DDV (De Data Vernietiger)

By Pamela Florence van Veelen-Heidanus Join Me

Wij komen in actie tegen kanker

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Naar diverse bedrijven sturen wij onderstaande mail om op deze wijze ons steentje bij te dragen.

Helpt u ook mee?

Geachte heer/mevrouw, 

 

Wilt u ons ook helpen met het steunen van het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding) voor de strijd tegen kanker?

Neemt u dan alstublieft de tijd om deze mail te lezen, voor meer vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

 

DDV De Data Vernietiger heeft een “ win,  win ” situatie gecreëerd voor elk bedrijf in Nederland!

 

Hoe werkt het?

 

De Data Vernietiger: vernietigt kosteloos uw vertrouwelijke data per apparaat ontvangt u hier een bevestiging van volgens AVG wet en regelgeving, haalt u oude hardware kabels en overige elektronica gratis, op, doneert de opbrengst (recycling, 2e leven) aan het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding).

 

U: Heeft een net opgeruimd kantoor zonder oude onnodige elektronica, bent verzekerd van een veilige vernietiging van uw data en ontvangt hier een bevestiging volgends de verplichtingen welke de overheid bedrijven opgedragen heeft.

U steunt hiermee het KWF

 

Doet u mee (reageer dan op deze mail)?

 

Wilt u samen met ons het goede doel KWF(Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding) steunen?

Zoek dan door uw magazijn naar overbodige, defecte of afgeschreven hardware, elektronica, kabels en (laptop)voedingen en verzamel deze.

Wij zullen de oude/defecte data dragende hardware kosteloos voor u wipen (data vernietigen indien aanwezig)volgens de AVG richtlijnen. 

Onder hardware verstaan wij al uw elektronica zoals laptops, computers, monitoren, tablets, telefoons, mobiele telefoons, printers, oude harde schijven, back-up tapes, routers, switches, kabels, opladers en overige apparatuur.

U kunt ook naar ons oude laptop laders en overige voedingen en kabels verzenden deze dragen ook zeker een steentje bij!

 

De opbrengst van de materialen (voor recycling of een 2e leven) zullen wij doneren aan het KWF Kankerbestrijding (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding).

 

https://www.kwf.nl/pages/default.aspx

 

Wat vragen wij van u (samengevat)?                                              

 

Ruim uw magazijn en kasten op en verzamel al uw spullen.

Doe ze allemaal in een doos en stuur ze op naar onderstaande adres, of reageer op deze email voor een gratis afhaalafspraak:

 

DDV (De Data Vernietiger)

(t.a.v. KWF actie)

Prinsenlaan 14

3738VE Maartensdijk

 

Wat krijgt u van ons?

 

Indien gewenst kan elk bedrijf welke een donatie doet als dank een logo op onze website krijgen.

Voor commerciële instanties kan dit zeer interessant zijn dit is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Daarnaast ontvangt u voor elk apparaat wat data bevat een rapport dat deze veilig vernietigd is volgens de richtlijnen van de AVG.

 

Laten wij samen een steentje bijdragen voor het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding)!

 

Uiteraard waarderen wij het ontzettend als u deze mail wilt delen met al uw zakelijke relaties of andere vestigingen, dus forward de mail zoveel als u wilt zodat wij samen het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding) steunen !

 

Heeft u nog vragen dan horen wij het graag, fijne dag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Pamela van Veelen-Heidanus                                          

Functie: Data Vernietigster

T:0346-216890

E:info@dedatavernietiger.nl      

www.dedatavernietiger.nl

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 700

"👌👍Bedankt allemaal!"

(ddv) De Data Vernietiger
Donated 450

"alle bedrijven kunnen ons helpen met het steunen van het KWF!"

Pamela Florence Veelen-heidanus
Donated 250

De Data Vernietiger
Donated 250

"Wilt u en uw organisatie ons ook helpen met het steunen van het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding) voor de strijd tegen kanker? Neemt u dan alstublieft de tijd om deze mail te lezen iedereen kan helpen, of stuur de mail door naar uw collega die hierover gaat, voor meer vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. Elk oud/defect/overbodig apparaat, onderdeel of kabeltje helpt mee! https://acties.kwf.nl/fundraisers/pamelaflorenceveelen-heidanus cid:image001.png@01D56A75.D04BBCC0 DDV De Data Vernietiger heeft een “ win, win ” situatie gecreëerd voor elk bedrijf in Nederland. Hoe werkt het? De Data Vernietiger: vernietigt kosteloos uw vertrouwelijke data per apparaat (indien van toepassing) na de vernietiging ontvangt u hier een bevestiging van volgens AVG wet en regelgeving, haalt u oude hardware kabels en overige elektronica gratis, op, doneert de opbrengst (recycling, 2e leven) aan het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding). U: Heeft een net opgeruimd kantoor zonder oude onnodige elektronica, bent verzekerd van een veilige vernietiging van uw data en ontvangt hier een bevestiging volgends de verplichtingen welke de overheid bedrijven opgedragen heeft. U: Steunt hiermee het KWF Doet u mee (reageer dan op deze mail)? Zoek daarna door uw magazijn naar overbodige, defecte of afgeschreven hardware, elektronica, kabels en (laptop)voedingen en verzamel deze. Wij zullen de oude/defecte data dragende hardware kosteloos voor u wipen (data vernietigen indien aanwezig)volgens de AVG richtlijnen. Onder hardware verstaan wij al uw elektronica zoals laptops, computers, monitoren, tablets, telefoons, mobiele telefoons, printers, oude harde schijven, back-up tapes, routers, switches, kabels, opladers en overige apparatuur. U kunt ook naar ons oude laptop laders en overige voedingen en kabels verzenden deze dragen ook zeker een steentje bij! Wat vragen wij van u (samengevat)? Ruim uw magazijn en kasten op en verzamel al uw spullen. Doe ze allemaal in een doos en stuur ze op naar onderstaande adres, of reageer op deze email voor een gratis afhaalafspraak: DDV (De Data Vernietiger) (t.a.v. KWF actie) Prinsenlaan 14 3738VE Maartensdijk Wat krijgt u van ons? Indien gewenst kan elk bedrijf welke een donatie doet als dank een logo op onze website krijgen. Voor commerciële instanties kan dit zeer interessant zijn dit is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast ontvangt u voor elk apparaat wat data bevat een rapport dat deze veilig vernietigd is volgens de richtlijnen van de AVG. Laten wij samen een steentje bijdragen voor het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding)!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.