Meeting4Life

By Team Meeting4Life Join Me

Wij komen in actie tegen kanker

Op 27 augustus 2022 wordt in het Openlucht theater van Lochem het Festival Meeting4Life gehouden. Hiermee komen wij in de gemeente Lochem in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Wil je meer weten? Kijk dan op meeting4life.nl. Namens ons en KWF: dankjewel! 

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Donatie aan eigen actie

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd

Op Wall of fame met meer dan €5.000

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Het benefietfestival Meeting4Life gaat bijna van start!!

Monday 22nd Aug
Nog een paar dagen en het festival gaat van start! De organisatie is rond en alle vrijwilligers zijn geïnformeerd. In de afgelopen weken is een overweldigende hoeveelheid donaties vanuit het Lochemse bedrijfsleven binnen gekomen. De teller staat bij de start van het festival op 27 augustus al op ruim 10.000 euro. En we hopen met het festival het eerste cijfer nog wat te verhogen!. Het resultaat zie je als het ingezamelde geld op de actie wordt gestort!

Thank you to my Sponsors

15000

Anonymous

Opbrengst Festival Meeting4Life gemeente Lochem

100

Rondleiding Landgoed Ampsen

Peter dank voor de geweldig leuke en informatieve rondleiding over het Landgoed Ampsen. Oud Witkampers Ao team en partners.

10.4

Peter

Vandaag de actie Meeting4Life aangemaakt bij KWF in actie. Op naar 27 augustus 2022 in het Openlucht theater in Lochem voor het Festival Meeting4Life.