Marco Wisse

Met pa in mn hart, ren ik voor een toekomst voor jou en mij Word lid van ons team

Met pa in mn hart, ren ik voor een toekomst voor jou en mij

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. 

Mijn pa, zo sterk als een beer, kreeg een aantal jaar geleden de diagnose prostaatkanker. In een vroeg stadium van de ziekte is hij geopereerd.. Helaas bleek het toch al uitgezaaid en verschillende behandelingen en bestralingen volgden. De diagnose: ongeneeslijk maar onder controle, hij zou er oud mee kunnen worden. Na een periode van opluchting de volgende tegenslag. Pa kreeg nieuwe klachten en na onderzoek bleek: de ziekte van Kahler. Een progressieve vorm van kanker die woekert in het beenmerg. De eerste behandeling met chemo was al snel daarna. Wat volgde was een periode van hoop, vrees, liefde en verdriet. Na een chemokuur stond het ziekteverloop een paar maanden stil maar uiteindelijk zette het toch weer door. Mijn sterke pa zien aftakelen was vreselijk om te zien, maar zoveel bewondering voor zijn vechtlust ??.. Want hij had nog zoveel plannen, hij hield van zijn gezin, zijn kleinkinderen.. Zijn passie: natuurfotografie.. Hij heeft zoveel mooie plaatjes geschoten! Eind november werd hij opgenomen voor een nieuwe behandeling met chemo, helaas kon zijn verzwakte lichaam dit niet meer aan en is hij op 4 december jl. overleden aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte. 

Daarom heb ik me ingeschreven voor de kustmarathon op 3 okt 2020.. Met mijn pa iedere stap in mijn hart hoop ik de eindstreep te halen. Ik heb nog nooit een marathon gelopen en dit zal een hele zware klus worden, maar niets vergeleken bij wat mijn pa en iedereen die vecht tegen kanker moet of heeft moeten doorstaan. Willen jullie mij (maar eigenlijk meer de Kwf) steunen dmv een sponsoring? Meerennen en zelf sponsoren zoeken mag en kan natuurlijk ook, Onderaan deze pagina kun je je aansluiten bij mijn team dan rennen we samen ?

Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Mijn donateurs

Anoniem
doneerde 50

"Veel succes met trainen en lopen Marco."

Marijke Lokerse
doneerde 25

"Mooi doel! Veel succes💪"

Leonie
doneerde 25

"Zet 'm op toppers!"

Matthijs Klaasse
doneerde 20

"Veeeel succes pik!!"

Martin Van T Veer
doneerde 10

Maroesja Theissen
doneerde 10

"Heel veel succes. Je bent nu al een winnaar!!!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.