Lianne Bogers

KWF Thuismarathon

10 jaar na de diagnose sterker dan ooit.

Op 7 juli 2010 kreeg ik de uitslag van een echo die gemaakt was omdat ik pijnklachten in mijn zij had: verdenking op lymfklierkanker. Weken van aanvullende diagnostiek volgden om het exacte type te kunnen bepalen en daarmee het juiste behandelplan. Een CT-scan, meerdere PET/CT-scans, beenmergpuncties, biopten uit milt en lever en eindeloze buisjes bloed verder kreeg ik de definitieve diagnose: Non Hodgkin stadium IV. Heel ziek, verzwakt en een ervaring op de intensive care rijker begon ik aan een zware chemokuur in combinatie met immuuntherapie volgens een studie die werd gefinanceerd door KWF. Ondanks het zeer slechte startpunt ben ik nu 10 jaar later nog in leven. En ben ik sterker dan ooit. Voor mij alle reden om ieder jaar geld in te zamelen voor kankeronderzoek, niet alleen als relatiemanager bij KWF maar ook door mijn gezonde lichaam in te zetten voor een sportieve actie. En daarbij heb ik jullie hulp (weer) nodig!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

En de laatste rit van mijn actie is voor Sharon

Sunday 20th Sep
Waar kan ik anders fietsen voor deze kanjer dan langs de Vecht... Vanaf het eerste contact met Sharon heb ik haar in mijn hart gesloten. We waren beiden ambassadeur voor een stichting omdat we ons als ex-kankerpatiënten sportief inzetten om anderen dit lot te besparen. Sharon specifiek voor het Hersentumorfonds omdat ze drie jaar geleden, net bevallen van een zoontje, een hersentumor bleek te hebben. Een jaar geleden nodigden Sharon en haar man Jorrick me uit om mee te doen aan hun Tour de Sharon, samen met een groep een week fietsen rondom de Mont Ventoux. Met als hoogtepunt voor hen de Mont Ventoux beklimmen voor stichting Ventoux3. Mede door Corona moest deze reis worden geannuleerd die we deze week anders zouden hebben gemaakt.  Maar die teleurstelling viel in het niet bij het intens verdrietige nieuws dat de kanker in haar hoofd opnieuw actief was en op zodanige wijze dat haar situatie van enorm hoopvol veranderd was in een situatie waar geen hoop meer is. Sharon is een van de vrouwen die ik ken met een ongekende vechtlust. Vanuit "samen sterk" en "voor altijd" leeft ze samen met Jorrick, zoontje Sem en alle mensen dichtbij hen het leven tot de max. Met groot respect en liefde fietste ik gisteren langs de Vecht, de rivier die symbool staat voor deze mooie, sterke vrouw. 

Lisette, kwetsbaar en sterk

Friday 18th Sep
In mijn laatste actieweek was er ook een rit voor Lisette. We kwamen in contact omdat we allebei waren uitgeroepen tot 
'fietschick van de week'. Voor ons beiden was de fiets een belangrijk middel om geld op te halen voor kankeronderzoek, Lisette via Tour for Life ten bate van het Erasmus MC waar ze werkte en behandeld was. We herkenden veel in elkaar. Spraken onze angsten uit naar elkaar maar deelden vooral ook het genieten van veel, vaak kleine dingetjes. Afschuwelijk was het bericht dat haar angst bewaarheid was geworden en de kanker weer terug was, dit keer onherroepelijk. Het door Corona aangepaste afscheid met een lange erehaag van fietsers heeft diepe indruk op me gemaakt, net zoals Lisette zelf. 

Fietsen voor Bianca - dan kan de rit niet lang genoeg zijn

Friday 18th Sep
Maandag wilde ik een lange rit maken met Bianca in gedachten. En omdat er zoveel mooie, leuke momenten zijn geweest was de rit goed gevuld met herinneringen. Aan de Alpe waar Bianca het ene jaar nog dacht een nare periode achter zich te laten en het volgende jaar op het podium stond om iedereen te vertellen dat de artsen haar niet lang meer hadden gegeven. Aan een gezamenlijk oud jaar met oliebollen die werden verkocht ten bate van Ad6/KWF. Aan haar emotionele toespraak tijdens een lunch voor KWF relaties. en een bijeenkomst voor deelnemers aan de eerste Samenloop voor Hoop in Amsterdam. Aan de keer dat ze samen met haar man cakejes uitdeelde op ons kantoor. Aan de video opnames in het AVL waar ze haar angst voor uitzaaiingen naar de hersenen uitspraak. Aan de ererol die ze had tijdens het jubileum van KWF (foto hierboven). En aan zoveel andere momenten waarin ze haar kracht en betrokkenheid bij de bestrijding van kanker toonde. Steeds met een lach, een optimisme en een enorme positiviteit. De benaming 'powervrouw' is voor Bianca bedacht. En mijn fietskilometers regen zich vanzelf aan een voor haar, door haar....

Sentimental journey - voor mama

Sunday 13th Sep
Vandaag voor mama in Brabant gefietst langs allerlei plekjes waar ik met haar vaak naar toe ging. Ze wilde altijd toeren door de 'durpkes'  en lekker ergens lunchen. We passeerden veel bekende plekjes waar herinneringen liggen. Toen we langs het Catharina Ziekenhuis reden waar ze behandeld is voor borstkanker en later ook voor maagkanker en vervolgens langs 'Brunswijck waar ze is overleden kwamen de tranen. Gelukkig was Jeroen erbij en sloten we de mooie rit met een biertje op een zonnig Brabants terras.

Wendy B., waarom ik wel en zij niet..??

Monday 7th Sep
De 10 weken fietsen voor KWF vorderen in rap tempo. En ik wil nog stil staan bij een paar lieve, bijzondere vrouwen die in mijn leven kwamen ... en gingen. Een van hen is Wendy B. (bizar genoeg heten 3 vriendinnen die ik verloor aan kanker Wendy..) We kenden elkaar al van feesten en partijen sinds 1993 maar gingen een heel bijzondere rol spelen voor elkaar toen we tegelijk kanker kregen. Waar het bij mij steeds beter ging ging het bij Wendy achteruit. Omdat ze een jong gezin had met zelfs een baby kwam er heel veel op haar af, in practische  en emotionele zin. Ik vond het fijn haar op beide vlakken te helpen , urenlang hadden we contact over de app of sprong ik 's avonds nog in de auto naar het AMC omdat ze met spoed was opgenomen en haar man thuis moest blijven bij de kinderen. Hoe ontzettend oneerlijk en onrechtvaardig dat ze ondanks alle dappere pogingen om zo lang mogelijk bij haar gezin te blijven toch overleed. Haar uitvaart is voor mij nog steeds een van de heftigste die ik me herinner. Vragen waarom ik mocht overleven en zij niet zullen wel nooit beantwoord worden. Gisteren reed ik over de dijk naar Lelystad, voor Wendy.

De Oude IJssel - een voorbeeldig inloophuis

Wednesday 2nd Sep
Vandaag heb ik 115 km gebikkeld tegen de wind in. Meestal keer je om en ervaar je een verandering van windrichting. Nu reed ik een enkeltje Doetinchem Huizen. In de ochtend waren mijn collegaatje Barbara en ik te gast bij inloophuis De Oude IJssel in Doetinchem waar een warme opvang wordt geboden aan (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Laagdrempelige psycho-sociale hulp in de vorm van een luisterend oor en een brede schouder. Een kop koffie, een gesprek met een coach, een massage, een kunst workshop, een concert of samen wandelen. Zoveel; lieve, hartelijke activiteiten allemaal aangeboden door vrijwilligers.  Veel inloophuizen zijn ook geraakt door Corona omdat ze grotendeels afhankelijk zijn van fondsenwervende acties in de regio die nu allemaal geen doorgang kunnen vinden. Vanuit KWF bieden we ondersteuning in meerdere opzichten. Het was een goed, fijn, gesprek met genoeg stof tot nadenken gedurende de lange, mooie rit terug naar huis. 

Een andere werkelijkheid

Thursday 27th Aug
Mijn dagelijkse ritje vandaag was weer lekker buiten op de fiets na een aantal dagen op de Tacx in de tuin. Het was geen bijzonder mooi weer maar het licht was bijzonder en mooi. Het had iets onwerkelijks. Zoals het hele traject rondom diagnose, behandeling en het herstel onwerkelijk was. Je wordt ruw uit je dagdaaglijkse realiteit geschopt en komt in een andere werkelijkheid terecht wanneer je kanker blijkt te hebben. De maanden die volgden waren er volledig op gericht om er goed uit te komen, om het te overleven. Je zit in een vacuüm, een bubbel waarin je emoties van twijfel en onzekerheid eigenlijk niet toe laat.  Dat die gevoelens zich niet laten verdringen bleek toen ik het prachtige bericht 'schoon' kreeg. In volle hevigheid overvielen allerlei emoties me die ik al die tijd had geparkeerd. Dat was en is voor veel patiënten een heftig traject, dat niet wordt gezien door de omgeving. Het is immers voorbij in de ogen van anderen dus alle reden om op de tafel te dansen. Gelukkig is dit een fase die ook weer voorbij gaat. Het  leven wordt nooit meer hetzelfde, gewoon anders.

In de molen zitten

Saturday 22nd Aug
Gisteren heb ik wel tien molens geteld tijdens mijn rit. Prachtig gelegen aan het water en nu zeker een plaatje tegen de strakblauwe lucht. Ik moest denken aan de uitdrukking 'in de molen zitten' en daarmee aan het traject waarin ik 10 jaar geleden belandde. Je gaat naar de huisarts met klachten, die verwijst je door naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en je komt in de molen terecht..... In mijn geval leidde dat tot onzekerheid en voelde ik me zelfs onveilig. Via studievrienden ging ik naar het AMC en dat is een cruciale  beslissing geweest. Die best moed vergde want het is niet leuk om dat uit te spreken naar de arts die je op dat moment behandelt, zeker als hij dat overduidelijk laat blijken en minimaal samenwerkt bij de overdracht van je dossier.. Ik heb er nog steeds moeite mee dat het vragen van een second opinion niet vanzelfsprekend en algemeen geaccepteerd is. Wanneer je kanker hebt verdien je de beste zorg, de beste behandeling in het daartoe het best uitgeruste ziekenhuis. En als dat niet het ziekenhuis is waar je aanvankelijk naar wordt door verwezen moet het een logische optie zijn waar iedereen aan meewerkt. Je moet uit de molen kunnen stappen die is gaan draaien als een andere molen je meer kans biedt op genezing en/of betere kwaliteit van leven. 

Simpelweg gelukkig

Tuesday 18th Aug
Vanochtend vroeg vertrok ik naar kantoor. Zonder 'dagthema'  in mijn hoofd want ik had al een retourtje kantoor opgedragen aan de rol die KWF heeft in mijn leven. Toen ik in alle vroegte de prachtig route reed overviel me een intens geluksgevoel. Mijn ogen en oren absorbeerden de stralen van de zon, de weerspiegeling van molens in het water, de vogels die zongen. De natuur werd wakker, een nieuwe dag brak aan. En ik genoot, simpelweg gelukkig.

Levensdrang en jarig zijn.

Friday 14th Aug
Een verjaardag wordt eigenlijk altijd wel gevierd, ieder op zijn of haar manier. Uitbundig, ingetogen met velen of in een klein gezelschap.  Dat het kunnen vieren van een jaar ouder worden niet vanzelfsprekend is beseffen misschien alleen degenen die ziek zijn (geweest) en voorzichtig zijn gaan nadenken over een 'wat-als'  scenario. Ouder worden, jarig zijn, is niet vanzelfsprekend en is iets waar je bij stil mag staan. Zelf koester ik iedere dag dat wat ik heb en kan en voel ik een drang om de nieuwe dag weer maximaal te benutten. Vermoeiend voor mijn omgeving en eigenlijk ook voor mezelf :). Ik las laatst de uitdrukking 'levensdrang' en die begrijp ik! Mijn uitdaging blijft om de balans te bewaken tussen alles geven en mezelf niet voorbij rennen. Ook nu, met deze actie voor KWF, in fysieke zin . Gisteren op mijn verjaardag was ik gewoon heel erg jarig met ontzettend veel gelukswensen. Ik leef! En dat mag gevierd worden.

Voor en naar KWF

Thursday 13th Aug
Naar kantoor fietsen is leuk, het is een mooie route van ca. 95 km retour,  die tot het laatste moment door de natuur voert. Deze rit was erg warm en ook een beetje anders. Want ik fietste nu niet alleen náár maar vooral ook vóór KWF; als onderdeel van deze actie om geld op te halen voor kankeronderzoek.  Voor juli 2010 was ook voor mij KWF een bekend goed doel maar pas na mijn ziekte is KWF een heel belangrijk deel van ons leven geworden. Na de fantastische uitslag van laatste scan begin 2011 ben ik van alles gaan doen om uitdrukking te geven aan mijn dankbaarheid dat ik nog in leven was dankzij door KWF mogelijk gemaakte onderzoeken. Ik ging mee doen aan Alpe d'HuZes, ging collecteren,  werd patient advocate voor Inspire2Live en de Patiënt Advies Commissie Onderzoek van KWF.  Terwijl ik fysiek en mentaal herstelde ging KWF een steeds grotere rol spelen. In 2013 liet ik mijn carrière in het bedrijfsleven voor wat het was, leverde met overtuiging alle opgebouwde emolumenten in en werd relatiemanager bij KWF. Ik mag bezig zijn met dingen die er toe doen, ontmoet mooie mensen en leer iedere dag bij. Al met al genoeg 'food for thought' gedurende deze tropische rit.

Lieve Molouk,

Sunday 9th Aug
De eerdere blogs stonden zo op 'papier', deze blog kost me moeite. Vrijdag fietste ik voor jou naar Zwolle en ging ik met Jorrit naar je graf. Ook deze rit kostte me meer moeite dan alle voorgaande omdat het veel losmaakte. Lieve Molouk, hoe kan ik je beschrijven zonder dat ik je tekort doe. We leerden elkaar kennen begin 2012, allebei schoon na een heftige tijd en allebei met een drang iets te doen met onze ervaring. Molouk, jij bent daarin zo belangrijk geworden voor veel mensen; op jouw heldere, pientere en vooral ook genuanceerde wijze stond je ergens voor. Met je hoofd en hart. Je wilde iedere patiënt een stem geven en opkomen voor de patiënten die zichzelf (onvoldoende) konden redden. Met jouw liefde en empathie was je een fantastische vrouw, moeder, zus en een grote verbinder in veel relaties. Je werd eigenlijk onmisbaar voor iedereen die je ontmoette. Toen de kanker bij je terugkwam ben je tot het laatste moment sterk gebleven en hield je oog voor anderen. Het was moeilijk maar fijn je graf te bezoeken op dat mooie plekje en met Jorrit herinneringen op te halen. Je wordt zo gemist door velen. Voor mij zal je altijd een stimulans en inspiratiebron zijn.

Delen...

Wednesday 5th Aug
Vandaag was de warme, winderige rit voor Ivar. We delen een ervaring met Immuuntherapie, in mijn geval een succesvol afgesloten ervaring, voor Ivar een ervaring waar hij nog middenin zit. Jaren na de eerste diagnose melanoom bleek de huidkanker terug te zijn op meerdere plaatsen. Een heftig bericht dat een plek moet krijgen waarbij je balanceert tussen acceptatie en vechtlust, tussen angst, onzekerheid en vertrouwen.  Ik ben blij een positief voorbeeld te kunnen zijn met de goede afloop van mijn eigen slechte scenario. En het is fijn informatie en kennis te delen die ik door mijn werk bij KWF ter beschikking heb. Ivar had gisteren een goede uitslag van een scan gekregen en dat maakt een zonnige dag als vandaag extra mooi. We hebben genoten van een lekkere lunch en het fietsen door het West Friese landschap, want dat is toch verreweg het leukste om te delen.

Patient Advocacy / Patient expertise / Patient Perspectief / Patient Empowerment

Sunday 2nd Aug
Afgelopen vrijdag fietste ik naar Noordwijk aan Zee om Mariëlle weer te zien. We zijn vriendinnen sinds we elkaar ontmoeten in 2012 tijdens een bijeenkomst voor Patient Advocates. Het inzetten van mijn patiënt ervaring is een belangrijk deel van mijn leven geworden, zowel werkmatig als privé. Kort na mijn eerste Alpe d'HuZes deelname in 2011 werd ik benaderd om patient advocate te worden en dat ben ik al die tijd blijven doen. De ervaring die ik heb als kankerpatiënt zet ik wanneer mogelijk en nodig in om het patiënten perspectief te borgen in allerlei besluitvormingsprocessen en anderen te helpen.  Sinds een aantal maanden zit ik in de Clinical Advisory Board van Oncode Institute en volg ik momenteel een master course van de UICC (Union for International Cancer Control). Het is mooi om mijn gevoel en begrip als ex-patient aan te vullen met een strategische, theoretische onderbouwing. Soms houdt het in om te luisteren naar andere patiënten en hen te adviseren, soms is het betrokken zijn bij grote vraagstukken. Er is nog veel te doen op het gebied van 'Patient Empowerment' en ik draag daar graag aan bij.

Voor Wendy

Thursday 30th Jul
De rit vandaag was niet alleen intens vanwege de temperatuur en de duur. Deze stralende dag was intens omdat ik fietste voor Wendy die eind 2017 overleed aan een hersenkanker. Ik herinner me ons eerste contact nog goed. Ze belde ivm een donatie die ze ging doen aan KWF en die ze wilde bestemmen voor onderzoek op het gebied van hersenkanker. In dat lange, open gesprek vertelde ze dat ze zelf aan deze vorm van kanker leed. Ze vertelde met een optimisme en positivisme die zo kenmerkend voor haar bleek. Ondanks mijn voornemen afstand te houden tot relaties, alleen al uit zelfbescherming, raakten we bevriend. De laatste maanden van haar leven hadden we veel contact. Ze bleef vol hoop en aan ieder slecht bericht en uitslag wist ze een positieve draai te geven. Totdat het echt niet meer ging en ze het leven moest loslaten terwijl ze veel te jong was en niet gemist kon worden door haar familie en vrienden. Vandaag ben ik langs haar broer, schoonzusje, neven en nichtje gefietst. We hebben herinneringen opgehaald en foto's bekeken, met een lach en een traan. Ik vond dit heel bijzonder en dierbaar. En weer terug op de fiets straalde de zon zoals Wendy straalde. ...

EPO

Wednesday 29th Jul
De afgelopen dagen heb ik 'indoor outside' gefietst, een prima alternatief voor lekkere ritten op de race in de buitenlucht. De Tacx staat in de tuin dus ik krijg toch frisse lucht en kan mijn doelstelling zo goed combineren met werk. Meestal begin ik vroeg en doe ik nog een 2e of zelfs 3e sessie verdeeld over de dag. Gisteren heb ik al trappend gelezen in een boek over dopingmisbruik bij het prof wielrennen en moest ik weer denken aan de EPO die ik zelf toegediend kreeg. Dit hormoon zet het beenmerg aan tot het produceren van rode bloedlichaampjes en die hulp kon ik wel gebruiken. Mijn bloedwaarden werden nauwlettend gevolgd, ook nog tijdens de controles in de jaren na de chemobehandeling. PS: ik fiets al jaren zonder EPO :)

Tien jaar later weer in Friesland

Saturday 25th Jul
In 2010, twee dagen na de uitslag van de echo, vertrokken we met de jongsten naar Friesland. We hadden een huisje gehuurd, onze sloep al overgevaren en we zouden er twee heerlijke weken vakantie gaan vieren op en rond het water. Het liep dus anders, het werden twee weken waarin we op en neer reden naar 't Gooi voor onderzoeken, met veel angst en steeds meer pijn. Maar ook twee weken waarin we maximaal probeerden te genieten van het 'nu' en alles te koesteren. Lange dagen op het water met de kinderen, met vrienden die een dagje kwamen. Maar ook de uurtjes op bed omdat ik zoveel pijn had terwijl ik dat verborgen probeerde te houden, voor Jeroen maar vooral voor de jongens. Slenterend door de leuke winkelstraatjes waar ik maar niets kocht want misschien zou ik er maar heel kort plezier van hebben. Nu 10 jaar later fietsten Jeroen en ik met vrienden langs de diverse plekken waar we toen ook waren, nu zonder angst en vol toekomstplannen. En de enige pijn die we voelden kwam door de uren op ons zadel. Leve het leven.

Lunchen met Thijs en Karlijn

Sunday 19th Jul
Aan het eind van een mooie maar ook best pittige tweede actieweek ben ik vandaag met Jeroen naar Amsterdam gefietst om te lunchen met Jeroen's tweede zoon Thijs en zijn vriendin Karlijn. Thijs was 19 toen ik ziek werd en we hebben er even bij stil gestaan hoe hij dit heeft ervaren.

In memoriam Freddy

Saturday 18th Jul
Zo fijn om vandaag samen met Jeroen te fietsen, zeker omdat de rit voor Freddy was, onze gezamenlijke vriend die morgen een jaar geleden ten gevolge van kanker het leven los moest laten. We hebben er een mooie dag van gemaakt, heen langs het Veluwe meer en door de polder naar Brenda, zijn vrouw, in Kampen en terug via de Veluwe. Verdriet en geluk liggen soms heel dichtbij elkaar. NB: deze foto is genomen tijdens Alpe d'HuZes 2012 

Draaidag Oranje Peloton met o.a. Bram Tankink

Friday 17th Jul
Je maakt nog eens wat mee als je in actie komt voor KWF. Vandaag mocht ik met oud-wielerprofs Bram Tankink en Bas Tietema  een draaidag beleven. Het Oranje Peloton roept in de maand augustus iedereen op om mee te doen aan de KWF thuismarathon en ik heb een rolletje in de trailer. Er waren heel wat 'takes' en foto poses nodig voor de juiste plaatjes maar het resultaat straks zal best leuk zijn.

Lekker in mijn coconnetje :)

Thursday 16th Jul
Op dagen dat ik mijn kilometers op de Tacx maak begin ik vroeg mijn eerste sessie en doe ik later op de dag nog een tweede en soms een derde. Muziekje aan en trappen.

Waar het allemaal begon..

Wednesday 15th Jul
Met een vriendelijk zonnetje en een volle agenda toch weer even naar buiten voor een ritje ipv op de Tacx. Te weinig tijd voor een lange rit; wat ligt dan dichtbij en speelt ook een belangrijke rol in dit hele verhaal: Tergooi Ziekenhuis. Even voor de ingang alles tot me door laten dringen en vervolgens nog een prachtig rondje polder gedaan. 

Fantastische collega's

Monday 13th Jul
In het hele traject, van diagnose tot en met behandeling en erna waren mijn collega's fantastisch. Ze gaven me de ruimte om te werken wanneer ik de behoefte had me niet alleen patiënt te voelen en namen mijn projecten over wanneer ik het zelf even niet kon. Ze waren lief, attent en hebben me op alle manieren gesteund en verwend met kaartjes, bezoekjes en alles wat je je kan wensen in zo'n tijd. Vandaag fietste ik voor hen langs het kantoor waar we toen zaten. Ik gun iedereen zo'n werkomgeving als je ziek wordt.

Vandaag was voor Carolina

Saturday 11th Jul
Vandaag ben ik naar Gouda gereden voor een lunch met een paar jaarclubgenootjes.  In januari waren we nog bij elkaar om afscheid te nemen van Carolina die na een kort ziekteproces is overleden aan kanker.  Vandaag fietste ik voor haar.

PET/CT-scan - tien weken zoveel mogelijk 'thema' kilometers:

Thursday 9th Jul
Thema's klinkt te zakelijk maar ik weet even geen ander woord. Mijn actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek gaat 10 weken duren als symbool voor de 10 weken die mijn hele voortraject heeft geduurd. De dagelijkse ritten die ik wil maken draag ik op aan iemand of aan een interventie. Gisteren, vandaag en morgen zijn indoor ritten op mijn 'smarttrainer'. De cocon waarin ik me bevind doet me denken aan de uren die ik door heb gebracht in/op een PET/CT-scan toestel: stil liggen, nadenken, voelen... 

Eerste rit van actie

Wednesday 8th Jul
Tijdens de eerste rit van mijn actie wilde ik langs het AMC fietsen, het ziekenhuis waar zoveel herinneringen liggen uit de periode 10 jaar geleden. Het voelt altijd goed er te zijn. En wat helemaal goed voelt is dat er na 1 dag ruim 1200 euro op de actiepagina staat. Jippie!

Thank you to my Sponsors

40.4

Anton van Leeuwen

Mooie aktie

50.4

Marcelle Reijn

.....wow lieverd, al boven je streefbedrag👍❤️

46.4

Susan Nijhuis

Voor Sharon ❤️

100.4

Thamar van Os

25

Anonymous

28.4

femke

je bent een kanjer xxxx

50.4

Ivar Bannink

Topper!

50.4

Paul de Jong

250.4

Pro-Act IT BV

Succes Lianne, groetjes van Pro-Act IT. Ray en Linda

10.4

Karen Blanken

Lieve Lianne, wat ben je toch een prachtig mens. "You spread the word"! Een fysieke prestatie maar ook geestelijk poeeee! #becauseyoucare x

30.4

Ton Beckers

Veel bewondering voor je inzet en prestaties voor het KWF.

100.4

Norbert

50.4

Arno D

50.4

Atie Van der Pijl

Lieve Lianne, 10 jaar geleden, het staat nog op mijn netvlies, gezondheid is alles. Zo knap hoe je dit allemaal doet!!

56.4

Bart

Levensdrang is zeker ook op jou van toepassing, met keuzes om de balans in evenwicht te houden! Voor elk jaar 1!

50.4

Anonymous

38.4

Bart Schop

150.4

Karin Nijhof -Emmerink

Klasse wat je allemaal doet!!! 💪

10.4

Linda Sumner

Op nog heel veel gezonde jaren, lieve Lianne!

500.4

Gj Nauta

236.4

Bouchina Schrijvers-Zwiers

Ik wil graag het resterende bedrag voor de 3000 doneren. Wat heb je het allemaal oprecht en met liefde beschreven. Je bent een kanjer👍👍😘

50.4

Anonymous

veel succes met dit prachtige initiatief

20.4

Anonymous

KWF are very lucky to have you as their perfect ambassador. I am sure you will smash your fundraising target and enjoy doing it.

15.4

de Wild

Gefeliciteerd kanjer!

19.4

Sanga

Zo trots op jou en dankbaar voor alle mooie momenten samen!

75.4

Shirin Milani

Lieve Lianne, wat ontroerend en inspirerend dat je deze thema-tochten maakt voor een zo goed doel! Heel veel succes met de laatste weken 💞

19.4

Eveline Wilke de Souza

Ik wens iedereen veel sterkte in het gevecht tegen deze rotziekte en in het bijzonder mijn grote vriend Ivar Bannink. Zodat we lekker blijven mountainbike

10.4

Mirjam

Go Lianne! Wil nog wel dagje met je mee / in je wiel. Mooi avontuur maak je er weer van.

25.4

Margot Haenen

Lieve Lianne, de Brusselse Babbelaars en het olijke trio met Molouk. Fijn en bijzonder wat je nu aan doen bent. Ik zit in ieder geval een stukje achter op je bagagedrager.

201.4

frits helmstrijd

1115km +86km gefietst door Friesland, de provincie waar alle ellende 10 jaar geleden begon. nu top-fit, niet bij te houden!

25.4

Ineke Lo Cascio

Je bent een kanjer Lianne! En het is altijd gezellig als je langs komt fietsen!

50.4

Dietrich Bakker

46.4

Anonymous

28.4

Geke van de Haar

50.4

Carel van der Spek

Geweldig hoe je dit allemaal doet!

25.4

Mariëlle

Zet m op lieverd, ook deze “berg” overwin je weer, you ROCK! ❤️

100

Monique Noomen

Dank je wel Lianne voor je fietsrit vandaag! Missen Wendy nog elke dag maar koesteren alle mooie herinneringen samen.

23.4

Willem Kortland

Mooie ontroerende verhalen en veel respect voor je daadkracht. Fietsen is ook mooi! X. Willem

10.4

Peggy Mulder

Wat een enorme mooie actie weer. En wat een reis door alle herinneringen heen. Je bent een kanjer! Liefs

25.4

Geert

Succes kanjer!!

10.4

Hein Noe

50.4

Paul de Jong

Succes!

19.4

Rocketman

You were assigned a mountain. Thank you for showing it can be moved.

50

Janneke elberse

10

Janneke Grasmaijer- van Doorn

Lianne, wat ben je een topper! Dank dat je je op zoveel manieren inzet voor KWF. Heel veel succes met je sportieve actie!

50.4

Peter Zuiden

Top! Heel veel succes!

28.4

Stefan en Anoek Duijndam

Goede actie. Op naar een mooi bedrag!

50.4

Anonymous

20.4

Anemieke Broekema

100.4

Anonymous

Lieve Lianne wat een goed initiatief ga nog vele jaren zo door 👍😘

13.4

Troostwijk

100.4

Anonymous

11

Barbara de Clercq Zubli

Fanatiek, zo ken ik je! Blijf lekker zo en op naar 11 jaar 👊🏽

20.4

Jeroen & Rogier

Zet ‘m op Buuf! Xx

50.4

Anonymous

28.4

Spophie Kraaijeveld

Lieve Lianne, Jouw verhaal vertelde je mij vorig jaar op de Alpe. Wat heb je jouw leven een fantastische wending gegeven na jouw ziekte. Dat wensen we iedereen met kanker toe. Succes met je actie! Liefs, Sophie

28.4

Anonymous

Succes Lianne

10.4

Marlinde Smit

Succes Lianne!!

20.4

Sandra Maas

28.4

Karen Hoogeveen

Lieve sterke Lianne, wát een heftige reis heb je achter de rug maar wat bèn en blijf je positief, ik ben dankbaar dat je met je werk zoveel mensen steunt en wil graag een kleine donatie doen om jouw missie te doen slagen! 🙏

28

Arko Hoondert

💪 topperrr!

20.4

Joke

Super Lianne!

50.4

Remy en Christina

Heel veel succes Lianne! Zet 'm op!

28.4

Ab Broshuis

20.4

Thijs & Karlijn

Lieve Lian, heel veel succes en wij steunen je. Dikke kus Thijs & Kar

250.4

Bestevaer Fonds X X

250.4

Jacques Kemp

50

Matthea

Eindeloos energiek, in het bijzonder op de fiets, inspirerend en met een groot hart. Ik blijf graag af en toe met je opfietsen, lieve Lianne!

10.4

Paul Van Griethuysen

Succes Lianne

10.4

Liza

Mooi je bent een inspiratie voor velen!

10.4

Marieke

Succes lieve Lianne, je bent een kanjer! 💪🏼 💕

10.4

Ninon

Super kanjer! En blij met jouw gezondheid!! Dikke kus!

10.4

Bianca

Vandaag is het begin van de volgende tien jaar 💪🏼. Succes 🍀

15.4

Barbara

Zet m op Lianne! Je bent een kanjer.

19.4

Udo Wiersma

20

Peter Vossen

150.4

Jan Lutterop

10.4

Andrew Mackay

25.4

Rogier Lommel

25.4

Berthold Schaap SR

Succes! Blijf lekker fietsen, ik zie het wel op strava :-)

10

Hendrien Landeweer

Lieve Lianne, wat een stoere actie weer. Ik steun je met plezier, liefs!

20

Tineke van Marle

Blijf trappen en veel succes! X

10.4

Brenda en Richard Van den Burg

Nog steeds heel hard nodig!

100.4

Jeroen Noë

25.4

Brenda De Vente

In deze voor mij zo éxtra moeilijke maand, steun ik je oh zo graag lieve Lianne. Ik vind je dapper, sterk en bewonder jouw tomeloze inzet tegen kanker ! Liefs 🌻

10.4

Willy Willemsem

Lieve Lianne, wat een mooi mens ben jij toch, fiets een mooi bedrag bij elkaar. You go girl!!!

25.4

Sjoerd Raemakers

Goed initiatief!

20.4

Ingrid de Zwart

Veel succes met fietsen!! ❤️ Ik hoop dat je een mooi bedrag bij elkaar trapt!!

Our Team Members

Anne Dijsselhof

Bhushan Renuse

Oranje Peloton voor KWF (C)

Raised so far

€423.70

Nick Koster

Raised so far

€271.00

Judith Keizer

Raised so far

€75.20

Laura Dijkema

Raised so far

€182.60

Björn Koreman

Raised so far

€330.60

Nadine Visser

Raised so far

€369.60

Marcel vd Wolf

Raised so far

€281.60

Jeroen Paymans

Raised so far

€682.20

Patty van der Vlugt

Raised so far

€82.00

Ynske Lankreijer

Raised so far

€167.80

Lara Baars

Raised so far

€15.40

Harminke Vellinga

Carmen van der Werff

Jacques Leemans

Raised so far

€1,400.80

Mark Kuijl

Raised so far

€100.00

Joost Teunissen

Raised so far

€231.00

Igno Hutzezon

Raised so far

€133.20

Lisa Stolp

Raised so far

€20.80

Frank Van den Broek

Raised so far

€471.00

Lianne Bogers

Raised so far

€4,691.20

Carlo Cesar

Raised so far

€50.80

Nationale Selectie knwu

Raised so far

€526.20

Bram Tankink

Raised so far

€204.60

Bas Tietema

Raised so far

€1,526.70

Femke Heemskerk

Raised so far

€2,578.90

Menno Smeelen

Raised so far

€584.40

Tim De Vries

Kevin de Rijk

Raised so far

€102.40

Richard Bregman

Raised so far

€25.40

Thijs van Jaarsveld

Peter Breederland

Raised so far

€70.80

Erik Frank

Raised so far

€232.40

Leonie Witteveen

Edwin de Jong

Andries Terveer

Raised so far

€28.40

Daphne de Knegt

Raised so far

€392.20

Lieke Koppers

Lucas Pertijs

Raised so far

€102.40

Ka-chun Lo

Jeroen Pelle

Raised so far

€440.00

Wiert Kalkwijk

Raised so far

€10.40

Herman Bekker

Raised so far

€10.40

Tessa en Alyda Rademaker

Raised so far

€163.80

Jelle Medemblik

Casper Houben

Gert hofstede

Wouter Bos

Geert van der Varst

Raised so far

€1,165.40

Jan Timmermans

Remco Hoefnagel

Hans Rommelse

Raised so far

€25.40

Ronnie Te Boekhorst

Raised so far

€10.40

Antje Lam

Raised so far

€50.80

Wouter Hollenga

Raised so far

€694.59

rob holman

Gerco De vries

Raised so far

€25.40

Nicole B

Rick Van t Hoff

Olivier Kaper

J P

Kiet Kruiskamp

Wendy Groenewege

Raised so far

€77.00

Evert Schregardus

Raised so far

€81.60

John Van den Hooff

Raised so far

€570.40

Gideon Komen

Roy Geitenbeek

Raised so far

€10.40

Andre Van Hoepen

Marjanne Steenhuis

Raised so far

€831.00

Danny Walen

Heleen Osse

Jasper Hoezen

Bas Onstenk

Raised so far

€46.20

Aleid Balk

Raised so far

€112.80

Frank Janssen

Raised so far

€112.40

Laura Uwland

Raised so far

€740.20

Marco Haamans

Ronald Berghuijs

R D

Raised so far

€10.00

Denise Verstegen

Wim Leffers

Linda Izaks

Raised so far

€57.80

Jan Willem Boot

Raised so far

€1,336.00

Sander Van der Linden

Raised so far

€1.40

Karin Uyl

Raised so far

€106.00

Paul Voorting

Ilona Bosma

Martijn van der Hoeven

Stichting Tour de Stavour

Nick Cortenraede

Raised so far

€552.40

Yvo Beckers

Bas Deussen

Manel Visscher

Raised so far

€25.40

Noah Bol

Rosalie Companje

Anouk Bierma

Raised so far

€82.00

Jelle Hengeveld

Raised so far

€46.60

Dave Verhoef

Anniek Velthausz

Raised so far

€2.40

P Hansen