taxussnoeisel-zuid 2020

By Ad Huijbregts

Wij halen taxussnoeisel op in Noord-Brabant en steunen hierdoor KWF

Van 2 juni t.m. 27 augustus 2020 halen wij taxussnoeisel op, voornamelijk in het zuidoosten en midden van Noord-Brabant bij hoveniersbedrijven, begraafplaatsen en bij veel particulieren. Van elke opgehaalde kilo vers en schoon snoeisel gaat een deel van de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding. Het snoeisel zelf wordt gebruikt als grondstof voor bepaalde medicijnen bij een aantal chemo-kuren.

Geld storten is niet nodig. Zet uw snoeisel a.u.b. klaar en/of maak uw buren, familie en kennissen erop attent! Zo  mogelijk ongeveer tegelijk aanbieden!

Eind juni, juli en augustus 2020 publiceren we HIERONDER hoeveel er in totaal naar KWF zal gaan. De eind-overboeking naar KWF geschiedt pas na afloop van het volledige seizoen.

In de jaren 2015 t.m. 2019 werd in totaal € 3962,- afgedragen.

In 2020 is de stand op 2 juni € 0,-- Het seizoen start op 2 juni 2020.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.