Bruiloft Francis & Kris

By kris en francis

Wij vieren ons huwelijk

Als huwelijkskado vragen wij om donaties voor kankeronderzoek in plaats van kado's. De aanleiding hiervoor is bij jullie allemaal bekend. Zo kunnen we een bijdrage leveren aan het uit de wereld helpen van kanker!

Thank you to my Sponsors

Koen En Marian
Donated 100

"Beste Kris en Francis, wij vinden het een heel mooi gebaar om jullie huwelijk te vieren met een fundraiser voor het KWF. Dit doel dragen wij ook een warm hart toe, dus we steunen dit graag!"

Taco En Bibi Oerlemans
Donated 100

"Lieve Francis en Kris, wat een top idee om geld in te sparen voor het kankerfonds. Jullie weten wel waarom wij dat doel ook van harte steunen. Gefeliciteerd lief bruidspaar. Op vele jaren geluk samen. Wij zijn blij vanavond met jullie te toosten hierop en uiteraard muziek te draaien. Liefs Taco en Bibi"

Anonymous
Donated 100

Rob Marx
Donated 100

"Hele mooie dag gehad & goed een bijdrage hieraan te leveren."

Nora En Sam Gerritsen/minderhoud
Donated 75

"Lieve Fran en Kris, Wat een mooi doel! We wensen jullie heel veel geluk, liefde en gezondheid toe. Geniet van jullie dag! Dikke kus van Sam en Nora"

Martijn En Eva Mentink
Donated 75

"Lieve Fran en Kris, wat geef je een stel dat alles al heeft? Inderdaad, zoals jullie wensten; hoop op een gouden toekomst. Gefeliciteerd lieverds. Dat jullie bijdrage een maar een klein beetje verschil mag maken. Zoals jullie iedere dag samen doen. Veel geluk lieverds! Dikke kus van ons!"

Nicole Lensink
Donated 75

"Lieve Fran en Kris! Wat een mooi initiatief! Wij steunen graag het KWF. Een hele fijne dag gewenst!"

Inge Van Gansewinkel
Donated 69

"Een symbolisch bedrag om jullie liefde te vieren en het goede doel te steunen. Geniet van de grote dag, liefs Inge & Lodewijk"

Hilde En Hilde
Donated 50

"Heel veel geluk en liefde voor jullie 🥰!"

Barthold Ijssel De Schepper
Donated 50

Denise En Harrie Van Hout
Donated 50

"Lieve Francis & Kris, wat geweldig dat jullie gaan trouwen. Alvast van harte gefeliciteerd en op naar heel veel mooie jaren samen met jullie mooie kindjes. Veel liefs Denise & Harrie"

René & Marije Wenting
Donated 50

"Lieve Francis & Kris, super leuk dat jullie gaan trouwen 👰🤵 ! We wensen jullie veel geluk🍀 en liefde 🥰 voor de toekomst, samen met de kids! ❤️ Liefs René & Marije"

Patrick & Guurtje
Donated 50

"Supergoed initiatief zeg. Love it. Tot 21 aug"

Raymond, Tessa En Kaia Overmars-marx
Donated 50

"Lieve Kris, Francis, Sophia, James en Kate, Wij wensen jullie een mooie toekomst met veel liefde en geluk. Daar toosten we vrijdag graag op. Liefs van Raymond, Tessa en Kaia"

Jeanne En Hans Marx
Donated 50

Annelies Te Peele
Donated 50

Anonymous
Donated 40

Anonymous
Donated 40

"Lieve Kris en Francis, we hebben enorm veel plezier in vrijdag. We gaan er een prachtige herinnering van maken. Liefs Simon en Eefje"

Karsten & Denise Woudstra - De Boer
Donated 40

Martijn Stuive
Donated 30

"Lieve Francis & Kris, Vier de liefde! Liefs Tijn & Loes"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.