Witte en nog een paar waar de kaarten niet bij de bijdragen waren. Wat een prachtige bijdrage."

Edward Zandbergen
Donated 100

Anonymous
Donated 100

"Beste Ico, we zijn altijd heel zorgzaam en respectvol door jou geholpen. Daar bedanken wij je voor. Geniet nu volop van je welverdiende pensioen!"

Fred&margreth Schep
Donated 100

"Beste Ico. Wij zijn altijd heel zorgzaam door jou geholpen. Dank je wel hiervoor. Geniet nu van je pensioen en nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst."

Anonymous
Donated 100

"Hey broertje geniet de komende jaren van je welverdiende pensioen"

Ico
Donated 100

"Wat fijn dat iedereen zo gul doneert op mijn actie pagina. Ik ben er trots op zo lang jullie tandarts te zijn geweest. Marloes en Daan zetten mijn werk voort en dat doen zij geweldig. Ook daar ben ik trots op. Tot de 27 ste."

Ronald Bonte
Donated 100

"Een heel goed initiatief (daar bedoel lik uiteraard niet het afscheid mee). Hoop dat iedere bijdrage het KWF op een super manier zal helpen."

Achim Schonig
Donated 100

Wim En Nicoline Heinis
Donated 80

Willeke En Fred
Donated 70

"Beste Ico, € 70,- voor 70 jaar goede zorg voor onze gebitten, 40 van Fred, 30 van Willeke. Hiervoor onze hartelijke dank. Geniet van je welverdiende pensioen. “Hit the road Jack” ;-) Groet Willeke en Fred."

Esther Scholtes
Donated 50

Cami, Andrew En Marina
Donated 50

"Beste Ico, we kennen elkaar niet maar zijn blij dat Marloes zo goed voor ons gebit zorgt. We wensen je een fijn pensioen in goede gezondheid. Groeten Cami, Andrew en Marina"

Peter Dekker
Donated 50

"Geniet er van Ico, bedankt voor de goede zorgen Peter en Esther"

Ida, Alekha, Chanchal, Frans Lemkes
Donated 50

"Beste Ico, hartelijk bedankt voor alle jaren van goede tandzorg voor ons vieren.. Geniet van je pensioen en nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst.."

Anonymous
Donated 50

Annet En Leo
Donated 50

"Dank voor alle goed zorg en aandacht vanaf de start van de praktijk"

Hans Van Der Does
Donated 50

Peter Leegwater
Donated 50

"Genieten er van !"

Alpha Tandtechniek
Donated 50

"Bedankt ico voor de fijne samenwerking, en veel plezier met je wel verdiende pensioen."

Hans En Tina Van Breugel-gerritsen
Donated 50

"Hallo Ico, bedankt voor de goede zorgen de afgelopen 40 jaar. Heel veel plezier en geluk toegewenst de komende jaren."

J.j. Van Der Van Der Meij
Donated 50

"Hi Ico, bedankt voor alle goede tandzorgen die je de vele jaren voor ons hebt gedaan. Helaas kunnen we in verband met vakantie niet bij je afscheid aanwezig zijn. Nu is het tijd om heerlijk te genieten van je welverdiende vrije tijd. Lieve Groet Jaap en Yvonne , Anne-Wil, Roos-Marie en Charlotte Van der Meij."

Bruin
Donated 50

Anonymous
Donated 50

"Dank u wel voor de goede zorg die ik altijd van u gekregen heb. Nu lekker genieten!"

Anonymous
Donated 50

Gerrit Blokhuis
Donated 50

"Geniet van de tijd die nog komen gaat! En laten wij de hoop uitspreken dat jouw opgezette actie een bijdrage voor velen mag zijn om die tijd ook te beleven. Jana en Gerrit"

Jelte Van Dokkum
Donated 50

"Beste Ico, wat een mooi initiatief om op deze manier een einde te geven aan je carrière als tandarts. Geniet van je welverdiende pensioen. Tot snel!"

Per En Marga Schuit
Donated 50

"Bedankt Ico voor de goede zorgen in al die jaren dat wij samen kwamen…"

Joke En Carl Klamer
Donated 50

"Ico, Bedankt voor de plezierige contacten en uiterst kundige behandelingen en adviezen. We wensen je het goede in de komende pensioentijd."

José Wolkers
Donated 50

"Bedankt voor alles en geniet van je pensioen in goede gezondheid."

Kees Mol
Donated 50

"Ico, Bedankt voor alle goede zorgen.. Nu lekker genieten van je vrije tijd en de rust !"

Rob Hartman
Donated 50

"Hee Ico, Dan je wel voor de vakman die je bent, ruim 30 jaar samen onderweg geweest en veel met elkaar kunnen delen in deze jaren. Met name het bijstaan aan de stoel heeft mij veel inzicht gegeven. Veel patiënten blij gemaakt met een enkele uitzondering hier en daar, dat hoort er ook bij. Er is ook geen kok die naar alle monden kan koken :-) Jammer dat je er door fysieke malheur wellicht op een andere wijze bent uitgestapt. Je hebt een mooie praktijk achtergelaten waar Daan en Marloes een mooie toekomst verder mee kunnen bouwen. Wens je en Q alle goeds voor de toekomst, geniet ervan! Liefs , Roberto"

Anonymous
Donated 50

Anonymous
Donated 50

"Dank voor alle goede zorgen !!! Fijne jaren toegewenst en lekker genieten van je verdiende pensioen."

Annemiek Bergen
Donated 50

"Bedankt Ivo , je hebt me van de angst afgeholpen die ik had voor de tandarts.. geniet van alle vrije tijd die je nu hebt"

Jos En Kathy Groen
Donated 50

"Heel veel geluk , gezelligheid en goede gezondheid samen toegewenst."

Anonymous
Donated 50

Freek Goos
Donated 50

Arno Stoop
Donated 50

"Beste Ico , Wij wensen jou velen jaren in gezondheid en met je dierbaren toe ."

Anonymous
Donated 50

"Beste Ico, Alle goeds voor de toekomst. De praktijk is ,zeker weten, in goede handen bij Daan en Marloes. Het ga je goed."

Jenny, Thomas, Simone, Petra En Marcel
Donated 50

"Ico dank voor de 33 jaar goede zorg, geniet van het leven. Je kan het met een gerust hart over laten aan de volgende generatie, wij hebben er vertouwen in."

Jan Bakker
Donated 50

"Beste Ico, Heel veel dank voor al die jaren dat je de gebitten van ons gezin hebt gecontroleerd en behandeld. Wij zijn ook heel blij met Daan en Marloes die ook al weer jaren als onze tandartsen fungeren. Geniet van alles wat voor jou waardevol is! Hartelijke groeten van de fam. J. Bakker, A.v. Saksenstraat 54, NS"

Tonie Theel
Donated 50

"Lieve Ivo, geniet van een welverdiend pensioen. Wij hopen dat je nog van veel mooie jaren gaat genieten. Peter en Tonie"

Cees Ippel
Donated 50

"Hartelijk dank voor de goede zorg en nog vele gezonde jaren toegewenst"

Jan Zwart
Donated 50

"Ico, geniet van de hopelijk nog lange tijd die voor je ligt. Groet Jan"

Pierre En Ria Quaedvlieg
Donated 50

"Dank voor alle goede zorgen! En fijn dat Daan en Marloes jouw levenswerk voortzetten. Daarmee is ook voor de toekomst de kwaliteit gegarandeerd. Geniet nu maar echt van je pensioen. En hopelijk met minder fysiek ongemak als de laatste tijd."

Alef
Donated 50

"Ico, We hebben elkaar volgens mij maar een keertje gezien tijdens een consult bij Daan. Dus helaas geen persoonlijke anekdotes van mijn kant 😉. Ik wens je het allerbeste tijdens je pensioen. Geniet ervan!"

Bram De Geus / Paulien Tesselaar
Donated 50

Bart En Jacqueline Roorda
Donated 50

"Ico, geniet van je welverdiende pensioen. Bedankt voor de altijd prettige "tandzorg" voor ons en de kinderen. We zijn nu heel blij met je zoon Daan!"

Johan Kieft
Donated 45

"Beste Ico, dank voor je jarenlange goede zorg aan mijn gebit. Ik blijf jullie praktijk trouw. Geniet van je welverdiende pensioen"

Anonymous
Donated 45

"40 jaar tandarts en nu €4000 opgehaald! Je was een fantastische tandarts en je hebt heel wat patiënten blij gemaakt."

Carin Van Arnhem
Donated 40

Peter Groen
Donated 40

"Ico, na 40 jaar is het mooi om de praktijk over te dragen en te genieten van andere dingen dan werk. Dank voor de jarenlange zorg waardoor mijn glimlach nog steeds onveranderd is."

Anonymous
Donated 40

"Bedankt voor 40 jaar zorg voor ons gebit. Ook voor dat van onze kinderen zolang ze in de buurt woonden."

M. Beneker
Donated 35

"Geweldig goed plan. Bedankt Ico voor de goede zorgen."

Gonny En Gerard Laan
Donated 30

"Beste Ivo, Dak voor alle goede zorgen aan mijn " rottige" gebit besteed. Het ziet er sindsdien weer goed uit en valt er weer wat te lachen. Met je opvolger Jelte hebben we al kennis gemaakt en ik weet zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over de praktijk. Lieve groetjes van Gonny en Gerard Laan"

Eric En Sylvia Bom
Donated 30

"Voor ons jammer dat je stopt na zo lang onze tandarts geweest te zijn, maar we wensen je heel veel mooie niet-werkzame jaren toe. Met ‘n hart. groet."

Jojanneke Gremmen
Donated 30

Nico De Geus
Donated 30

"Dank voor alle zorg Ico!"

Christa Overtoom
Donated 30

"Beste Ico, Ontzettend bedankt voor de jaren bij jou in de stoel. Ik wens je heel veel geluk toe. Wij zijn bij Daan en Marloes in zeer goede handen,.. hoe kan het ook anders. :-) Een kleinigheidje is nog naar je onderweg. Geniet van je afscheid! Lieve groet, Christa"

Anonymous
Donated 30

Gerard Hoogland
Donated 25

Ronald Hijmering
Donated 25

"Aan alle mooie dingen komt een eind, in casu onze arts-patiëntrelatie😃. Je zoon Daan heeft me onlangs verrast met een uitmuntende aanpak, dus je hoeft je terecht geen zorgen te maken over de praktijk. Het ga je goed met deze nieuwe fase in je leven. Op 27/8 ben ik net begonnen met een lange fietstocht naar Z-Italië. Hoop je ooit later nog eens te spreken🤗"

Fred De Vust
Donated 25

"Beste Ico, Heel erg bedankt voor al de goede zorgen van ons (Fred, Gerda en de kinderen) gebit. We zijn altijd en nog, mede door de zeer professionele opvolging heel erg bevoorrecht. Maar niet alleen het vakmanschap, ook in de omgang met elkaar hebben wij altijd als heel plezierig hebben ervaren en dat is het nog steeds. Het ga je goed en geniet van je pensioen. Je kan het met een gerust hart aangaan, want je hebt fantastische opvolging."

Erny Groot-slink
Donated 25

"Dag Ico, we willen je bedanken voor alle jaren zorg voor al onze tanden. Als klein meisje kwam ik al bij jullie in de praktijk. Het is fijn om nog steeds bij jullie te komen, nu met ons eigen gezin. We willen je een mooie tijd toewensen. Super goede actie ook dit! We doneren graag. We weten als geen ander hoe het is om dierbaren te moeten missen als gevolg van kanker! Vriendelijke groet Eric, Erny, Thomas, Leonie en Annelot Groot-Slink"

Marcel Smit
Donated 25

Karin De Rooij-wagemaker
Donated 25

"Beste Ico, Bedankt voor alle goede zorg, gedurende heel veel jaren. Geniet van je pensioen! Groet, Ron, Karin, Joery en Lisa de Rooij."

Anonymous
Donated 25

Greetje Van Den Berg
Donated 25

"Ik vind het fijn dat ik een donatie kan achterlaten voor dit goede doel. Ik heb het altijd heel fijn gevonden bij jullie in de praktijk. En wat leuk dat jullie kinderen de praktijk voortzetten. Vriendelijke groet, Greetje"

J.g.j. Schavemaker
Donated 25

"Bedankt voor de prettige tijd en veel geluk, gezondheid en liefde voor de toekomst"

T. Theunis En Bettie Jellema
Donated 25

"Nog heel veel gelukkige jaren toegewenst!"

Koos Timmerman
Donated 25

"Ico, beste Ico, vanwege privé omstandigheden zal ik niet van je, jullie uitnodiging gebruik maken, de donatie doe ik graag, rest me je, in gezondheid, een fijne tijd als gepensioneerde toe te wensen, wellicht ontmoet ik je op de golfbaan, hartelijke groet, Koos Timmerman"

Arie En Anita Vermeulen
Donated 25

"Bedank voor de vele jaren van goede zorg, geniet van het wel verdiende pensioen."

Jaap En Anneke Van Der Schaaf
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Peter Scheltema
Donated 25

"Hartelijk bedankt voor alle zorg en geniet van je pensioen samen"

Anonymous
Donated 25

Gerda En Frans Van Collenburg
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Zwaantje Bergen - Witteveen
Donated 25

"Ben en ik wensen je een fantastische en gezonde tijd toe en danken je heel hartelijk voor de aan ons geboden service. Veel geluk!"

Marian Sijm
Donated 25

"Groetjes Ico, je hebt het verdiend, nu lekker genieten en relaxen."

Ron Zut
Donated 25

"beste ico, bedankt voor de goede gebitzorgen en ik hoop dat je nog lang van je pensioen kan genieten. vrijdag de 27e lukt mij niet, maar veel plezier. mvg ron"

Gerard Langedijk
Donated 25

"Beste Ico, Hartelijk dank voor de vele jaren dat je tandheelkundige zorg aan ons gezin hebt verleend. Wij wensen je alle goeds toe en geniet van de vrijheid die je nu krijgt."

Sylvia Smit
Donated 25

"Hallo Ico, helaas zijn we niet op de receptie geweest, maar hierbij van ons nog een bijdrage. Onze hartelijke dank nog voor al die jaren waar je ons gebit nakeek en behandelde, geniet van alles!"

Wim En Marry Barsingerhorn
Donated 25

"Bedankt voor alle zorgen en geniet ervan, van de vrijheid en we hopen alles goed gaat met je. Gr.Marry en Wim Barsingerhorn"

Alice Bruin
Donated 25

"We kennen elkaar al vanaf het jaar dat je bent begonnen als tandarts...dat is dus al een hele mooie tijd! Wij en onze kinderen hebben het altijd als "prettig" ervaren, daar bedanken we je hartelijk voor. Wij wensen je goede gezondheid toe en geniet nog van de komende tijd in alle rust.Groetjes van Sjaak en Alice Bruin en kinderen uit Waarland."

Netty Hoffmann-rep
Donated 25

"Bedankt voor alle jaren tandarts zorg!"

Ger Kuster
Donated 25

Jaap&yvonne Groot
Donated 25

"Wat een mooie geste, daar dragen wij graag aan bij. Een kaartje is onderweg om je te feliciteren."

Adri Koster-kamermans
Donated 25

"Ico, geniet van je pensioen en bedankt voor alle jaren dat ik patiënt bij je mocht zijn."

Aad Bijvoet
Donated 25

Piet Rep
Donated 25

"Geniet van je pensioen en bedankt voor alle jaren tandarts zorg!Piet en Netty"

Raymond, Raúl En Mara
Donated 25

"Beste Ico, het ga je goed. Geniet van je pensioen."

Henk En Els Van Veen
Donated 25

"Geniet van je pensioen. Bedankt voor alles. Groet Henk en Els van Veen"

Cornelis Dekker
Donated 25

Alma Bruin
Donated 25

Larissa De Roos
Donated 25

"Bedankt voor alle jaren tandartsbezoek bij jou in de praktijk. Geniet van je welverdiende pensioen! Groetjes Larissa de Roos"

Rene En Ivette Van Den Hoven
Donated 25

"Geniet in goede gezondheid van je welverdiende pensioen. Super dank voor al de jaren zorg."

Anneke Pluister-luken
Donated 25

"Geniet van je penioen"

Gusta Van Bennekom
Donated 25

"Ico, bedankt voor alle goede zorgen. Nu genieten van de mooie dingen van het leven. Blijf gezond."

Anonymous
Donated 25

Betty Boellaard
Donated 25

"Lieve Ico, je hebt me fantastisch opgevangen en altijd heel goed geholpen. Daar ben ik dankbaar voor. Met veel plezier denk ik aan alle jaren dat ik door jou behandeld mocht worden.Daan en Marloes zetten jouw werk net zo respectvol voort als jij dat deed. Geniet van de tijd die nu voor je ligt . Het is je van harte gegund!! Betty"

Anonymous
Donated 25

Jj. Boots
Donated 25

"Bedankt voor al die jaren tandverzorging, gelukkig heb je goede opvolgers. Het ga je goed, je hebt het verdiend."

Sjoerd Elzinga
Donated 25

"Geniet van je pensioen! Groet, Sjoerd Elzings"

Bas Roulaux
Donated 25

"Geniet van je welverdiende pensioen Ico! Groetjes van je neef"

Rob Hendriks
Donated 25

"Ico, bedankt voor alle goede zorgen in de loop der jaren. Geniet samen maar volop van je pensioen! Hartelijke groet, Rob en Frances"

Anonymous
Donated 25

Els Buwalda
Donated 25

"Ico, bedankt voor jarenlang controle en behandeling gebit! Nu lekker genieten van je welverdiende pensioen! Lieve groet Els"

Mohammed Driouiche
Donated 25

"Na hard werken en leven voor de poen, kunt u nu eindelijk met pensioen. Succes"

Anonymous
Donated 25

"Geniet van je pensioen!"

Amanda Buter-schavemaker
Donated 25

"De praktijk is in goede handen dus nu genieten!"

Tansingh Partiman
Donated 25

"Beste Ico, Geniet van je welverdiende pensionering."

Lommerse
Donated 25

Niels Bijvoet
Donated 25

"Mooi initiatief. Helaas kon ik 27-8 niet erbij zijn. Zeer bedankt voor de uitstekende tandheelkundige service al die jaren, Ico (& team), en veel aangename werkvrije jaren gewenst!"

Pieter Van Loon
Donated 25

Marga Groen -beerepoot
Donated 25

"Ico ,bedankt voor alle goede zorgen. Nu genieten van je wel verdiende pensioen .Blijf gezond en geniet van alles wat op je pad komt."

Nico En Rita
Donated 25

"Bedankt voor je goede zorgen en geniet van je vrije tijd"

Simon Schoen En Ingrid Van Dongen
Donated 25

"Ico, geniet van je pensioen. Groet Simon Schoen en Ingrid van Dongen"

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Familie Van Bruggen
Donated 25

"Namens Herman en Truus van Bruggen dank voor alle goede tandzorg de afgelopen dertig jaar! Geniet van je pensioen!"

Anonymous
Donated 25

Familie Wieten
Donated 20

"Beste Ico, wij willen je bedanken voor al die jaren goede gebitsverzorging. Geniet van je welverdiende pensioen in alle gezondheid. Het ga je goed! Groeten, Natascha en Ed, Milou & Julot"

Sjaak & Claudia
Donated 20

"Geniet in goede gezondheid van je pensioen"

Louis Komen
Donated 20

Anneke En Jan Wiedijk
Donated 20

Ton Leegwater 2
Donated 20

M. Van Adelberg
Donated 20

"Bedankt voor alle goede zorgen de afgelopen jaren. We wensen je/jullie nog gelukkige maar vooral gezonde jaren toe. Menno en Katrina van Adelberg"

Annelies Van Baar-de Wit
Donated 20

"Bedankt voor al je goede adviezen en vooral de manier waarop je Debbie met haar schisis, toch altijd blij naar de tandarts laat gaan. Met zoveel geduld, uitleg en vooral kennis. Geniet van je pensioen."

Emmy Leegwater
Donated 20

"Ico, veel plezier met je vrije tijd, geniet en blijf gezond. Bedankt voor de goede zorgen. Groetjes Emmy"

Annelies Vermeulen
Donated 20

"Ico, vanaf mijn zesde ben ik bij u geweest, bij Daan of Marloes, al 40 jaar meer dan een tevreden klant. Mijn vader is al meer dan 25 jaar geleden overleden aan kanker en vind deze donatie en uw bijdrage aan deze fonds een goed initiatief. Geniet van uw pensioen."

R Bakhuijs
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Willem Goudsblom
Donated 20

"Ico, bedankt en geniet van je pensioen."

Herman Wolfswinkel
Donated 20

"Ico , geniet van je pensioen. Bedankt voor je goede zorgen."

Anonymous
Donated 20

G.j Kruitbosch
Donated 20

"Ico, hartelijk dank voor de vele jaren dat jij onze tandarts was, geniet van je pensioen en wensen je nog veel geluk, liefs"

Anonymous
Donated 15

Johan Blauw
Donated 15

"Beste Ico, ik woon sinds 1978 in Oudkarspel en ken daar sindsdien één tandarts. Ico dus. Ik wil je bedanken voor de goede zorg en fijne contacten. Ik wens je nog veel mooi jaren toe als pensionada. Het ga je goed."

Anonymous
Donated 15

Johan Pankras
Donated 15

"Ico, geniet van je welverdiende pensioen."

Anonymous
Donated 15

"Dank voor de jarenlange prettige afspraakjes😁"

Anonymous
Donated 15

Anonymous
Donated 15

T.n. Dekker
Donated 15

"Dag Ico. Erg blij dat ik jou al tandarts had. En nu weer in de personen van Daan en Marloes. Dank je wel voor alles en geniet van je pensioen."

Wim En Joke Scholtes
Donated 15

"hartelijk dank voor de goede zorgen en wij wensen je nog vele jaren geniet er van. 🎃"

Annelies Wim Blok
Donated 15

Joke En Rien Tavenier
Donated 15

"Geniet van je pensioen vol vrije tijd. Bedankt voor ongeveer 38 jaar goede mondzorg."

Mon Houtenbos
Donated 15

"Ico bedankt voor alles"

Anonymous
Donated 15

"Hartelijk bedankt voor al die jaren goede en vooral gezellige zorg."

J.j.p. Biivoet
Donated 15

Franc Flutsch
Donated 15

Tineke Tiben
Donated 15

"Beste Ico Bedankt , voor de ruim 40 jaar dat je mijn tandarts geweest bent , ik wens je nog een mooie tijd met je familie en geniet van je pensioen ."

Mirjam Leegwater
Donated 15

"Beste Ico, Wat was jij een fantastische tandarts! Ongeveer 35 jaar geleden ben ik bij jou terechtgekomen. Inmiddels woon ik al jaren 27 km van de praktijk. Ik was van plan om na je pensionering over te stappen naar een tandarts dicht bij huis. Na 1 bezoek aan Daan heb ik dit idee meteen aan de kant gezet. Je hebt je vakmanschap goed doorgegeven! Ik blijf dus toch maar bij de praktijk. Bedankt voor alle goede zorgen en geniet van je pensioen! Groeten, Mirjam"

Piet Houtenbos
Donated 15

"Ico, heel veel succes met deze actie en ik spreek je de 27e."

Rika Wiering
Donated 15

Richard En Marie-christine Mooij
Donated 15

Rob Talman
Donated 10

"Hoi Ivo, geniet van je pensioen, bedankt voor de vele jaren tandzorg. Groeten Rob en Margret."

J.w. Kostelijk
Donated 10

"Beste Ico, Wij wensen je nog een hele mooie tijd toe in het heerlijke Frankrijk met je nieuwe levenspartner. Dank voor de goede zorgen. Wij zijn ook weer blij met de opvolgers in de praktijk. Jan Willem en Nel Kostelijk"

J Beemsterboer
Donated 10

Marjan Kuiper-willemsen
Donated 10

"ik hoop dat je nog heel lang in goede gezondheid kunt genieten van je leven en van de partner, kinderen en kleinkinderen."

Anonymous
Donated 10

Joop Willemsen
Donated 10

H Bekker
Donated 10

"Ivo we wensen je een hele mooie tijd toe nu je met pensioen bent ,bedankt voor de jaren dat je onze tandarts was"

Paula Bleeker
Donated 10

"Ico veel geluk en liefde en geniet maar van u pensioen marco paula"

Anonymous
Donated 10

Ans
Donated 10

Ben Bakker
Donated 10

"Geniet van de vrije tijd"

Yvonne Bergen
Donated 10

"Geniet van je welverdiende pensioen!"

Joyce Wagenaar
Donated 10

Lucia Oosterbaan
Donated 10

"Dank voor de prettige wijze waarop behandelingen plaatsvonden."

Anonymous
Donated 10

Debby Van Den Hoven
Donated 10

"Beste Ico, Bedankt voor de alle jaren goede zorg voor ons gebit. Ik weet nog; de 1e keren op de Lindelaan als kleine ukkepuk op schoot bij mijn moeder.. Goeie ouwe tijd! De afgelopen jaren zitten we bij je zoon die het ook super doet... Heel veel geluk en goede gezondheid voor de toekomst gewenst."

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.