Eindhoven - Inloophuis de Eik

Huis in actie

Samen in actie voor Inloophuis de Eik

Inloophuizen in Nederland lopen veel inkomsten mis doordat de meeste fondsenwervende activiteiten vanwege corona zijn afgelast. Voorbeelden van dit soort evenementen zijn de SamenLoop van KWF en de beklimming van Mont Ventoux. Ook voor De Eik is fondsenwerven met deze beperkingen een hele uitdaging, daarom doen wij mee aan 'Huis in Actie'!

De Eik is één van de 75 IPSO inloophuizen in Nederland en een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. De Eik is er natuurlijk ook voor naasten en nabestaanden van mensen met kanker. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen, lotgenoten te ontmoeten, een luisterend oor te vinden of deel te nemen aan een activiteit gericht op ontspanning, beweging of verdieping. 

Ieder bedrag is ontzettend welkom en komt voor 100% ten goede aan De Eik. We kunnen dit alleen samen, dankjewel alvast voor jouw inzet!

Team Updates

Your Marathon Challenge Eindhoven

Wednesday 13th
Team De Eik liep op zaterdag 9 oktober mee tijdens de 'Your Marathon Challenge' op het parcours van Marathon Eindhoven. Wat een geweldige beleving was dat. Voorafgaand wandelden de deelnemers (gasten, vrijwilligers, medewerkers en andere betrokkenen) alleen of in groepsverband al 41 km. Op deze prachtige zaterdag werd gezamenlijk de laatste 1,195 km afgelegd. Een mooie prestatie, alle deelnemers gefeliciteerd!

Wil je ook wandelen bij De Eik, meld je aan! https://inloophuis-de-eik.nl/contact/

No Time To Die

Thursday 7th
Op 2 oktober ging eindelijk de nieuwste James Bond film in premiere in LAB-1 aan de Keizersgracht in Eindhoven. Lions Eindhoven Host koppelde er een mooie sponsoractie aan. Dit resulteerde in een heel gezellige middag en avond en daarnaast het prachtige bedrag van €3000,- voor De Eik.
Heel veel dank aan Charles Simons en Max Pierey en alle Lions in Eindhoven die dit mogelijk maakten.

Op de foto van links naar rechts: Max Pierey, Paul Silvis, Anneke Dalinghaus en Paul Verstappen.

Sponsorlopers gezocht voor Marathon Eindhoven

Monday 17th
Ga jij meelopen tijdens Marathon Eindhoven? Welke afstand je ook kiest, je kunt je laten sponsoren en hiermee fondsenwerven voor Inloophuis de Eik. Met jouw bijdrage kunnen we mensen die te maken hebben met kanker in de regio Eindhoven een plek blijven geven waar ze onvoorwaardelijk welkom zijn. Om elkaar te ontmoeten, voor informatie of om even stoom af te blazen. Maak jouw run extra bijzonder door je in te zetten voor deze mensen. Schrijf je in bij Marathon Eindhoven en maak je eigen actiepagina aan door op de button 'Word lid van ons team' bovenaan de pagina te klikken. De qr-code scannen mag ook.
Dankjewel alvast!

Fietstocht Evelien van der Werff langs IPSO-inloophuizen

Monday 17th
Evelien van der Werff, ex-borstkankerpatiënt, stapt binnenkort op de fiets om aandacht te vragen voor IPSO-inloophuizen (zoals De Eik) en ook fondsen voor deze huizen te werven.  Op 17 juni komt Evelien om 14 uur aan bij Inloophuis de Eik. Vervolgens zal zij doorfietsen naar het Catharina Kanker Instituut voor een gesprek met borstkankerchirurg dokter van Riet. Je kunt achter Evelien aanfietsen om haar te steunen. Meld je dan aan via info@inloophuis-de-eik.nl. Er is beperkt plaats.

Wil je meer lezen over Evelien of haar actie financieel ondersteunen, kijk dan op haar actiepagina acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff

AH Tongelre zamelt statiegeldbonnen in voor De Eik

Monday 17th
Onze buren van AH Tongelre hebben de afgelopen maand statiegeldbonnetjes voor ons ingezameld. Dit heeft een fantastische donatie van €875,- opgeleverd. Iedereen die hieraan bijgedragen heeft en AH Tongelre die dit mogelijk maakte: heel erg bedankt!

Schilderij 'Wereldvrouwen' is verkocht

Thursday 18th
‘Wereldvrouwen’, geschilderd door Ellen Selder Berens, is in het Valentijnsweekend verkocht voor het prachtige bedrag van €1010 😍 Het bedrag is inmiddels bijgeschreven op onze 'Huis in Actie' teampagina en komt voor 100% ten goede aan De Eik.

Een prachtig cadeau van Ellen Selder Berens voor De Eik

Wednesday 3rd
Voor Wereldkankerdag kregen we een prachtig schilderij aangeboden door Ellen Selder Berens (https://kunstnakanker.nl).
 De titel van het schilderij is 'Wereldvrouwen', het doek meet 100x100 cm. Jij kunt in het bezit komen van dit schilderij en tegelijkertijd De Eik steunen. Breng je bod op het schilderij uit via info@inloophuis-de-eik.nl. Het bedrag van het hoogste bod komt ten gunste van De Eik in 'Huis in Actie' en de hoogste bieder krijgt het schilderij. Er kan vanaf nu geboden worden!!!

Nieuwe plek voor de donatiezuil

Thursday 31st
Na de sluiting van de Bijenkorf in Eindhoven. is de desinfectie- en donatiezuil voor De Eik verhuisd naar onze buren van AH Tongelre aan de Insulindelaan. Heel hartelijk dank aan AH Tongelre voor het plaatsen van deze zuil! Wij duimen voor veel bezoekjes aan jullie supermarkt en hopelijk veel donaties voor De Eik

Desinfectie- en donatiezuil in de Bijenkorf Eindhoven

Friday 11th
De hele maand december staat er een desinfectie- en donatiezuil op de inpakafdeling van de Bijenkorf Eindhoven. Mensen die staan te wachten kunnen zo heel eenvoudig met hun bankpas een donatie doen aan De Eik. De mogelijke bedragen zijn €2,50, €5,- en €10,-. Een mooi pakje voor een geliefde en een mooi kerstcadeautje voor De Eik! Dank aan de Bijenkorf Eindhoven en KWF Kankerbestrijding voor het plaatsen van deze zuil!

Een tussentijds bedankje!

Sunday 29th
We zijn er nog lang niet, maar op dit moment willen we iedereen die gedoneerd heeft voor De Eik tijdens onze 'Huis in Actie' nogmaals heel hartelijk bedanken! Jullie maken het verschil voor mensen die met kanker te maken hebben ❤️

Emmyrel vouwt kraanvogels voor De Eik

Friday 27th

Emmyrel Kersten-Deserno is sinds begin van dit jaar vaste bezoeker van de Eik ivm borstkanker en ze haalt er (net zoals haar mede-Eikgangers) veel positiviteit uit het samenzijn met lotgenoten.

Emmyrel: “Om geld binnen te krijgen zodat we ook in de toekomst naar De Eik kunnen blijven gaan ben ik begonnen met het maken van geluksslingers en gelukskerstslingers. Ik vouw kraanvogels en versier de slinger met mooie kralen. Hoe meer vogels, hoe meer centjes voor de Eik ;-). De kraanvogel staat in Japan symbool voor vrede (sinds de atoombom op Hiroshima) en wens tot gezondheid”

Op Emmyrels pagina zie je voorbeelden van de mogelijkheden. Wil je één of meerdere slingers bestellen kijk dan op haar actiepagina acties.kwf.nl/fundraisers/emmyrelkersten-deserno/huisinactie.

Ingrid vertelt wat De Eik voor haar betekent, acties.kwf.nl/fundraisers/ingridvennix/huisinactie

Friday 20th

Huis in Actie: handgemaakte (kerst)engeltjes voor De Eik

Wednesday 18th

Nu de dagen weer donkerder worden is het leuk om je huis gezellig te maken. Met onze zelfgemaakte (kerst)engeltjes gaat dat prima lukken. Je kunt er heel goed een waxinelichtje op branden! Door de vonkelende vlammen wordt het engeltje nog mooier.  Onze vrijwilligster en mozaïekdocente Joke van Gerwen heeft ze voor ons gemaakt om tijdens Huis in Actie te verkopen. Ze zijn 23 cm hoog en kosten €15,00 per stuk. De kleuren zijn steeds verschillend, afhankelijk van de beschikbare materialen.

 

Hoe kom je in het bezit van zo'n prachtig, handgemaakt engeltje? Doneer €15,00 per engeltje op Joke's actiepagina of op onze teampagina (via de rode button 'sponsor ons') en stuur een mailtje naar Joke (joke.vangerwen@hotmail.com). Zij zorgt dat je het engeltje zo snel mogelijk ontvangt.

Weer kerstkringloop tegen kanker; Team Lekker Belangrijk zamelt weer geld in

Tuesday 3rd

Studio040 maakte tijdens de opening op 31 oktober een leuke reportage: https://studio040.nl/fragmenten/video/drukte-bij-opening-kerstkringloopwinkel-in-eindhoven

EINDHOVEN - Gebruikte kerstspulletjes een tweede leven geven én onderzoek naar kanker steunen. Het kan vanaf zaterdag weer bij de kerstpop-upwinkel.

Wim Raaijmakers 29-10-20, 15:13 Bron: ED

 

Ook dit jaar opent een kerstkring­loopwinkel aan het Klein Tongelreplein 1 in Eindhoven (Winkelcentrum Haagdijk). Zaterdag om 10.00 uur gaan de deuren open. Vorig jaar bracht Team Lekker Belangrijk – dat geld inzamelt voor Alpe d’Huzes – ruim 15.00 euro bij elkaar ten behoeve van kankeronderzoek.

Hebbedingetjes voor kleine beurs

In de pop-upwinkel worden gebruikte kerstartikelen verkocht: cadeautjes, versieringen en allerlei kersthebbedingetjes voor de kleine beurs. De eigenaar van het pand stelt de tijdelijke winkelruimte kosteloos beschikbaar. Met hulp van kringloopwarenhuis Het Goed is de winkel met nostalgische kasten ingericht zodat de tijd van Dickens herleeft.

Ans Pastoor, woordvoerder van Team Lekker Belangrijk: ,,Nog steeds krijgen veel mensen de diag­nose kanker. Ondanks de miljoenen euro’s die ieder jaar worden ingezameld om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen, is dat nog steeds niet gelukt. Toch zijn we op de goede weg. Er komen nieuwe behandelmethodes bij en er worden volop nieuwe medicijnen ontwikkeld. Hierdoor is kanker steeds vaker goed te behandelen en verbetert het leven van mensen met kanker.’’

De volledige opbrengst van de actie gaat naar Alpe d’HuZes , Inloophuis De Eik en Kinderen Kankervrij. Kerstartikelen die niet meer gebruikt worden, kunnen worden ingeleverd op zaterdagen (12.00-14.00 uur). Voor openingstijden zie lekkerbelangrijk.info.

Vrijwilligerswerk bij De Eik, iets voor jou?

Monday 2nd
Wil jij je inzetten om de levenskwaliteit van mensen die te maken hebben met kanker een stukje te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als gastheer/ gastvrouw of voor een van de vele andere vrijwilligerstaken binnen De Eik. Lees meer of meld je direct aan: www.inloophuis-de-eik.nl/steun-ons/vrijwilliger-worden. Tot snel!

Thank you to our Sponsors

1.01k

Anonymous

875

Ah Tongelre

Emballage AH Tongelre

300

Els De Kruiff

294

Anonymous

emballage AH Tongelre

250

Laride Bv

200

Belle Bonnet

Wat doen jullie als inloophuis een prachtig werk voor mensen die te maken krijgen met kanker! En dit mooie werk moet blijven bestaan! Daarom gaan wij als Belle Bonnet de inloophuizen steunen met een eenmalige donatie (iedere maand 1 huis). En deze maand steunen wij jullie mooie inloophuis De Eik als eerste in de rij. Wij wensen jullie heel veel succes met de actie en hopen dat jullie mooie werk nog lang mag blijven bestaan! Petra Slieker Belle Bonnet

194

Anonymous

Jumbo Pagelaan Eindhoven doneerde emballage.

152

Anonymous

AH De Bus in Waalre doneerde statiegeld.

150

Annemieke

140

Pieter En Odeth Bloemberg

109

Anonymous

100

Fam Vennix

van alle ooms en tantes Vennix

100

Anonymous

100

Minke Willemse

100

Nico En Len Kapteijn

100

Anonymous

100

Laride Pv

100

Anonymous

91

Anonymous

Jan Linders Ardechelaan Eindhoven doneert emballage

70

Kirsten

Doel bereikt! 🎉😘

70

Tonny Jacobs

70

Www.sponsorpaal.nl

50

Wil Kersten

Goeie actie!

50

Carin Domenie

50

Bert Graus

Ingrid succes met je goede actie.Groetjes uit Echt

50

Ingrid Vennix

50

Anonymous

50

Elly Vogelzang

Inloophuis De Eik, niet weg te denken in de zorg voor mensen met kanker en hun naasten!

50

Bas Vennix

50

Anonymous

50

Anonymous

50

Ronald Tol

50

Psynk

50

Anonymous

50

Therese Biggelaar

50

Anonymous

50

Just Stratum

50

Alice Langeveld

Goede actie! Succes

50

Therese Van Den Biggelaar

Je kunstwerkje heeft al een mooie plaatsje gekregen bij de Eik. Supermooi Emmyrel!

50

Anonymous

50

Marloes Hupkens-velthorst

Succes met deze actie!

50

Heidi Hermans

Ik heb zelf ondervonden hoe fijn het is om met lotgenoten te praten. Bij inloophuis de Eik voelde ik mij meer dan welkom.

50

Anne-carlijn

❤️❤️❤️

50

Marlies Van ,megen

50

Anke Swinkels

50

Mirjam Van Der Donk

Ik heb toen ik kanker had heel veel steun en warmte ontvangen van het inloophuis de Eik. Ik draag ze dus een een warm hart toe en gun iedereen die dat nodig heeft dat deze plek blijft voortbestaan. Ook de periode erna blijf je welkom, als je het geluk hebt dat je ervan geneest. Ik ben heel dankbaar voor de energie die mensen in je steken, de variatie aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen en gewoon de plek die er is waar je niks uit hoeft te leggen en toch begrepen wordt.

50

Anonymous

Samen goed bezig!

50

Odeth En Pieter Bloemberg

50

Joke Van Gerwen

Donatie Eric en Lisette! “we hebben grote bewondering voor jouw inzet en betrokkenheid bij al jouw acties voor inloophuis de Eik “, is door hun gezegd❤️

50

Stichting Casade

50

Anonymous

50

Joost Vriens

Lieve mensen, ik wens jullie een bredere kijk op je ziekte toe. Het daagt je uit om je eigen kracht te ontdekken en er gebruik van te maken en te ervaren hoe helend het kan zijn samen met anderen te zijn.

50

Elke Aarnink

50

Jacqueline Selbeck

50

Anonymous

50

Paul Verstappen

50

Anonymous

50

Anonymous

Voor de Eik Eindhoven ... vijf Mozaiek engelen

50

Pascal Stark

Steun jullie graag, we hebben ook kanker in de familie. Vader in 2014 overleden aan blaaskanker, met uitzaaiingen in zijn darmen. En ons mam heeft eierstokkanker vanaf 2015.

50

Jeanette Vermeulen

50

Psynk

50

A.m..m.j. Jorissen - Van Der Valk

50

Jos Tielen

50

Gerdien Schuring-visch

50

Mira Smits

Voor altijd onze Pauwervrouw ❤️

50

Anonymous

Van harte steun ik Inloophuis de Eik, omdat daar al meer dan 16 jaar belangrijke psychosociale steun geboden wordt aan hun gasten, mensen die met kanker te maken hebben. Zij verdienen het dat De Eik kan blijven bestaan om ook in de toekomst daar terecht te kunnen. Mijn donatie geef ik graag door de aankoop van 2 mozaïek engeltjes, met liefde gemaakt door een van de goede feeën van De Eik, Joke van Gerwen. Al sinds de oprichting van De Eik kunnen onze gasten bij haar een luisterend oor vinden. Ik wens iedereen toe dat zij en haar collega vrijwilligers dat nog heel veel langer kunnen blijven doen.

50

Anonymous

50

Anonymous

Ik steun graag De Eik, maar met deze donatie ook jou. Jij als duizendpoot met het grote hart voor De Eik en dan vooral de verschillende manieren waarop jij je al die jaren met hart en ziel inzet voor het goede doel: mensen met kanker en hun naasten het warme huis te kunnen blijven bieden waar zij zo’n behoefte aan hebben. ❤️

45

Christine De Cock

Leuke actie en mooie engelen !!!

45

Anonymous

Hallo Joke, ik heb zojuist bezoek gehad van Els en heb zo ook een prachtige engel gezien die je gemaakt hebt. Heel mooi! Ik wil er graag 3 bestellen. Als het mogelijk is , 2 donkerblauwe en 1 mintgroen. met hartelijke groeten, marga

40

Anonymous

Engelen bestaan!

35

Emmyrel Kersten-deserno

Opbrengst open atelierdag Lunda Deckers

33

Anonymous

30

Anonymous

30

Els Karsmakers

Sympathieke actie! Veel succes!

30

Kirsten

😘

30

Sandra

Nog 3 prachtige engeltjes van onze kanjer Joke. Voor twee dierbaren en eentje voor mezelf. Maar vooral voor ons warme bad, Inloophuis De Eik 🍁

30

Jack Van Gerwen

2 engelen Diana

30

Bas & Jeanine

Trots op jou!!!

28

Mth Biggelaar

Heel mooi gemaakt, het heeft inmiddels een mooi plekje gekregen!

28

Maud

Succes met de actie.

28

Anonymous

28

Anonymous

28

Ingrid En Jeanine Rutjens

Ook al leven we altijd met je mee en zijn wij soms blij en verdrietig, wij voelen niet wat jij voelt. Daarom is het inloophuis zo belangrijk en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Xx Ingrid & Jeanine

28

Anonymous

28

Mia Van Brakel

25

Anonymous

25

Marieke K

25

Anonymous

25

Olga Godtschalk

Ingrid, een heel goed doel, zó nodig!

25

Diana M

Goede doelen waar bekenden van mij zich persoonlijk voor inzetten steun ik altijd!

25

Loes Selder

Mooi initiatief Emmyrel., succes!

25

Toke Berkers

Mooie actie. Heel veel succes👍

25

Jeannette De Vries-

25

Anonymous

25

Maria Versantvoort

succes met de actie Ingrid

25

Fysiotherapie Myerle Hendrix

25

Marc En Anke

Mooie actie, veel succes met alles! 💪🍀😘

25

Familie Smulders

Wij helpen graag om dit mooie initiatief te steunen! ❤🍀

25

Will Van Broekhoven

25

Nicolien Wijnhoven

25

Marc En Anke Spruit

Lieve Merel, Twan en Anton, we hopen dat jullie veel steun mogen ervaren van het inloophuis en van alle familie en vrienden om jullie heen. Veel liefs Marc en Anke

25

Erica Meuwese

Heel veel succes Ingrid. Hopenlijk kun je er snel weer naartoe.

25

Anonymous

25

Mariëlle Gilsing

25

Anonymous

25

Gaby Lammers-wiemans

Natuurlijk steun ik ook jou!

25

Ellen Van De Laar

25

A Thoonen

25

Lien En Piet

25

Margo Van Meijden

Wauw Ingrid, wat heb je een mooi en persoonlijk filmpje gemaakt! Heel veel succes met deze actie! Je bent een topper!!

25

Miel En Véronique

Succes met je actie en sterkte voor jou gewenst!

25

Susan Huijbregts

25

Fam Van Den Broek

Natuurlijk doneren wij Buuf!

25

Lambert Mersel

Goed initiatief

25

Y V Berlo

25

Esther

25

Anonymous

Succes met jullie onwaarschijnlijk belangrijk werk !

25

E Wijnen

25

Peter Smeets

Succes met jullie actie voor het goede doel.

25

Anonymous

25

Petra Van Gendt

Een mooi en onmisbare plek voor diegene die te maken hebben met kanker.

25

Robin Verleisdonk

Zo hard nodig in deze bijzondere tijden!

25

Anonymous

24

Jo Breuer

22

Emmyrel Kersten-deserno

Voor drie Kerstgeluksslingers

20

Rianne Sleegers

20

R. Vlasblom

Joke, jij en het inloophuis zijn aan elkaar gehecht geraskt in al die jaren. Ik vind t fijn om.daar n klein stukje aan bij te dragen. Heel veel succes!

20

Nienke

20

Joke Van Gerwen

Donatie van mijn schoonzus Anny❤️

20

Maarten Van Gerwen

Succes met de actie!

20

Linda Dekkers

20

Leonie Schilders

20

Anonymous

20

Lisanne Hoetmer

20

Anonymous

20

Henk Verhagen

20

Anonymous

Beste Emmyrel, wat een mooie actie! Ik steun het inloophuis De Eik heel graag. En ben heel benieuwd naar je kraanvogelslingers. Ontvang er graag een om cadeau te geven als teken van vrede en gezondheid voor mijn naasten.

20

Jack Van Gerwen

Donatie van Marian en Marcia.

20

Kim En Martijn

20

Anonymous

20

Udo Dehner

Hallo Emmy, super initiatief om hieraan bij te dragen. Zoals ik al via whatsapp aangaf. Gezien de afstand naar Nuenen en de COVID restricties, doneer ik het geld zonder daarvoor iets retour te willen zien. Belangrijk is dat jij gauw weer boven Jan bent. Het ga jullie allen goed en veel succes met je fund raising.

20

Marco & Sonja Matheeuwsen

Mooi initiatief en delen helpt in het pad die voor je ligt.💪🏻😘

20

Bas En Jolanda Van Beers

Veel succes met deze mooie actie. Bas en Jolanda

20

Jeltje & Jerry Van Gerven

Veel succes met jullie actie !

20

Rene En Marcella Van Berlo

20

Dagmar

19

Jack Gerwen

Succes met deze superactie en Joke met jouw Engelen-actie!!

19

Sabine Baijens

Hoi Nicolien, sterkte voor jou en je gezin! Uiteraard steun in je graag in deze actie!! Zet hem op Nicolien!!! Liefs Sabine

19

Carin Domenie

Deze hele mooie slingers zijn niet alleen heel mooi maar staan symbool voor alles wat ik iedereen toewens.

19

Michel Van Loon

Heel veel succes met de actie en bedankt alle vrijwilligers.

19

Dianne Niessen

Hopelijk halen jullie het target! Jullie doen zo goed en mooi werk!

19

Marleen Everhardus

15

Angela Van Kuringen

Mooi initiatief. Wens iedereen die hiermee te maken heeft heel veel sterkte en kracht toe!

15

Anonymous

Veel succes Thérèse, mooie actie.

15

Annemie Wijsbek

Heel veel succes met deze prima actie.!

15

Ger Wijnhoven

Mooie actie Nicolien. Succes mbt het halen van het streefbedrag.

15

Ineke Bekker

Zet m op! Zo belangrijk! 💪

15

Emmyrel Kersten-deserno

Nog een extra engel 😇

15

Trudy Tjondrodiwongso-van Hal

Voor de 2 prachtige slingers met elk 3 kraanvogels

15

Suzanne

<3

15

Mohamed El Haddad

Succes met jullie actie.

15

Evelien Sanders

Succes met jullie actie!

15

Thea Sanders

Succes!

15

Anonymous

15

Anonymous

15

Anonymous

15

René En Mariet Bours

Succes Ingrid met deze actie.

15

Lieke Van Der Leegte

15

Mark Sleegers

15

Gsby Bouman

Goede actie, Nicolien ❤️!

15

Jack Van Gerwen

Donatie van Marian vriendin van Monique Klaasen

15

Peter Klaasen

15

Patricia Bijnen

15

Emmyrel Kersten-deserno

Dankzij geluksslingers voor Linda en Wiel

15

Dennis Buizert

15

Desie Buizert

Heel veel succes lieve Ingrid!

13

Anonymous

11

Chantal Wilbers

11

Anonymous

10

Wim Aarts

Succes met de actie

10

Anonymous

10

Petra Wolbers

10

Michelle Driessen

10

Walter Klaasen

10

Sharon Konickx

Heel veel succes!

10

Annelies Huybregts

10

Erwin Lier

Goed bezig!

10

Monique Geurten

10

Anonymous

10

Anonymous

Goeie actie!

10

Anonymous

10

Willem Vennix

Wat een goede actie xxx

10

Anonymous

10

Frank Damen

10

Anne-marie Giepmans

10

Tycho Kersten

10

Emmyrel Kersten-deserno

Vogels van Els

10

Maud

10

Anonymous

10

Anonymous

10

Marlous Van Diepen

Lieve Ingrid, natuurlijk wil ik je steunen. Heel veel succes met deze mooie actie!

10

Els Bierens

10

Linda Deckers

Jij bent een schat ! Heel veel succes met deze fantastische actie ❤️

10

Marc Lueb

10

Tosca Hoogveld

Succes Therese!!

10

Anonymous

10

Pauline Crooijmans

10

Taco Jansen

Heel veel succes met jullie iniatief

10

Anonymous

10

Anonymous

10

Riëlle

Heel veel succes met het behalen van jullie doel voor inloophuis de Eik! Groeten Riëlle

10

Joke Van Gerwen

Donatie van Marjo

10

Roseriet Heling

10

Margo Schrier

Wat een mooi initiatief, lieve groet

10

Debby Wijnings

10

Thijs En Irene Van De Waterlaat

Graag ondersteunen wij deze goeie actie! Succes Ingrid!

10

Rene Esser

10

Adriaan Van Den Brand

10

Hannie

Ik doneer in de vorm van een mooie engel

10

Anonymous

10

Wim Van Der Heiden

10

Petrie Van Erp

Mooi initiatief, veel succes

10

José Vermeulen W

10

Anonymous

10

Anja Van Baren

10

Marjolein Arts

10

Patty Kuijten

Goed promotiefilmpje Ingrid! You hang in there!!! X

10

Anonymous

10

Jack Van Cronenburg

10

Chris En Kitty Maasakkers

Succes Ingrid!

10

Jacqueline Selbeck

Wat een prachtige engelen maak je, Joke!

10

Christiana Leijssen

Heel veel succes!

10

Willem En Yvonne Binnendijk Binnendijk

10

Linda Van Den Ekart

10

José Driessen

10

Gonny Van Der Heiden

10

Jose Van Der Heiden

Zeer goed initiatief Ingrid. Hoop dat je he doel bereikt.

10

Carin

Mooi initiatief Ingrid!

10

Vivian Leijendeckers

Lieve Ingrid, natuurlijk steun ik jou, je bent en blijft een kanjer. We zien elkaar nooit maar toch voel ik me verbonden met jou. Dikke knuffel

10

Lydie Smets

10

Jolanda

10

Ellen

Veel succes met deze mooi actie Ingrid !

10

Deborah Faro

Done! Liefs Deborah Faro

10

Anonymous

10

Bart

Trots op jou ❤️

10

Sandra S

Hey kanjer, na 4 engelen van Joke voor De Eik gedoneerd te hebben toch ook ff nog een kleine bijdrage voor jou. Ook jouw bericht en filmpje op mijn Facebookpagina gedeeld. Wie weet wat het voor De Eik nog oplevert. Zóó trots op jou! 🎗☮🍀💗

10

Annet Lammé

Bedankt Voor het engeltje

10

Anonymous

10

Noortje & Paul Verstappen

10

Sandra

Een symbolisch engeltje (en een echte van Joke voor mijn schoonmoeder) voor al onze engeltjes en bijzondere medewerkers en gasten van Inloophuis De Eik. Warme groetjes van Sandra 🍁🍀👼☮🎗💋

10

Anonymous

Top hoor goede actie

10

Frans Verstappen

10

Marieke Smits

Mooi initiatief! Veel succes!

10

Anonymous

10

Patricia Van Montfort

Succes Thérèse met deze goede actie!

10

Emmyrel Kersten-deserno

Donatie van Lisette voor het KWF

10

Marja Versantvoort

Wat een prachtig organisatie de Eik! Stay strong Ingrid!!

10

Anonymous

10

Wies Verhallen

Je bent een topper Ingrid 🍀💖

10

Wendy De Nijs

Goed initiatief Ingrid! 👍

9

Anonymous

Veel succes met deze superactie

8

Naomi Visser

8

Carla Verheijen

8

Emmyrel Kersten-deserno

Bij het bloemschikken kraanvogels verkocht

8

M.j.m Sanders

7

Jack Tinnemans

Succes!

6

F Vlasblom

5

Fleur Liebregts

Goed Bezig !! ❤️❤️

5

Desiree Van Kampen

5

Anne Van Der Klein

5

Bart En Inge

Heel veel succes Ingrid!

5

Anonymous

5

Monique Meller

Mooie actie 😘🌹

5

Hannie Vermolen

Vandaag engeltje opgehaald , prijs is tegenwoordig 15,00 . Helemaal goed voor zo,n leuk engeltje met waxinehouder. Ik stort 5,00 bij zodat jullie uit de kosten blijven. 🌝

5

Milo Carbonell Witte

Heel veel succes met de donatie!💜

5

Joke Van Gerwen

Donatie van Mieke Klein❤️

5

Anonymous

5

Saskia Rutjens

Natuurlijk steunen we graag dit goede doel. Lieve groetjes Saskia

5

Anonymous

5

Els

5

Anonymous

5

Marlies Van De Moosdijk

4

Huberike Slaats

4

Anke

Goed bezig nicht!

4

Angelique Geevers

4

Angelique Geevers

3

Sandra Schakenr

Dank je Sandra

3

Sandra

Na al die engelen van Joke en donatie voor Ingrid toch ook een gelukskraanvogel van jou, mooi mens. Geweldig dat jullie dit allemaal doen voor onze Eik 😽🍁🍀