Karen van Deuren

Huis in actie

Ik kom in actie voor inloophuis Pisa.

Omdat ik het belangrijk vind dat dit warme, huiselijke en betekenisvolle huis blijft bestaan, draag ik hier graag op eigen wijze aan bij. Omdat, wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte bij jezelf of bij een dierbare, het zo belangrijk is om je verhaal te kunnen doen. Om je angsten te kunnen delen. Om anderen te ontmoeten die weten waar je doorheen gaat. Om samen te lachten en te huilen. Om verdriet te delen. Om weer te kunnen relativeren. En om vol te houden, zo goed en kwaad als het kan. Om hoop te houden.  Omdat je nooit alleen zou moeten zijn als je iets moeilijks te dragen hebt.

Zoals gezegd draag ik op eigen wijze bij, namelijk door het verkopen van eigen en andermans werk. (Uiteraard mag er hier ook meteen gedoneerd worden :-)) 

Deze actie heb ik de naam 'Karen voor Pisa' gegeven. Steun je deze actie? Volg dan #karenvoorpisa op social media.

Alvast hartelijk dank!

Warme groet,

Karen van Deuren


My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Alwéér mooie items voor dit goede doel!

Wednesday 3rd Mar
Fantastisch mooi zijn de Krachtkaarten met Caracter van Carine Braakenburg van Backum, waarvan ze maar liefst 3 sets doneert aan dit goede doel!
Hartelijk dank Carine.
Deze set bestaat uit 52 kunstzinnige krachtkaarten met Caracter die je ondersteunen in je zelfvertrouwen en waardoor jij je meer bewust wordt van je wensen en mogelijkheden. met deze kaartenset als hulpmiddel beleef je elke dag iets makkelijker, mooier en bewuster.
Maak jij jezelf of een ander blij met deze positieve affirmaties?
Shoppen voor Pisa doe je op praktijkheelbeeld.nl/webshop-heelbeeld/

Op zoek naar een cadeau? En tegelijk steun je Pisa!

Tuesday 23rd Feb
Blij met en dankbaar voor de donatie van Anna Koster! 
Onlangs vertelde ik haar dat ik Inloophuis Pisa steun met de actie #karenvoorpisa (volg me hier op Instagram) en Anna reageerde meteen enthousiast en was bereid om iets te doneren voor deze actie.
Zij geeft 2x haar prachtige boek 'Bloemen met Smaak' en maar liefst 5x haat minigids 'Eetbare bloemen'!
Een mooi cadeautje voor jezelf of maak er iemand anders blij mee.
Het Inloophuis maak je er zowiezo blij mee, wanneer je één van deze boeken koopt via #karenvoorpisa.
Shoppen voor Pisa doe je op praktijkheelbeeld.nl/webshop-heelbeeld/ en je vindt daar nog meer leuks.
Ben jij zelf ondernemer met een mooi product wat je wilt doneren aan mijn actie voor Inloophuis Pisa? Neem dan even contact met me op.
Warme kleurengroet,
Karen van Deuren

Koop deze aller eerste editie van dit gloednieuwe MAMAZ Magazine en steun Pisa

Tuesday 1st Dec

Elisabeth van den Bos doneert dit uit haar brein ontsproten en uitgegeven magazine aan de actie #karenvoorpisa.

Elisabeth is moeder van drie dochters en begeleidt en coacht andere moeders naar meer ontspannen moederschap, met meer plezier en aandacht voor jezelf. Omdat jezelf wegcijferen voor alles wat je (zorgen)kind nodig heeft, op de langere termijn voor niemand goed is.

Over MAMAZ Magazine:

Het is een magazine & inspiratie dagboek voor moeders in een handig A5 formaat. Past gemakkelijk in je (luier)tas zodat je overal een momentje voor jezelf kunt creëren. Want het thema van deze aller eerste uitgave van MAMAZ is ‘Aandacht’.

Aandacht om te ontdekken wie je bent en wat je voelt. Daar help het inspiratie gedeelte van dit magazine je bij. Met een 35 pagina’s tellend inspiratie werkboek leer je stil te staan, krijg je inzichten en voel je meer rust.

Ook lees je (h)eerlijke verhalen in dit magazine. Verhalen van Elisabeth zelf maar ook van andere geweldige vrouwen. Laat je inspireren hoe je aandacht kunt geven aan jezelf te midden van een druk gezin en alle rollen die je vervult.

Ook leuk om te vermelden is dat ik, Karen, ook heb mee gewerkt aan deze editie van MAMAZ. Je kunt er ook mijn verhaal lezen, hoe mijn aller eerste mandala een lifechanger bleek te zijn. En je vindt in het magazine enkele tekenoefeningen van mijn hand, om mee stil te staan bij jezelf.

Koop een leuk boek en steun daarmee Pisa. Win-win!

Friday 27th Nov
Wanneer je altijd al geniet van de heerlijke schrijfstijl van Marjan van den Berg, maak dan jezelf nu blij met een van haar boeken en maak daarmee ook Inloophuis Pisa blij.
Leuker kan ik het niet maken.
Shoppen voor Pisa doe je op:
https://praktijkheelbeeld.nl/webshop-heelbeeld/
Kijk regelmatig, het aanbod wordt steeds aangevuld door items van creatieve ondernemende mensen die hun creatie beschikbaar stellen voor dit goede doel.

Warme kleurengroet,
Karen

Gloednieuwe boeken gedoneerd door Marjan van den Berg

Thursday 19th Nov
Marjan kan het zelf natuurlijk het aller leukste beschrijven hoe ze er toe kwam om door haar geschreven en/of uitgegeven boeken te doneren voor mijn actie #karenvoorpisa.
Lees hier het blog wat ze erover schreef:
https://www.marjanvandenberg.nl/actie-voor-inloophuis-pisa/
Ben je nog op zoek voor een leuk cadeautje voor je moeder of schoonmoeder, je dochter of schoondochter, je zus of je schoonzus? Of doe jezelf zo'n leuk boek cadeau! Er zit een kaart met persoonlijke groet van Marjan in.
Enkele titels die je voor deze actie kunt kopen zijn:
> Hmmmm...
> Joy
> Requiem voor een Pietje
> Ze is de vioolmuziek vergeten
> Kerst met tante Jo
> Je neemt gewoon een aanloopje
> Komt goed, Sanne
> Weg van Sanne
> In de bosjes
> Moeder van volwassen kinderen
> Arty
> Vader Onbekend
Wanneer je Pisa wilt steunen door het kopen van één of meer van deze boeken, dan ga je naar Marktplaats en typ je in het zoekvenster 'Karen voor Pisa'.
Dan vind je al deze boeken (mits nog beschikbaar) en veel ander 'eigen' werk.

Er komen elke dag nieuwe items bij...

Saturday 14th Nov
Wat begon met een bericht van Wiek Luza, coördinator (en zoveel meer) van Inloophuis Pisa is uitgemond in mijn bijdrage hier. 
Zelf zit ik ook al ruim 20 jaar in in een proces van ziekte, al is het niet de gevreesde K... Het proces waarin ik zit maakt dat ik nu heel veel aan het loslaten ben. Dus wil ik opruimen! Eindelijk kan ik los laten wat eerder vastgehouden wilde worden. Waaronder heel veel tekeningen, mandala's en schilderijen. 
In de afgelopen jaren heeft het mij heel erg geholpen om creatief bezig te zijn. Om mezelf te uiten in vorm, kleur, beweging, compositie. Aftastend, wat wil er komen. Voelend, wat past er nu voor mij en wat niet. Het papier is je eigen vrije ruimte en door kleur verbind je je met je gevoel.
Enorm productief ben ik geweest ;-) kun je wel stellen, de afgelopen ruim 10 jaar. Het creëren heeft mij heel veel gebracht. Plezier. Inzicht. Techniek. Lekker experimenteren. Balans. Vrijheid. Bewustwording. Zelfkennis.
En nu is er voor mij duidelijk een nieuwe fase aangebroken, waarin ik ineens het oude veel gemakkelijker los kan laten. Het heeft me gediend. Nu kan het misschien nog iets of iemand anders dienen.
Vandaar dat ik graag opruim en los laat voor Inloophuis Pisa!
Van veel tekeningen en schilderijen word ik nog steeds blij wanneer ik er naar kijk. Dat komt ook omdat ze bij mij herinneringen oproepen. Bij alles wat beschikbaar is (van mijn hand) voor dit goede doel kleven goed herinneringen. Vooral plezier in het doen, in het werken met kleuren en/of thema's. Het genieten van het experiment; hoe zal iets uitvallen? Genieten van het mezelf helemaal uitleven op papier of doek. Genieten van het spelen op papier, genieten van die vrijheid. Dat is zo fijn en waardevol en dat kan ook als je ziek bent (geweest). Heel goed dat er ook een creatief atelier is bij Inloophuis Pisa. Creatief bezig verwerk je, ook al ben je je daar op het moment niet altijd bewust van. 
Het verbeelden is een prachtige manier om iets van je innerlijke belevingswereld zichtbaar te maken.
Kunst is een breed begrip. Wanneer is iets kunst? Geen idee? Dat vind ik persoonlijk ook helemaal niet belangrijk. 
Belangrijk is dat iets wat je ziet je raakt. Iets met je doet. Je oog het niet los wil laten. Je het in gedachten voor je blijft zien. Dus dat het op één of andere manier om je aandacht vraagt....
Daar is een reden voor.
Dan is het vast voor jou bedoeld.

Warme kleurengroet,
Karen

Wat goed dat het NHD aandacht besteedt aan deze actie

Saturday 14th Nov
Vandaag, zaterdag 14 november, staat er een mooi artikel in het Noord-Hollands Dagblad over Inloophuis Pisa en de actie #huisinactie, waarvan #karenvoorpisa onderdeel is.
Super mooi en vooral heel erg nodig.
Je vindt het in het REGIO-deel van de krant, op bladzijde 10.
Goed weekend!

Warme kleurengroet,
Karen

Spelen en creëren met kleur, om blij van te worden.

Thursday 12th Nov
Hoeveel uren, dagen, weken....hoeveel tijd zou ik besteed hebben aan het maken van deze tekeningen en schilderijen?
Héél veel!
Heel veel heerlijke tijd.
Want werken met kleur is, bewust of onbewust, bezig zijn met je gevoelswereld. Het is expressie. Dat herken je misschien omdat je vast een lievelingskleur hebt of een kleur waarvan je niets moet hebben.
Laat kleur je beste vriend zijn.
Er is genoeg kleurrijks te vinden op Marktplaats (https://www.marktplaats.nl/q/karen+voor+pisa/), waar je heel wat schilderijen en tekeningen vindt die je kunt kopen om Pisa te steunen. Je doet niet alleen Pisa hier een plezier mee, maar ook jezelf. Of iemand anders, als je het als cadeau weg geeft. Gewoon, alleen al zou je ervan genieten als je er naar kijkt. Dat is al een mooi cadeautje aan jezelf.
Elke euro telt.
Met liefde geef ik ze weg, aan diegene die blij wordt als hij of zij er naar kijkt.
Neem gerust een kijkje. Voorlopig komen steeds meer items bij. Welke tovert een glimlach op jouw gezicht? 
Dit is de snelweg>>>
https://www.marktplaats.nl/q/karen+voor+pisa/
Warme kleurengroet,
Karen

Genietend van het experiment

Monday 9th Nov
Het 2e schilderij is een experiment van 65x50 cm. 
Lekker experimenteel en spelend, geïnspireerd door Sam Francis.
Los laten dat het ergens aan moet voldoen, dat geeft vrijheid, dat maakt dat je grenzen en (denk)kaders los laat.
Misschien kan dit schilderij een mooie reminder zijn voor jou, dat je mag spelen en creëren waar je in het moment zin in hebt.
Om balans te brengen in het vele moeten, de verwachtingen waaraan we denken te moeten voldoen en al die serieuze zaken des levens.
Je vindt het op Marktplaats, mits het nog beschikbaar is. Zoek op 'Karen voor Pisa'.
#karenvoorpisa
Warme kleurengroet,
Karen

Oke, het eerste schilderij is beschikbaar voor dit goede doel.

Sunday 8th Nov
Het begin is er! Het eerste wat beschikbaar is, is een kleurrijk schilderij van 70x50 cm. Inspiraties waren o.a. de schilders Wassily Kandinsky en Friedensreich Hundertwasser. Met heel veel plezier heb ik gewerkt aan dit schilderij, gemaakt met stift, Oost-Indische inkt, ecoline en kleurpotlood op stevig papier. Je vindt het op Marktplaats. Zoek op 'Karen voor Pisa'.

Warme kleurengroet,
Karen

Thank you to my Sponsors

52

Mieke

Ik steun Pisa!

26

Susan De Graaff

Heel tof dat je dit doet voor Pisa! Ik kijk uit naar de kaarten set met positieve affirmaties.

25.4

Anonymous

6

Maaike

Mooie actie, dat ik Inloophuis Pisa steun door leuke ansichtkaarten te kopen.

18

Selma

Mooie actie, dat ik Inloophuis Pisa steun door een leuk boek te kopen.

42

Nancy

Mooie actie, dat ik Inloophuis Pisa steun door een paar leuke boeken te kopen!

17.95

M. Botter

Mooie actie. Pisa steunen door een leuk boek te kopen!

10

A Laan

Goeie actie!

6.5

Marjan van den Berg

Prachtig doel en wat een topper ben je! Dank voor je mooie kaarten.

30.4

nienke Renkema

Topper dat je je voor dit goede doel inzet!!

10.4

Anonymous

25.4

Anonymous

25.4

Barbara Roos

Mooi initiatief, Karen. Wij hopen dat je het streefbedrag zult halen. Liefs, Gerrit en Barbara

15.4

Alice Vlaar

10.4

Marie-Jeanne Thieme

20.4

Monique Olie

Prachtig initiatief en ik ben het met je eens hoe belangrijk het is om al je emoties ergens te kunnen uitten waar je begrepen wordt.

10.4

Mardin Rewinkel

10.4

Mary Blokker

15.4

Nathalie Bikkel

Tuurlijk steun ik jou. Succes met deze mooie actie.

25.4

Andrea Vd Pouw

25.4

Judith Koopmanschap

Top Karin dat je, je hiervoor inzet👍Lieve groetjes Judith

10.4

Petra G.

Our Team Members

Op de pedalen voor Pisa

Raised so far

€2,428.40

Ingrid Damen (C)

Raised so far

€472.40

Mike Reuvers

Raised so far

€50.40

Mariska Verhaar

Raised so far

€552.20

Jan Willem Kwadijk

Raised so far

€465.00

Caroline de Moel

Raised so far

€681.75

Hilda Onverwagt

Raised so far

€360.00

Marion Molenaar

Raised so far

€689.20

Iris Mulder

Raised so far

€119.60

Arie den Blanken

Raised so far

€150.80

Hanneke Tinor-Centi

Raised so far

€356.40

Anneke Betten

Raised so far

€923.00

Lisette van Drooge

Raised so far

€800.40

Wiek Luza

Raised so far

€5,751.50

Carla van den Hombergh

Raised so far

€60.40

femke hogenhout

Raised so far

€640.00

Klaas Kloppenburg

Raised so far

€168.20

Celina Reus

Raised so far

€481.80

Annemarie Bruinsma

Raised so far

€1,026.80

Marion Smorenburg

Raised so far

€2,050.20

Diana van Gangelen

Raised so far

€25.40

Peter Dusch

Raised so far

€288.00

Yvonne Van der Meer

Raised so far

€309.80

Marjolein van Leeuwaarden

Raised so far

€421.20

Karen van Deuren

Raised so far

€439.05

Matz Huisman

Raised so far

€7,000.05

Tia Kaldenbach

Raised so far

€1,937.20

Chill@Pisa Enkhuizen

Raised so far

€202.00

Jos Butter

Raised so far

€30.40

Jeanneke Scholtens

Raised so far

€1,017.60

Dirk te Grotenhuis

Raised so far

€1,204.00

Menno van Leeuwen

Raised so far

€1,907.00

Gaby Alberts

Raised so far

€2,872.90

Ton Duijn

Raised so far

€1,779.40

Chris Wobben

Raised so far

€4,580.50

Hans Huibers

Raised so far

€5,078.40

Rob van der Molen

Raised so far

€1,842.00

Colin van der Laan

Raised so far

€3,713.00

Patrick Avontuur

Raised so far

€8,092.60

Annemarije Siegers

Raised so far

€99.90