Jetske Straatsma

TCS Amsterdam Marathon 2023

Mijn activiteiten volgen

729
kms

My target 250 kms

Ik ren tegen kanker tijdens de TCS Amsterdam Marathon

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Een van deze mensen is mijn moeder die voor de tweede keer met deze ziekte te maken heeft. Dankzij de behandelingen die zij momenteel ondergaat hebben wij de mogelijkheid nog mooie momenten samen te hebben. Ik ren voor haar en daarnaast voor iedereen die hiermee te maken heeft. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

#demooiste

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag aangepast

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

My Updates

Halve marathon Rotterdam

Friday 23rd Sep
31 juli 2022, 6 dagen na de viering van mam haar leven rende ik de halve marathon in Rotterdam. Met de liefste mensen aan de zijlijn: Sietse, Nicky, Bryan en als verrassing pap. Degene met wie ik de laatste periode intens heb beleefd. Ik had verwacht dat het een emotionele run zou worden maar door adrenaline, het publiek, de sfeer en gezelligheid was ik vooral heel gelukkig, dat ik hier aan deel kon nemen en ging het beter dan verwacht. Met mam dichtbij, een talisman aan de schoen en veel support heb ik er van kunnen genieten. Het was een mooie beleving en een goede opstap naar de hele marathon, Amsterdam, 16 oktober, 2022

"Als je wilt vliegen, moet je durven gaan"

Wednesday 27th Jul
Lieve allemaal, Zondag 31 juli zal ik de halve marathon rennen in Rotterdam. Dit als voorbereiding op de echte marathon in oktober. Toen ik mij hiervoor inschreef hoopte ik dat mam hier nog bij kon zijn, mij bij de finish zou opwachten. Het liep anders, op 19 juli is mam in alle rust gaan "vliegen". Want zoals ze zelf vaak zei de laatste periode; "als je wilt vliegen, moet je durven gaan". Het idee dat ze er hoe dan ook bij zal zijn, met mij mee zal vliegen, geeft mij kracht. Het zal een emotionele race worden maar ik ben er klaar voor. Bryan, Siets en Nicky zullen er zijn. Vlieg hoog en proost op het leven! Liefs, Jetske

De vooravond van..en een kleine wijziging

Saturday 9th Apr
Mijn eerste bericht na de inschrijving van de marathon Rotterdam. Ik ben enorm verrast door alle donaties en ben hier heel erg blij mee en dankbaar voor. Dit geeft veel motivatie! BEDANKT! 

Ik heb de afgelopen tien weken kunnen trainen voor de marathon maar kwam er in de tweede week achter dat deze planning wellicht wat kort dag was, daarnaast kreeg ik last van een oude blessure. 

Gelukkig heb ik een oplossing kunnen vinden. Morgen ren ik 10km in Rotterdam, zodat ik alsnog de sfeer kan proeven en vast een voorproefje heb voor de echte marathon. Deze loop ik in oktober in Amsterdam. Ik heb dit gelukkig mogen wijzigen en neem uiteraard alle donaties mee. Het komende half jaar train ik dus nog even door zodat ik er in oktober helemaal klaar voor ben! 


De inschrijving

Monday 31st Jan
Storm Corrie waait ons om de oren en ik ben een weekend met mam in Voorthuizen. We hebben de mogelijkheid gekregen om via een stichting die zich inzet voor mensen met kanker er even uit te zijn. Zoals sommige mensen al weten is de borstkanker van mijn moeder weer terug na 4 jaar klachtenvrij te zijn geweest. Helaas is het dit keer verspreid door haar lichaam waardoor genezing niet meer mogelijk is. Maar door verschillende behandelingen die inmiddels tot de mogelijkheid behoren leeft zij al ruim 1 jaar met deze diagnose, iets wat niemand in december 2020 had verwacht. We hopen nog zoveel mogelijk tijd samen door te brengen en uitjes zoals deze in Voorthuizen zijn daarbij heel fijn en bijzonder. 

Terug naar storm Corrie waar we nog steeds midden in zitten. We hebben de luxe niks te hoeven en zijn de dag dan ook begonnen met crossaints en koffie op bed. Ik lees wat nieuwsberichten en zie dan een item over de marathon van Rotterdam, en de mogelijkheid hierbij geld op te halen voor KWF. De laatste tijd ben ik meer aan het hardlopen en waar het voorheen vooral een moeten was geniet ik er de laatste tijd steeds meer van. Alles bij elkaar komt dit precies op het juiste moment en schrijf ik mij in. 10 April staat vast, mijn eerste marathon met een speciaal doel: geld ophalen voor kankeronderzoek en indirect loop ik daarbij voor mam. 

Thank you to my Sponsors

83.4

Anonymous

You Go girl!

25.4

Hanneke van den Bent

27.4

Jolien Hoeksema

Heel veel succes! Wat ontzettend fijn dat je dit kan doen. En dat je zoveel kracht haalt uit het hardlopen! Powervrouw!

10.4

Lotte Kwant

Je bent de beste ❤️❤️❤️❤️❤️

20

Iris Straatsma

100.4

Familie Wolswijk

Lieve Jetske. Wat super stoer. Rennen maar! Liefs Rob, Sanne, Isabella, Rozemarijn en Liselotte

25.4

Senne Stevens

Lieve lieve lieve Jet, zo ontzettend knap wat je doet!!! Hele dikke knuffel

10.4

Jaap van Zwam

Heel veel succes Jet! Respect!

50.4

Pieter Straatsma

Mooie uitdaging Jet, dat gaat je lukken.

25.4

Kamiel Theunissen

Go for it !! We leven mee xx Kamiel en mara

25.4

Peter en Loes Gerritsen

Fijn Jetske...heel veel succes

15.4

Karin Westland

Mooie actief sterkte Jetske

50.4

Merijn Harms

Run, Jetske,run!

25.4

Nicky

25.4

Iet Straatsma

Ik wens je heel veel succes met deze prachtige actie!

25.4

Alexandra Vrolijk

Heel veel succes Jettie! Liefs Rik en Alex

25.4

Suzanne aan de Stegge

10

Sarah Awad

Super mooi initiatief, Jet! mega trots op jou! Zet 'm op...!

20.4

Roos Harms

Succes Jet, mooi idee!

10

Roxanne de Booij

Succes Jetske! Zet m op! Xxx Roxanne

50.4

Anonymous

25.4

Marjolein en Peter

Mooi initiatief Jet, zet hem op!

25.4

Sophie Van der Kooi

💪

5.4

Kitty Klever

Suc6 Jetske.

50.4

Josefien Fleuren

Geef 'm van jetje!!!!

5

Laurie

Zet ‘m op!

25.4

Janine Vermont Van Der Staaij

25.4

Piet van Loon

Succes. Doe je goed!

25.4

Iris Van Loon

Succes Jet, je kan het!!! ❤️

50.4

Sietse Straatsma

❤️

100.4

Jetske Straatsma