k4k

By Kirsten Fillekes Join Me

finish

Het is gelukt!!! De 21km zitten erop!! Wat zijn er een hoop gevoelens, emoties en herinneringen zijn er voorbij gekomen. Zoveel lieve mensen om mij heen. Het besef dat het zo anders had kunnen zijn. Zoveel steun mag ik ontvangen van bekenden/collega's/vrienden en familie. Samen zover kunnen komen, samen via K4K maar liefst 2304 EURO bij elkaar krijgen voor KWF!! Ik moet zeggen dat ik daar echt trots op ben!

Om 9:00 uur vanochtend komen ineens de zenuwen. Ik moet het nu wel echt waar gaan maken. Zoveel lieve mensen hebben hun beste beentje voor gezet, nu is het mijn beurt. 

Om 10:10 ongeveer glip ik het startvak ik. Het gevoel dat het me niet gaat lukken is nu sterk aanwezig. Helaas heb ik gisteren met de mudrun een blessure opgelopen aan mijn enkel. Stom ongelukje, maar de mudrun had ik nooit willen missen. Een sportief evenement met lieve vriendinnen en mijn stoere dochter, ook voor een goed doel: borstkanker. En ja dan zit een ongeluk in een klein hoekje (waar ik al voor was gewaarschuwd). Zoveel lieve vrijgevige donateurs, KWF, ik kan ze niet laten zitten. Ik moet starten! 10 minuten later ga ik van start. Doelen bijstellen, wat ik in 2016 zoveel heb moeten doen. Het gaat dus niet meer om mijn tijd verbeteren, maar om deze run succesvol uit te lopen en dat is waar ik voor ga. Ik ga rustig van start en op veel verschillende plekken staan er mensen die mij aanmoedigen. Het is niet goed uit te leggen hoe fijn dat is. Het geeft echt een energieboost! Dank je wel iedereen die de moeite heeft genomen hiervoor.

En dan zie ik ineens het bordje dat er 14km op zit. Ik weet nu zeker dat ik dit ga halen. Opgeven is geen optie!!! 19km, het einde is nu echt in zicht en daarmee gaan er direct allerlei gevoelens door mij heen. Veel mensen aan wie ik denk, voor wie ik dit wil doen, veel mensen die er voor mij zijn, door wie ik dit kan doen. Het laatste stuk... nu is het gaan met die banaan. Niks  leuk op de foto, maar sprinten met alle power die je nog hebt! Het is gelukt!!!! Met als prettige bijkomstigheid dat ik toch net een beetje sneller was dan vorig jaar, 2:13.

Hoe tof was het dat ik na de finish het bord van KWF in handen krijg met het bedrag erop wat door Leiden Marathon is ingebracht!!

22608 euro!!!!

Iedereen bedant voor alle lieve woorden, attenties, steun, knuffels, betrokkenheid, motivatie en liefde. Niets is krachtiger dan dat!

Doel

En dan ineens vandaag.... mijn doel van 2000 euro ophalen voor KWF gehaald! Een doel die ik niet durfde te stellen omdat ik dacht dat het me nooit zou lukken. Een doel die ik heb gesteld omdat alle lieve mensen mij om mij heen deden verbazen. De gulheid, de motivatie, de inspiratie. Dit is weer een voorbeeld van hoe rijkdom voelt. Niet het geldbedrag, maar de moeite, het vertrouwen, de vriendschap, de steun en de liefde. Mensen voor mensen. Want kanker is verschrikkelijk. Een lichaam met ergens een stukje kortsluiting, een hebberig en gierig monster dat altijd maar meer wil. Hopelijk komt het KWF zo weer een stapje dichterbij. Dichterbij nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen. Met elkaar doen we een hoop en geven we hoop. Hoop aan degenen die zijn getroffen. Ik besef me dat het een klein stukje is in iets heel groots maar dit laat mij in ieder geval zien hoe groot al het kleine bij elkaar is. Lieve iedereen, dank jullie wel! 💖

18-01-2019 Vorst

Na alle regen van de afgelopen tijd hebben we nu dan even vorst. Ik word er zo blij van! Alles ziet er mooier uit, zon brengt licht en schaduw. De kou die je voelt maar die voelt lekker want je lichaam houdt zichzelf warm tijdens het lopen. Ik ben totaal geen ochtend mens maar dit geeft me echt even energie. Even mijn cadeautje van de dag delen. smile

08-01-2019 magische grens van 1000 bereikt!

BBBBIIIIIZZZZZAAAAARRRR!!!!!!! Ik heb zojuist de grens van 1000euro overschreden.... !! Jemig... dit had ik echt waar nooit gedacht. Ik begon met 250 euro. Beetje voorzichtig maar toch. Dat ging zo snel, dat ik hem stoer naar 500 heb gezet. Hup een dag later daar ook alweer overheen. Ok... dan 750 maar gekker moet het niet worden dacht ik. En kijk nu... Ik zit gewoon over de 1000 euro. Nou dan ga ik hem ook maar inzetten ook. 2000 euro! Ik heb nog even zeg ik dan maar tegen mijzelf. Maar doelen moet je stellen en je kunt ze altijd bijstellen, dus dat geldt ook voor hier. Met elkaar kan er zoveel. Het raakt me echt om te merken dat mensen je actie steunen en jou als persoon. Het komt binnen zeg maar, het is zo mooi. Het gaat niet om het bedrag maar hoe het door zoveel lieve mensen om mij heen tot stand komt. Al die lieve mensen om mij heen zijn geen cadeautje van de dag, maar ze zijn mijn cadeau van het leven! 

 

06-01-2019

Zo mijn schema staat op de rit. Natuurlijk wel wat irritaties. Polar heeft best een mooi systeem, maar laat het ook nogal eens afweten. GPS vinden is een ramp, sta je daar in de kou te wachten totdat die een satelliet heeft gevonden. Daar irriteer ik me dus kapot aan hahaha. En nu wil hij het schema ook niet verder dan een maand vooruit aanpassen. Ach.. het houdt me bezig en als je je aan dat soort dingen kunt irriteren gaat het dus eigenlijk heel goed met je. Trainen ging lekker en kwam zomaar weer een cadeautje van de dag tegen onderweg. Ik zie daar zomaar de herfst en de lente met elkaar in het bedje van de zomer, terwijl ik de koude winterwind in mijn gezicht voel. Zo simpel kan het zijn soms smile

01-01-2019

Mijn pagina is dan nu eindelijk aangemaakt. Dit stond op de planning voor 2019, dat is in ieder geval gelukt! Had ook al een nieuw hardloopschema in elkaar gezet willen hebben, maar zoals altijd plan ik teveel in te weinig tijd en is dat helaas nog niet gelukt. Maar.... het begin is er! Morgen het schema maken en off we go!

Zin in#motivatie!

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Kanker raakt ook mij, op zoveel manieren. Familie, vrienden, collega's, bekenden en ook ikzelf. En het maakt niet uit wie of wat je bent. Plotseling wordt je geconfronteerd met de kwetsbaarheid van gezondheid. Hoe vanzelfsprekend het lijkt terwijl dit niet zo blijkt te zijn. Toen dit bij mij gebeurde kwam het besef, het besef van wat belangrijk is in het leven. En de kracht van de liefde! Maar ook het besef van geluk. Geluk die ik opeens vind in het moment. Ik noem ze cadeautjes van de dag. En iedere dag krijg ik zo'n cadeau. Dat ik leef in Nederland en een goed behandelplan heb gekregen afgestemd op mijn situatie, wat een cadeau is dat! Wat hieraan vooraf moet zijn gegaan zijn onderzoeken. Onderzoeken die met steun van KWF gedaan kunnen worden. Hoe mooi is het om deze organisatie te kunnen helpen met een donatie. 

Ik ga dit doen door op 19 Mei 2019 deel te nemen aan de 21K van Leiden Marathon. Een fysieke uitdaging die meer oplevert dan alleen een prestatie. Het voelen dat je lichaam tot dingen in staat is wat je niet had gedacht. Mentaal ergens voor kunnen gaan. De kans te krijgen dit te kunnen doen in een goede gezondheid. Als je daarmee dan ook nog een goed doel kunt steunen geeft dat nog meer inhoud en ja, ook lading. Ik wil dit, hopelijk help je mee laughing

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 250

"Wat een heerlijk mooi stoer mens vind ik jou!"

Anonymous
Donated 110

Anonymous
Donated 100

"Succes kanjer! Je maakt andere mensen blij!"

Anonymous
Donated 97

Anonymous
Donated 91

"Wat een geweldig initiatief van een geweldige dame! Ik kom nooit verder dan 5K. Heel veel succes!!"

Marjolein
Donated 50

"You go girl"

Lisanne Kamstra
Donated 50

"Lieve Kirsten! Heel veel succes met deze uitdaging! Ik weet zeker dat het je gaat lukken. Liefs lisanne"

Ga
Donated 50

"Succes!"

Alrijne Ziekenhuis Radiologie
Donated 50

"Lieve collega! Zet m op. Je kunt het! Deze donatie is ook weer een cadeautje van de dag :) Liefs al je collega's Radiologie"

Olaf Hofkes
Donated 50

"Succes met je voorbereiding. Wij brullen je wel over de finish....📢 kom Op!!!!.....X"

Monique
Donated 40

"Lieve Kirsten, nog maar 2 nachtjes... Super knap dat je deze uitdaging aan gaat. Zet hem op dame. You can do it!! Liefs, Mo"

Marianne Verhoeven
Donated 33

"ben trots op je lieverd!"

Anonymous
Donated 30

C Henkelman
Donated 30

"You can do it babe! 😍"

Jeannette Groenewegen
Donated 28

"Je kunt het topper!"

Indra Dennert
Donated 28

"U go girl!"

Joyce Kroon
Donated 28

"Je bent een topper! Zo knap dat je dit gaat doen! Zet hem op!!"

Ysogo Vlamings
Donated 25

"Hé lieverd wat goed dat je dit doet. Ik steun jou krachtige inspanning met €25,00 Een lieve krachtige omhelzing, Ys"

Kurt
Donated 25

Glenda
Donated 25

"Lieve Kirsten, Veel succes!!! XXX"

Janny Van Der Bijl
Donated 25

"Zet m op. Ja kan het"

Babette
Donated 25

"Voor de laatste loodjes, door weer en wind, houd vol meis! Je kan het!"

Anonymous
Donated 25

Erna Reijnders
Donated 25

Hans Pietersen
Donated 25

"Zet ''m op. Laar je niet kennen. Gaan met die banaan. En ren je rot. Jij kan dit. Heel veel succes en plezier!!!!!"

Emmy Van Velzen
Donated 25

"Zet m op topper! You can do it! 😘"

Kirsten Fillekes
Donated 25

Sanne
Donated 25

"Super veel succes, je kan het!!"

Kristi-ann Borst
Donated 25

Marjan Kukler
Donated 25

"Veel succes!"

Alexandra Spelt
Donated 25

"Succes Kirsten.Het gaat je zeker lukken💪. Jij bent zo'n bikkel👍😘"

Irene Tolk
Donated 25

"Zet 'm op! Je kunt dit! Wacht je even op mij na de finish😅"

Marc Logtenberg
Donated 25

"Succes dame!"

Saskia De Winter
Donated 25

"Lieverd je kan het super vrouw !!!!"

Bob Hagenaars
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Paul Berendsen
Donated 25

"Mooi om te zien hoe jij je inzet! Heel veel succes en plezier bij het neerzetten van deze prestatie! Jij kan dit!"

Inge Van Der Bent
Donated 25

"Toi toi toi dame, je bent een kanjer!! lieve groet Inge"

Monique Schoonakker
Donated 22

"Zet hem op topper!!"

Marjo Oskam
Donated 22

"Lieffie toi toi toi 💪🏆👊"

Lotta
Donated 22

"Lieve Kirsten, Voor elke km een euro. Heel veel succes! Liefs, Lotta"

Ivo Dietz
Donated 21

"Succes Kirsten!"

Wouter Peet
Donated 21

"Een eurie per km. Gelukkig loop je (nog) geen marathon. 😁"

Johan Van Dorp
Donated 21

"Heel veel succes!"

Jeroen.
Donated 20

"Lieve Kirsten heel veel succes met je loop volgende week! Jij kan dit! Ik ben trots op je!"

Rachel Hezemans
Donated 20

"zet hem op!!!"

Anonymous
Donated 20

"Je bent een Topper!"

Anonymous
Donated 20

Elmer, Natasja, Mads Mohrs
Donated 19

"We zijn trots op je! X"

Patrice Vincken
Donated 19

Loeki Roukema
Donated 19

"Veel succes topper!! XXX"

Marjan Venmans
Donated 15

"Het gaat je lukken powervrouw!"

Simone
Donated 15

"Wat ben je toch een sterke vrouw en een mooi mens. Go for it girl! X Sim"

Justa
Donated 15

"You GO girl 💪🏻💪🏻💪🏻!!!"

Hettie Campfens
Donated 15

"Heel veel.plezier en succes gewenst. Dikke knuffel en kus van chloe, nikki en mijzelf."

Linda K
Donated 15

"Succes Kirsten!👍"

Mandy En Erwin Ten Hag
Donated 15

"Veel succes met trainen voor deze bijzondere halve marathon. Een prachtig doel. Je kunt het!"

Gerrald Suurd
Donated 15

"Zet m op Kirsten!! Goede actie !! X"

Jolanda Eskes
Donated 15

"Lieve collega, zet m op!"

Liza Intema
Donated 15

"Hey Lieve Kirst zet 'm op! Ik geloof in jou! Liefs Liza"

Anonymous
Donated 15

Marion Draaijer
Donated 10

Melanie
Donated 10

"Lieve Kirst, go for it, you can do it!! Liefs Mel"

Bram Sinon
Donated 10

"Loop in gedachte met je mee :)"

Mark Seijsener
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Brigitte Blokker
Donated 10

"Heel.veel succes lieve Kirsten ! Je bent een topper ben trots op je xx"

Sandra Mckay
Donated 10

Judith Van De Voort
Donated 10

"Heel veel succes en mooi dat je dit gaat doen!"

Anonymous
Donated 10

"Lieve stoere Kirsten, gaaf dat je dit doet! En die 20k gaat je lukken natuurlijk. Een hele mooie run gewenst! Xx"

Els
Donated 10

"Kanjer, waar jij allemaal toe in staat bent! Chapeau!"

Simone Meijer
Donated 10

"Lieve Kirsten, heel veel succes!! Je kan het! xxx"

Marcel
Donated 10

"Kanjer. XXX"

Barbara Blaauw
Donated 10

Yvette Volwater
Donated 10

"Zet hem op dame! Ik vind het het echt heel knap van je. Überhaupt hardlopen is al knap, maar hoe jij met je ziekte bent omgegaan en nu jezelf inzet er voor . Petje af hoor. X"

Martine Van Rijn
Donated 10

"Go for it💪🏻💪🏻💪🏻"

Arie Koning
Donated 10

"Succes Kirsten! Je kan het!"

Martin Grob
Donated 10

Vermeij
Donated 10

"succes kanjer !"

Anonymous
Donated 10

Jeannette Borra
Donated 10

"Het gaat jou zeker lukken. Succes alvast."

Anonymous
Donated 10

Andrrew Halliwell
Donated 10

Sandra De Boer
Donated 5

"Ik ben heel trots op je!"

Anonymous
Donated 5

"Heel veel succes!"

Els Van Der Poel
Donated 5

"Succes!!!!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.