Lianne Bogers

KWF Thuismarathon

10 jaar na de diagnose sterker dan ooit.

Op 7 juli 2010 kreeg ik de uitslag van een echo die gemaakt was omdat ik pijnklachten in mijn zij had: verdenking op lymfklierkanker. Weken van aanvullende diagnostiek volgden om het exacte type te kunnen bepalen en daarmee het juiste behandelplan. Een CT-scan, meerdere PET/CT-scans, beenmergpuncties, biopten uit milt en lever en eindeloze buisjes bloed verder kreeg ik de definitieve diagnose: Non Hodgkin stadium IV. Heel ziek, verzwakt en een ervaring op de intensive care rijker begon ik aan een zware chemokuur in combinatie met immuuntherapie volgens een studie die werd gefinanceerd door KWF. Ondanks het zeer slechte startpunt ben ik nu 10 jaar later nog in leven. En ben ik sterker dan ooit. Voor mij alle reden om ieder jaar geld in te zamelen voor kankeronderzoek, niet alleen als relatiemanager bij KWF maar ook door mijn gezonde lichaam in te zetten voor een sportieve actie. En daarbij heb ik jullie hulp (weer) nodig!

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

En de laatste rit van mijn actie is voor Sharon

Waar kan ik anders fietsen voor deze kanjer dan langs de Vecht... Vanaf het eerste contact met Sharon heb ik haar in mijn hart gesloten. We waren beiden ambassadeur voor een stichting omdat we ons als ex-kankerpatiënten sportief inzetten om anderen dit lot te besparen. Sharon specifiek voor het Hersentumorfonds omdat ze drie jaar geleden, net bevallen van een zoontje, een hersentumor bleek te hebben. Een jaar geleden nodigden Sharon en haar man Jorrick me uit om mee te doen aan hun Tour de Sharon, samen met een groep een week fietsen rondom de Mont Ventoux. Met als hoogtepunt voor hen de Mont Ventoux beklimmen voor stichting Ventoux3. Mede door Corona moest deze reis worden geannuleerd die we deze week anders zouden hebben gemaakt.  Maar die teleurstelling viel in het niet bij het intens verdrietige nieuws dat de kanker in haar hoofd opnieuw actief was en op zodanige wijze dat haar situatie van enorm hoopvol veranderd was in een situatie waar geen hoop meer is. Sharon is een van de vrouwen die ik ken met een ongekende vechtlust. Vanuit "samen sterk" en "voor altijd" leeft ze samen met Jorrick, zoontje Sem en alle mensen dichtbij hen het leven tot de max. Met groot respect en liefde fietste ik gisteren langs de Vecht, de rivier die symbool staat voor deze mooie, sterke vrouw. 

Lisette, kwetsbaar en sterk

In mijn laatste actieweek was er ook een rit voor Lisette. We kwamen in contact omdat we allebei waren uitgeroepen tot 
'fietschick van de week'. Voor ons beiden was de fiets een belangrijk middel om geld op te halen voor kankeronderzoek, Lisette via Tour for Life ten bate van het Erasmus MC waar ze werkte en behandeld was. We herkenden veel in elkaar. Spraken onze angsten uit naar elkaar maar deelden vooral ook het genieten van veel, vaak kleine dingetjes. Afschuwelijk was het bericht dat haar angst bewaarheid was geworden en de kanker weer terug was, dit keer onherroepelijk. Het door Corona aangepaste afscheid met een lange erehaag van fietsers heeft diepe indruk op me gemaakt, net zoals Lisette zelf. 

Fietsen voor Bianca - dan kan de rit niet lang genoeg zijn

Maandag wilde ik een lange rit maken met Bianca in gedachten. En omdat er zoveel mooie, leuke momenten zijn geweest was de rit goed gevuld met herinneringen. Aan de Alpe waar Bianca het ene jaar nog dacht een nare periode achter zich te laten en het volgende jaar op het podium stond om iedereen te vertellen dat de artsen haar niet lang meer hadden gegeven. Aan een gezamenlijk oud jaar met oliebollen die werden verkocht ten bate van Ad6/KWF. Aan haar emotionele toespraak tijdens een lunch voor KWF relaties. en een bijeenkomst voor deelnemers aan de eerste Samenloop voor Hoop in Amsterdam. Aan de keer dat ze samen met haar man cakejes uitdeelde op ons kantoor. Aan de video opnames in het AVL waar ze haar angst voor uitzaaiingen naar de hersenen uitspraak. Aan de ererol die ze had tijdens het jubileum van KWF (foto hierboven). En aan zoveel andere momenten waarin ze haar kracht en betrokkenheid bij de bestrijding van kanker toonde. Steeds met een lach, een optimisme en een enorme positiviteit. De benaming 'powervrouw' is voor Bianca bedacht. En mijn fietskilometers regen zich vanzelf aan een voor haar, door haar....

Sentimental journey - voor mama

Vandaag voor mama in Brabant gefietst langs allerlei plekjes waar ik met haar vaak naar toe ging. Ze wilde altijd toeren door de 'durpkes'  en lekker ergens lunchen. We passeerden veel bekende plekjes waar herinneringen liggen. Toen we langs het Catharina Ziekenhuis reden waar ze behandeld is voor borstkanker en later ook voor maagkanker en vervolgens langs 'Brunswijck waar ze is overleden kwamen de tranen. Gelukkig was Jeroen erbij en sloten we de mooie rit met een biertje op een zonnig Brabants terras.

Wendy B., waarom ik wel en zij niet..??

De 10 weken fietsen voor KWF vorderen in rap tempo. En ik wil nog stil staan bij een paar lieve, bijzondere vrouwen die in mijn leven kwamen ... en gingen. Een van hen is Wendy B. (bizar genoeg heten 3 vriendinnen die ik verloor aan kanker Wendy..) We kenden elkaar al van feesten en partijen sinds 1993 maar gingen een heel bijzondere rol spelen voor elkaar toen we tegelijk kanker kregen. Waar het bij mij steeds beter ging ging het bij Wendy achteruit. Omdat ze een jong gezin had met zelfs een baby kwam er heel veel op haar af, in practische  en emotionele zin. Ik vond het fijn haar op beide vlakken te helpen , urenlang hadden we contact over de app of sprong ik 's avonds nog in de auto naar het AMC omdat ze met spoed was opgenomen en haar man thuis moest blijven bij de kinderen. Hoe ontzettend oneerlijk en onrechtvaardig dat ze ondanks alle dappere pogingen om zo lang mogelijk bij haar gezin te blijven toch overleed. Haar uitvaart is voor mij nog steeds een van de heftigste die ik me herinner. Vragen waarom ik mocht overleven en zij niet zullen wel nooit beantwoord worden. Gisteren reed ik over de dijk naar Lelystad, voor Wendy.

De Oude IJssel - een voorbeeldig inloophuis

Vandaag heb ik 115 km gebikkeld tegen de wind in. Meestal keer je om en ervaar je een verandering van windrichting. Nu reed ik een enkeltje Doetinchem Huizen. In de ochtend waren mijn collegaatje Barbara en ik te gast bij inloophuis De Oude IJssel in Doetinchem waar een warme opvang wordt geboden aan (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Laagdrempelige psycho-sociale hulp in de vorm van een luisterend oor en een brede schouder. Een kop koffie, een gesprek met een coach, een massage, een kunst workshop, een concert of samen wandelen. Zoveel; lieve, hartelijke activiteiten allemaal aangeboden door vrijwilligers.  Veel inloophuizen zijn ook geraakt door Corona omdat ze grotendeels afhankelijk zijn van fondsenwervende acties in de regio die nu allemaal geen doorgang kunnen vinden. Vanuit KWF bieden we ondersteuning in meerdere opzichten. Het was een goed, fijn, gesprek met genoeg stof tot nadenken gedurende de lange, mooie rit terug naar huis. 

Een andere werkelijkheid

Mijn dagelijkse ritje vandaag was weer lekker buiten op de fiets na een aantal dagen op de Tacx in de tuin. Het was geen bijzonder mooi weer maar het licht was bijzonder en mooi. Het had iets onwerkelijks. Zoals het hele traject rondom diagnose, behandeling en het herstel onwerkelijk was. Je wordt ruw uit je dagdaaglijkse realiteit geschopt en komt in een andere werkelijkheid terecht wanneer je kanker blijkt te hebben. De maanden die volgden waren er volledig op gericht om er goed uit te komen, om het te overleven. Je zit in een vacuüm, een bubbel waarin je emoties van twijfel en onzekerheid eigenlijk niet toe laat.  Dat die gevoelens zich niet laten verdringen bleek toen ik het prachtige bericht 'schoon' kreeg. In volle hevigheid overvielen allerlei emoties me die ik al die tijd had geparkeerd. Dat was en is voor veel patiënten een heftig traject, dat niet wordt gezien door de omgeving. Het is immers voorbij in de ogen van anderen dus alle reden om op de tafel te dansen. Gelukkig is dit een fase die ook weer voorbij gaat. Het  leven wordt nooit meer hetzelfde, gewoon anders.

In de molen zitten

Gisteren heb ik wel tien molens geteld tijdens mijn rit. Prachtig gelegen aan het water en nu zeker een plaatje tegen de strakblauwe lucht. Ik moest denken aan de uitdrukking 'in de molen zitten' en daarmee aan het traject waarin ik 10 jaar geleden belandde. Je gaat naar de huisarts met klachten, die verwijst je door naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en je komt in de molen terecht..... In mijn geval leidde dat tot onzekerheid en voelde ik me zelfs onveilig. Via studievrienden ging ik naar het AMC en dat is een cruciale  beslissing geweest. Die best moed vergde want het is niet leuk om dat uit te spreken naar de arts die je op dat moment behandelt, zeker als hij dat overduidelijk laat blijken en minimaal samenwerkt bij de overdracht van je dossier.. Ik heb er nog steeds moeite mee dat het vragen van een second opinion niet vanzelfsprekend en algemeen geaccepteerd is. Wanneer je kanker hebt verdien je de beste zorg, de beste behandeling in het daartoe het best uitgeruste ziekenhuis. En als dat niet het ziekenhuis is waar je aanvankelijk naar wordt door verwezen moet het een logische optie zijn waar iedereen aan meewerkt. Je moet uit de molen kunnen stappen die is gaan draaien als een andere molen je meer kans biedt op genezing en/of betere kwaliteit van leven. 

Simpelweg gelukkig

Vanochtend vroeg vertrok ik naar kantoor. Zonder 'dagthema'  in mijn hoofd want ik had al een retourtje kantoor opgedragen aan de rol die KWF heeft in mijn leven. Toen ik in alle vroegte de prachtig route reed overviel me een intens geluksgevoel. Mijn ogen en oren absorbeerden de stralen van de zon, de weerspiegeling van molens in het water, de vogels die zongen. De natuur werd wakker, een nieuwe dag brak aan. En ik genoot, simpelweg gelukkig.

Levensdrang en jarig zijn.

Een verjaardag wordt eigenlijk altijd wel gevierd, ieder op zijn of haar manier. Uitbundig, ingetogen met velen of in een klein gezelschap.  Dat het kunnen vieren van een jaar ouder worden niet vanzelfsprekend is beseffen misschien alleen degenen die ziek zijn (geweest) en voorzichtig zijn gaan nadenken over een 'wat-als'  scenario. Ouder worden, jarig zijn, is niet vanzelfsprekend en is iets waar je bij stil mag staan. Zelf koester ik iedere dag dat wat ik heb en kan en voel ik een drang om de nieuwe dag weer maximaal te benutten. Vermoeiend voor mijn omgeving en eigenlijk ook voor mezelf :). Ik las laatst de uitdrukking 'levensdrang' en die begrijp ik! Mijn uitdaging blijft om de balans te bewaken tussen alles geven en mezelf niet voorbij rennen. Ook nu, met deze actie voor KWF, in fysieke zin . Gisteren op mijn verjaardag was ik gewoon heel erg jarig met ontzettend veel gelukswensen. Ik leef! En dat mag gevierd worden.

Voor en naar KWF

Naar kantoor fietsen is leuk, het is een mooie route van ca. 95 km retour,  die tot het laatste moment door de natuur voert. Deze rit was erg warm en ook een beetje anders. Want ik fietste nu niet alleen náár maar vooral ook vóór KWF; als onderdeel van deze actie om geld op te halen voor kankeronderzoek.  Voor juli 2010 was ook voor mij KWF een bekend goed doel maar pas na mijn ziekte is KWF een heel belangrijk deel van ons leven geworden. Na de fantastische uitslag van laatste scan begin 2011 ben ik van alles gaan doen om uitdrukking te geven aan mijn dankbaarheid dat ik nog in leven was dankzij door KWF mogelijk gemaakte onderzoeken. Ik ging mee doen aan Alpe d'HuZes, ging collecteren,  werd patient advocate voor Inspire2Live en de Patiënt Advies Commissie Onderzoek van KWF.  Terwijl ik fysiek en mentaal herstelde ging KWF een steeds grotere rol spelen. In 2013 liet ik mijn carrière in het bedrijfsleven voor wat het was, leverde met overtuiging alle opgebouwde emolumenten in en werd relatiemanager bij KWF. Ik mag bezig zijn met dingen die er toe doen, ontmoet mooie mensen en leer iedere dag bij. Al met al genoeg 'food for thought' gedurende deze tropische rit.

Lieve Molouk,

De eerdere blogs stonden zo op 'papier', deze blog kost me moeite. Vrijdag fietste ik voor jou naar Zwolle en ging ik met Jorrit naar je graf. Ook deze rit kostte me meer moeite dan alle voorgaande omdat het veel losmaakte. Lieve Molouk, hoe kan ik je beschrijven zonder dat ik je tekort doe. We leerden elkaar kennen begin 2012, allebei schoon na een heftige tijd en allebei met een drang iets te doen met onze ervaring. Molouk, jij bent daarin zo belangrijk geworden voor veel mensen; op jouw heldere, pientere en vooral ook genuanceerde wijze stond je ergens voor. Met je hoofd en hart. Je wilde iedere patiënt een stem geven en opkomen voor de patiënten die zichzelf (onvoldoende) konden redden. Met jouw liefde en empathie was je een fantastische vrouw, moeder, zus en een grote verbinder in veel relaties. Je werd eigenlijk onmisbaar voor iedereen die je ontmoette. Toen de kanker bij je terugkwam ben je tot het laatste moment sterk gebleven en hield je oog voor anderen. Het was moeilijk maar fijn je graf te bezoeken op dat mooie plekje en met Jorrit herinneringen op te halen. Je wordt zo gemist door velen. Voor mij zal je altijd een stimulans en inspiratiebron zijn.

Delen...

Vandaag was de warme, winderige rit voor Ivar. We delen een ervaring met Immuuntherapie, in mijn geval een succesvol afgesloten ervaring, voor Ivar een ervaring waar hij nog middenin zit. Jaren na de eerste diagnose melanoom bleek de huidkanker terug te zijn op meerdere plaatsen. Een heftig bericht dat een plek moet krijgen waarbij je balanceert tussen acceptatie en vechtlust, tussen angst, onzekerheid en vertrouwen.  Ik ben blij een positief voorbeeld te kunnen zijn met de goede afloop van mijn eigen slechte scenario. En het is fijn informatie en kennis te delen die ik door mijn werk bij KWF ter beschikking heb. Ivar had gisteren een goede uitslag van een scan gekregen en dat maakt een zonnige dag als vandaag extra mooi. We hebben genoten van een lekkere lunch en het fietsen door het West Friese landschap, want dat is toch verreweg het leukste om te delen.

Patient Advocacy / Patient expertise / Patient Perspectief / Patient Empowerment

Afgelopen vrijdag fietste ik naar Noordwijk aan Zee om Mariëlle weer te zien. We zijn vriendinnen sinds we elkaar ontmoeten in 2012 tijdens een bijeenkomst voor Patient Advocates. Het inzetten van mijn patiënt ervaring is een belangrijk deel van mijn leven geworden, zowel werkmatig als privé. Kort na mijn eerste Alpe d'HuZes deelname in 2011 werd ik benaderd om patient advocate te worden en dat ben ik al die tijd blijven doen. De ervaring die ik heb als kankerpatiënt zet ik wanneer mogelijk en nodig in om het patiënten perspectief te borgen in allerlei besluitvormingsprocessen en anderen te helpen.  Sinds een aantal maanden zit ik in de Clinical Advisory Board van Oncode Institute en volg ik momenteel een master course van de UICC (Union for International Cancer Control). Het is mooi om mijn gevoel en begrip als ex-patient aan te vullen met een strategische, theoretische onderbouwing. Soms houdt het in om te luisteren naar andere patiënten en hen te adviseren, soms is het betrokken zijn bij grote vraagstukken. Er is nog veel te doen op het gebied van 'Patient Empowerment' en ik draag daar graag aan bij.

Voor Wendy

De rit vandaag was niet alleen intens vanwege de temperatuur en de duur. Deze stralende dag was intens omdat ik fietste voor Wendy die eind 2017 overleed aan een hersenkanker. Ik herinner me ons eerste contact nog goed. Ze belde ivm een donatie die ze ging doen aan KWF en die ze wilde bestemmen voor onderzoek op het gebied van hersenkanker. In dat lange, open gesprek vertelde ze dat ze zelf aan deze vorm van kanker leed. Ze vertelde met een optimisme en positivisme die zo kenmerkend voor haar bleek. Ondanks mijn voornemen afstand te houden tot relaties, alleen al uit zelfbescherming, raakten we bevriend. De laatste maanden van haar leven hadden we veel contact. Ze bleef vol hoop en aan ieder slecht bericht en uitslag wist ze een positieve draai te geven. Totdat het echt niet meer ging en ze het leven moest loslaten terwijl ze veel te jong was en niet gemist kon worden door haar familie en vrienden. Vandaag ben ik langs haar broer, schoonzusje, neven en nichtje gefietst. We hebben herinneringen opgehaald en foto's bekeken, met een lach en een traan. Ik vond dit heel bijzonder en dierbaar. En weer terug op de fiets straalde de zon zoals Wendy straalde. ...

EPO

De afgelopen dagen heb ik 'indoor outside' gefietst, een prima alternatief voor lekkere ritten op de race in de buitenlucht. De Tacx staat in de tuin dus ik krijg toch frisse lucht en kan mijn doelstelling zo goed combineren met werk. Meestal begin ik vroeg en doe ik nog een 2e of zelfs 3e sessie verdeeld over de dag. Gisteren heb ik al trappend gelezen in een boek over dopingmisbruik bij het prof wielrennen en moest ik weer denken aan de EPO die ik zelf toegediend kreeg. Dit hormoon zet het beenmerg aan tot het produceren van rode bloedlichaampjes en die hulp kon ik wel gebruiken. Mijn bloedwaarden werden nauwlettend gevolgd, ook nog tijdens de controles in de jaren na de chemobehandeling. PS: ik fiets al jaren zonder EPO :)

Tien jaar later weer in Friesland

In 2010, twee dagen na de uitslag van de echo, vertrokken we met de jongsten naar Friesland. We hadden een huisje gehuurd, onze sloep al overgevaren en we zouden er twee heerlijke weken vakantie gaan vieren op en rond het water. Het liep dus anders, het werden twee weken waarin we op en neer reden naar 't Gooi voor onderzoeken, met veel angst en steeds meer pijn. Maar ook twee weken waarin we maximaal probeerden te genieten van het 'nu' en alles te koesteren. Lange dagen op het water met de kinderen, met vrienden die een dagje kwamen. Maar ook de uurtjes op bed omdat ik zoveel pijn had terwijl ik dat verborgen probeerde te houden, voor Jeroen maar vooral voor de jongens. Slenterend door de leuke winkelstraatjes waar ik maar niets kocht want misschien zou ik er maar heel kort plezier van hebben. Nu 10 jaar later fietsten Jeroen en ik met vrienden langs de diverse plekken waar we toen ook waren, nu zonder angst en vol toekomstplannen. En de enige pijn die we voelden kwam door de uren op ons zadel. Leve het leven.

Lunchen met Thijs en Karlijn

Aan het eind van een mooie maar ook best pittige tweede actieweek ben ik vandaag met Jeroen naar Amsterdam gefietst om te lunchen met Jeroen's tweede zoon Thijs en zijn vriendin Karlijn. Thijs was 19 toen ik ziek werd en we hebben er even bij stil gestaan hoe hij dit heeft ervaren.

In memoriam Freddy

Zo fijn om vandaag samen met Jeroen te fietsen, zeker omdat de rit voor Freddy was, onze gezamenlijke vriend die morgen een jaar geleden ten gevolge van kanker het leven los moest laten. We hebben er een mooie dag van gemaakt, heen langs het Veluwe meer en door de polder naar Brenda, zijn vrouw, in Kampen en terug via de Veluwe. Verdriet en geluk liggen soms heel dichtbij elkaar. NB: deze foto is genomen tijdens Alpe d'HuZes 2012 

Draaidag Oranje Peloton met o.a. Bram Tankink

Je maakt nog eens wat mee als je in actie komt voor KWF. Vandaag mocht ik met oud-wielerprofs Bram Tankink en Bas Tietema  een draaidag beleven. Het Oranje Peloton roept in de maand augustus iedereen op om mee te doen aan de KWF thuismarathon en ik heb een rolletje in de trailer. Er waren heel wat 'takes' en foto poses nodig voor de juiste plaatjes maar het resultaat straks zal best leuk zijn.

Lekker in mijn coconnetje :)

Op dagen dat ik mijn kilometers op de Tacx maak begin ik vroeg mijn eerste sessie en doe ik later op de dag nog een tweede en soms een derde. Muziekje aan en trappen.

Waar het allemaal begon..

Met een vriendelijk zonnetje en een volle agenda toch weer even naar buiten voor een ritje ipv op de Tacx. Te weinig tijd voor een lange rit; wat ligt dan dichtbij en speelt ook een belangrijke rol in dit hele verhaal: Tergooi Ziekenhuis. Even voor de ingang alles tot me door laten dringen en vervolgens nog een prachtig rondje polder gedaan. 

Fantastische collega's

In het hele traject, van diagnose tot en met behandeling en erna waren mijn collega's fantastisch. Ze gaven me de ruimte om te werken wanneer ik de behoefte had me niet alleen patiënt te voelen en namen mijn projecten over wanneer ik het zelf even niet kon. Ze waren lief, attent en hebben me op alle manieren gesteund en verwend met kaartjes, bezoekjes en alles wat je je kan wensen in zo'n tijd. Vandaag fietste ik voor hen langs het kantoor waar we toen zaten. Ik gun iedereen zo'n werkomgeving als je ziek wordt.

Vandaag was voor Carolina

Vandaag ben ik naar Gouda gereden voor een lunch met een paar jaarclubgenootjes.  In januari waren we nog bij elkaar om afscheid te nemen van Carolina die na een kort ziekteproces is overleden aan kanker.  Vandaag fietste ik voor haar.

PET/CT-scan - tien weken zoveel mogelijk 'thema' kilometers:

Thema's klinkt te zakelijk maar ik weet even geen ander woord. Mijn actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek gaat 10 weken duren als symbool voor de 10 weken die mijn hele voortraject heeft geduurd. De dagelijkse ritten die ik wil maken draag ik op aan iemand of aan een interventie. Gisteren, vandaag en morgen zijn indoor ritten op mijn 'smarttrainer'. De cocon waarin ik me bevind doet me denken aan de uren die ik door heb gebracht in/op een PET/CT-scan toestel: stil liggen, nadenken, voelen... 

Eerste rit van actie

Tijdens de eerste rit van mijn actie wilde ik langs het AMC fietsen, het ziekenhuis waar zoveel herinneringen liggen uit de periode 10 jaar geleden. Het voelt altijd goed er te zijn. En wat helemaal goed voelt is dat er na 1 dag ruim 1200 euro op de actiepagina staat. Jippie!

Mijn donateurs

Gj Nauta
doneerde 500

Pro-act It Bv
doneerde 250

"Succes Lianne, groetjes van Pro-Act IT. Ray en Linda"

Jacques Kemp
doneerde 250

Bestevaer Fonds X X
doneerde 250

Bouchina Schrijvers-zwiers
doneerde 236

"Ik wil graag het resterende bedrag voor de 3000 doneren. Wat heb je het allemaal oprecht en met liefde beschreven. Je bent een kanjer👍👍😘"

Frits Helmstrijd
doneerde 201

"1115km +86km gefietst door Friesland, de provincie waar alle ellende 10 jaar geleden begon. nu top-fit, niet bij te houden!"

Jan Lutterop
doneerde 150

Karin Nijhof -emmerink
doneerde 150

"Klasse wat je allemaal doet!!! 💪"

Thamar Van Os
doneerde 100

Anoniem
doneerde 100

"Lieve Lianne wat een goed initiatief ga nog vele jaren zo door 👍😘"

Norbert
doneerde 100

Jeroen Noë
doneerde 100

Anoniem
doneerde 100

Monique Noomen
doneerde 100

"Dank je wel Lianne voor je fietsrit vandaag! Missen Wendy nog elke dag maar koesteren alle mooie herinneringen samen."

Shirin Milani
doneerde 75

"Lieve Lianne, wat ontroerend en inspirerend dat je deze thema-tochten maakt voor een zo goed doel! Heel veel succes met de laatste weken 💞"

Bart
doneerde 56

"Levensdrang is zeker ook op jou van toepassing, met keuzes om de balans in evenwicht te houden! Voor elk jaar 1!"

Marcelle Reijn
doneerde 50

".....wow lieverd, al boven je streefbedrag👍❤️"

Dietrich Bakker
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

Atie Van Der Pijl
doneerde 50

"Lieve Lianne, 10 jaar geleden, het staat nog op mijn netvlies, gezondheid is alles. Zo knap hoe je dit allemaal doet!!"

Arno D
doneerde 50

Carel Van Der Spek
doneerde 50

"Geweldig hoe je dit allemaal doet!"

Anoniem
doneerde 50

Ivar Bannink
doneerde 50

"Topper!"

Remy En Christina
doneerde 50

"Heel veel succes Lianne! Zet 'm op!"

Anoniem
doneerde 50

"veel succes met dit prachtige initiatief"

Paul De Jong
doneerde 50

"Succes!"

Paul De Jong
doneerde 50

Peter Zuiden
doneerde 50

"Top! Heel veel succes!"

Janneke Elberse
doneerde 50

Matthea
doneerde 50

"Eindeloos energiek, in het bijzonder op de fiets, inspirerend en met een groot hart. Ik blijf graag af en toe met je opfietsen, lieve Lianne!"

Susan Nijhuis
doneerde 46

"Voor Sharon ❤️"

Anoniem
doneerde 46

Anton Van Leeuwen
doneerde 40

"Mooie aktie"

Bart Schop
doneerde 38

Ton Beckers
doneerde 30

"Veel bewondering voor je inzet en prestaties voor het KWF."

Anoniem
doneerde 28

"Succes Lianne"

Spophie Kraaijeveld
doneerde 28

"Lieve Lianne, Jouw verhaal vertelde je mij vorig jaar op de Alpe. Wat heb je jouw leven een fantastische wending gegeven na jouw ziekte. Dat wensen we iedereen met kanker toe. Succes met je actie! Liefs, Sophie"

Geke Van De Haar
doneerde 28

Stefan En Anoek Duijndam
doneerde 28

"Goede actie. Op naar een mooi bedrag!"

Femke
doneerde 28

"je bent een kanjer xxxx"

Ab Broshuis
doneerde 28

Karen Hoogeveen
doneerde 28

"Lieve sterke Lianne, wát een heftige reis heb je achter de rug maar wat bèn en blijf je positief, ik ben dankbaar dat je met je werk zoveel mensen steunt en wil graag een kleine donatie doen om jouw missie te doen slagen! 🙏"

Arko Hoondert
doneerde 28

"💪 topperrr!"

Mariëlle
doneerde 25

"Zet m op lieverd, ook deze “berg” overwin je weer, you ROCK! ❤️"

Sjoerd Raemakers
doneerde 25

"Goed initiatief!"

Brenda De Vente
doneerde 25

"In deze voor mij zo éxtra moeilijke maand, steun ik je oh zo graag lieve Lianne. Ik vind je dapper, sterk en bewonder jouw tomeloze inzet tegen kanker ! Liefs 🌻"

Berthold Schaap Sr
doneerde 25

"Succes! Blijf lekker fietsen, ik zie het wel op strava :-)"

Rogier Lommel
doneerde 25

Ineke Lo Cascio
doneerde 25

"Je bent een kanjer Lianne! En het is altijd gezellig als je langs komt fietsen!"

Geert
doneerde 25

"Succes kanjer!!"

Margot Haenen
doneerde 25

"Lieve Lianne, de Brusselse Babbelaars en het olijke trio met Molouk. Fijn en bijzonder wat je nu aan doen bent. Ik zit in ieder geval een stukje achter op je bagagedrager."

Anoniem
doneerde 25

Willem Kortland
doneerde 23

"Mooie ontroerende verhalen en veel respect voor je daadkracht. Fietsen is ook mooi! X. Willem"

Jeroen & Rogier
doneerde 20

"Zet ‘m op Buuf! Xx"

Ingrid De Zwart
doneerde 20

"Veel succes met fietsen!! ❤️ Ik hoop dat je een mooi bedrag bij elkaar trapt!!"

Anemieke Broekema
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

"KWF are very lucky to have you as their perfect ambassador. I am sure you will smash your fundraising target and enjoy doing it."

Thijs & Karlijn
doneerde 20

"Lieve Lian, heel veel succes en wij steunen je. Dikke kus Thijs & Kar"

Joke
doneerde 20

"Super Lianne!"

Sandra Maas
doneerde 20

Tineke Van Marle
doneerde 20

"Blijf trappen en veel succes! X"

Peter Vossen
doneerde 20

Sanga
doneerde 19

"Zo trots op jou en dankbaar voor alle mooie momenten samen!"

Eveline Wilke De Souza
doneerde 19

"Ik wens iedereen veel sterkte in het gevecht tegen deze rotziekte en in het bijzonder mijn grote vriend Ivar Bannink. Zodat we lekker blijven mountainbike"

Udo Wiersma
doneerde 19

Rocketman
doneerde 19

"You were assigned a mountain. Thank you for showing it can be moved."

De Wild
doneerde 15

"Gefeliciteerd kanjer!"

Barbara
doneerde 15

"Zet m op Lianne! Je bent een kanjer."

Troostwijk
doneerde 13

Barbara De Clercq Zubli
doneerde 11

"Fanatiek, zo ken ik je! Blijf lekker zo en op naar 11 jaar 👊🏽"

Hein Noe
doneerde 10

Willy Willemsem
doneerde 10

"Lieve Lianne, wat een mooi mens ben jij toch, fiets een mooi bedrag bij elkaar. You go girl!!!"

Brenda En Richard Van Den Burg
doneerde 10

"Nog steeds heel hard nodig!"

Karen Blanken
doneerde 10

"Lieve Lianne, wat ben je toch een prachtig mens. "You spread the word"! Een fysieke prestatie maar ook geestelijk poeeee! #becauseyoucare x"

Andrew Mackay
doneerde 10

Bianca
doneerde 10

"Vandaag is het begin van de volgende tien jaar 💪🏼. Succes 🍀"

Ninon
doneerde 10

"Super kanjer! En blij met jouw gezondheid!! Dikke kus!"

Marieke
doneerde 10

"Succes lieve Lianne, je bent een kanjer! 💪🏼 💕"

Liza
doneerde 10

"Mooi je bent een inspiratie voor velen!"

Paul Van Griethuysen
doneerde 10

"Succes Lianne"

Peggy Mulder
doneerde 10

"Wat een enorme mooie actie weer. En wat een reis door alle herinneringen heen. Je bent een kanjer! Liefs"

Linda Sumner
doneerde 10

"Op nog heel veel gezonde jaren, lieve Lianne!"

Marlinde Smit
doneerde 10

"Succes Lianne!!"

Mirjam
doneerde 10

"Go Lianne! Wil nog wel dagje met je mee / in je wiel. Mooi avontuur maak je er weer van."

Hendrien Landeweer
doneerde 10

"Lieve Lianne, wat een stoere actie weer. Ik steun je met plezier, liefs!"

Janneke Grasmaijer- Van Doorn
doneerde 10

"Lianne, wat ben je een topper! Dank dat je je op zoveel manieren inzet voor KWF. Heel veel succes met je sportieve actie!"

Onze teamleden

Aleid Balk

Tot nu toe opgehaald

€113

Andre Van Hoepen

Tot nu toe opgehaald

€0

Andries Terveer

Tot nu toe opgehaald

€28

Anne Dijsselhof

Tot nu toe opgehaald

€0

Anniek Velthausz

Tot nu toe opgehaald

€2

Anouk Bierma

Tot nu toe opgehaald

€82

Antje Lam

Tot nu toe opgehaald

€51

Bas Onstenk

Tot nu toe opgehaald

€46

Bas Tietema

Tot nu toe opgehaald

€1.527

Bas Deussen

Tot nu toe opgehaald

€0

Bhushan Renuse

Tot nu toe opgehaald

€0

Björn Koreman

Tot nu toe opgehaald

€331

Bram Tankink

Tot nu toe opgehaald

€205

Carlo Cesar

Tot nu toe opgehaald

€51

Carmen van der Werff

Tot nu toe opgehaald

€0

Casper Houben

Tot nu toe opgehaald

€0

Daniel Van de Sluis

Tot nu toe opgehaald

€0

Danny Walen

Tot nu toe opgehaald

€0

Daphne de Knegt

Tot nu toe opgehaald

€392

Dave Verhoef

Tot nu toe opgehaald

€0

Denise Verstegen

Tot nu toe opgehaald

€0

Edwin de Jong

Tot nu toe opgehaald

€0

Erik Frank

Tot nu toe opgehaald

€232

Evert Schregardus

Tot nu toe opgehaald

€82

Femke Heemskerk

Tot nu toe opgehaald

€2.579

Frank Janssen

Tot nu toe opgehaald

€112

Frank Van den Broek

Tot nu toe opgehaald

€471

Geert van der Varst

Tot nu toe opgehaald

€1.165

Gerco De vries

Tot nu toe opgehaald

€25

Gert hofstede

Tot nu toe opgehaald

€0

Gideon Komen

Tot nu toe opgehaald

€0

Hans Rommelse

Tot nu toe opgehaald

€25

Harminke Vellinga

Tot nu toe opgehaald

€0

Heleen Osse

Tot nu toe opgehaald

€0

Herman Bekker

Tot nu toe opgehaald

€10

Igno Hutzezon

Tot nu toe opgehaald

€133

Ilona Bosma

Tot nu toe opgehaald

€0

Jacques Leemans

Tot nu toe opgehaald

€1.401

Jan Timmermans

Tot nu toe opgehaald

€0

Jan Willem Boot

Tot nu toe opgehaald

€1.336

Jasper Hoezen

Tot nu toe opgehaald

€0

Jelle Hengeveld

Tot nu toe opgehaald

€47

Jelle Medemblik

Tot nu toe opgehaald

€0

Jeroen Pelle

Tot nu toe opgehaald

€440

Jeroen Paymans

Tot nu toe opgehaald

€682

Jochem Pieper

Tot nu toe opgehaald

€0

John Van den Hooff

Tot nu toe opgehaald

€570

Joost Teunissen

Tot nu toe opgehaald

€231

Judith Keizer

Tot nu toe opgehaald

€75

Ka-chun Lo

Tot nu toe opgehaald

€0

Karin Uyl

Tot nu toe opgehaald

€106

Kevin de Rijk

Tot nu toe opgehaald

€102

Kiet Kruiskamp

Tot nu toe opgehaald

€0

Lara Baars

Tot nu toe opgehaald

€15

Laura Dijkema

Tot nu toe opgehaald

€183

Laura Uwland

Tot nu toe opgehaald

€740

Leonie Witteveen

Tot nu toe opgehaald

€0

Lianne Bogers

Tot nu toe opgehaald

€4.691

Lieke Koppers

Tot nu toe opgehaald

€0

Lilly Pertijs

Tot nu toe opgehaald

€31

Linda Izaks

Tot nu toe opgehaald

€58

Lisa Stolp

Tot nu toe opgehaald

€21

Lucas Pertijs

Tot nu toe opgehaald

€102

Manel Visscher

Tot nu toe opgehaald

€25

Marcel vd Wolf

Tot nu toe opgehaald

€282

Marco Haamans

Tot nu toe opgehaald

€0

Marjanne Steenhuis

Tot nu toe opgehaald

€831

Mark Kuijl

Tot nu toe opgehaald

€100

Martijn van der Hoeven

Tot nu toe opgehaald

€0

Menno Smeelen

Tot nu toe opgehaald

€584

Nadine Visser

Tot nu toe opgehaald

€370

Nationale Selectie knwu

Tot nu toe opgehaald

€526

Nick Koster

Tot nu toe opgehaald

€271

Nick Cortenraede

Tot nu toe opgehaald

€552

Nicole B

Tot nu toe opgehaald

€0

Noah Bol

Tot nu toe opgehaald

€0

Olivier Kaper

Tot nu toe opgehaald

€0

Oranje Peloton voor KWF (C)

Tot nu toe opgehaald

€424

P Hansen

Tot nu toe opgehaald

€0

Patty van der Vlugt

Tot nu toe opgehaald

€82

Paul Voorting

Tot nu toe opgehaald

€0

Peter Breederland

Tot nu toe opgehaald

€71

Remco Hoefnagel

Tot nu toe opgehaald

€0

Richard Bregman

Tot nu toe opgehaald

€25

Rick Van t Hoff

Tot nu toe opgehaald

€0

rob holman

Tot nu toe opgehaald

€0

Ronald Berghuijs

Tot nu toe opgehaald

€0

Ronnie Te Boekhorst

Tot nu toe opgehaald

€10

Rosalie Companje

Tot nu toe opgehaald

€0

Roxanne Diris

Tot nu toe opgehaald

€10

Roy Geitenbeek

Tot nu toe opgehaald

€10

Sander Van der Linden

Tot nu toe opgehaald

€1

Stichting Tour de Stavour

Tot nu toe opgehaald

€0

Tessa en Alyda Rademaker

Tot nu toe opgehaald

€164

Thijs van Jaarsveld

Tot nu toe opgehaald

€0

Tim De Vries

Tot nu toe opgehaald

€0

Wendy Groenewege

Tot nu toe opgehaald

€77

Wiert Kalkwijk

Tot nu toe opgehaald

€10

Wim Leffers

Tot nu toe opgehaald

€0

Wouter Hollenga

Tot nu toe opgehaald

€695

Wouter Bos

Tot nu toe opgehaald

€0

Ynske Lankreijer

Tot nu toe opgehaald

€168

Yvo Beckers

Tot nu toe opgehaald

€0