Theo Middelkamp in Actie

KWF Thuismarathon

Middelkamp in actie!

Als club ZRTC Theo Middelkamp gaan we er alles aan doen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF. In deze tijd waar er voor ons nog geen wedstrijden op het programma staan, stellen we graag andere sportieve doelen gekoppeld aan de KWF.  

Van 7 tot 20 juli zullen verschillende renners en begeleiders van Middelkamp zichzelf een sportief doel stellen, welke gemeld zullen worden op onze actiepagina. 

We rekenen op jullie steun die nodig is voor het onderzoek naar kanker, zodat we deze ziekte uiteindelijk kunnen verslaan!


Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Michiel zet met 410 km, kers op taart Middelkamp in actie

Michiel ging als laatste van ons KWF team zijn uitdaging aan.. De route Vlissingen-Delfzijl stond al langer op de planning maar dit was een mooie gelegenheid om deze tocht in onze actie week te fietsen. 

Hij vertrok afgelopen zaterdag solo om klokslag 4:30 aan het standbeeld van Michiel de Ruyter op de boulevard in Vlissingen. 

Zeeland vroeg bij zonsopkomst is prachtig en de eerste kilometers gleden onder de wielen door. Het eerste stopje thuis in Bruinisse was goed voor het 2e ontbijt voor de nog lange dag. Vervolgens stak hij Zuid Holland door om kilometers lang te slingeren langs rivieren en slootjes. 

Na 175km wachtte ploeggenoot Pieter hem op waarna ze vervolgens door de leegte van de Flevopolder trokken. Na 275km was het dan ook meer dan welkom om eindelijk even te stoppen om goed te eten! 

Pieter nam afscheid en reed weer terug naar Utrecht. Kort daarna gebeurde er iets wat altijd vervelend is op zo'n tocht. Michiel belandde op de motorkap van een onoplettende automobilist. Een beetje beurs en na het rechten van het stuur kon hij weer verder.

Een beetje uit het ritme moest hij nog 140km afleggen. Maar de lange rechte wegen langs het kanaal richting Assen brachten weer terug ritme. Met de motivatie voor de KWF te rijden kon hij makkelijk de laatste uurtjes volbrengen. Om vervolgens om 20:00 in de haven van Delfzijl aan te komen! Goed voor 410 kilometer en een gemiddelde van 30,7!!!! Pure klasse en het is niet voor niets dat hij zich jaar na jaar weet te klasseren voor het grote NK tijdrijden tegen de echt grote jongens!!! Foto is bij standbeeld de Zeelui in Delfzijl

Jonge Zeeuwse Berggeiten bedwingen de Camerig

In het kader van Zeeland in actie voor het KWF trokken Bas, Casper, Storm, Renzo, Senna en Mees een dagje naar het Zuid Limburgse heuvelland met als doel om zo veel mogelijk hoogtemeters te maken voor hun uitdaging.
Hiervoor hadden ze de Camerig uitgekozen. Deze langste klim van Nederland leent zich goed om via verschillende kanten te beklimmen zodat ze makkelijk lusjes konden rijden.
Nadat de wagens halverwege de klim waren geparkeerd, zijn de mannen afgedaald naar de voet bij het riviertje de Geul om aan hun uitdaging te beginnen in dit prachtige landschap.  
Ze waren dan ook niet de enige wat het wel oppassen maakte in de afdalingen gedurende de dag. Op de top gekomen zijn ze via de andere kant afgedaald om bij kasteel Vaalsbroek te keren en deze zelfde kant te beklimmen om nu vervolgens via Zevenwegen en de Groenenweg weer af te dalen naar de Geul. 
Wat overigens voor het ware berggevoel wel de mooiste weg is. Deze kant is vervolgens dan ook weer beklommen en via het Hijgend Hert vanuit bosrijk gebied langs Vijlen af te dalen door fraai glooiend akkerland om vervolgens weer bij kasteel Vaalsbroek uit te komen.
Nu de jongens alle smaken hadden gezien, konden ze gedurende de dag naar hartelust variëren. 
Per lusje pakten ze ongeveer 300 hm op 14 km.
Na heel de dag keurig in formatie te hebben gereden, stapten de laatste fanatiekelingen rond 19hr na bijna 6 en half uur rijden van hun fiets met over de 3000hm en bijna 160k op de teller.
Mannen een dikke pluim en prachtig te zien dat er betrokkenheid is op deze jonge leeftijd van jullie voor het goede doel en ieder op zijn manier zijn steentje heeft kunnen bijdragen. 

Zeven Citadel boys rijden in 3 dagen 550 km

Thomas Polak, Eloy Raas, Paul Hoondert, Roy Gijzel, Robbert Vleugel, Lars Oreel en Pieter Vette hebben afgelopen weekend een driedaagse rit gedaan om geld in te zamelen voor het KWF. In het speciaal willen ze Michel Stroosnijder bedanken die mee is geweest met de bus voor de nodige begeleiding onderweg. Thomas en Robbert hadden van tevoren goed nagedacht over de route en deze ingevoerd in de GPS, wat erg goed gewerkt heeft tijdens deze driedaagse.

Om vrijdagochtend kwart voor 8 vertrokken ze vol goede moed op de fiets naar de veerboot van Vlissingen-Breskens. Om vervolgens via Brussel naar de Namen te fietsen. Onze renners hadden het getroffen met de windrichting, maar wel hadden ze onderweg te maken met een aantal regenbuien. Met een kleine 250 km, kwamen zij aan in Namen waar de Citadel van Namen nog beklommen werd.

Na een overnachting in een jeugdherberg verrokken ze de volgende ochtend onder goede weersomstandigheden naar Hasselt. Op zaterdag reden onder meer de finale van de Waalse Pijl en Luik Bastenaken Luik, zodat ze met aardig wat hoogtemeters aankwamen in het hotel in Hasselt.

Na een stevig ontbijt op zondagochtend stond de laatste rit van 160 km op het programma met als eindbestemming Heinkenszand. Onderweg werd de Citadel van Diest aangedaan. Tijdens deze laatste etappe werd er een strak tempo gereden, waardoor ze met een kleine 36 km/uur gemiddeld aankwamen in Heinkenszand. Hier werd het onvergetelijke weekend afgesloten met een welverdiende BBQ bij Pieter thuis.

De renners zijn dankbaar dat het allemaal goed verlopen is en dat ze op deze leuke manier een steentje kunnen bijdragen voor het KWF.

Brabantse Beloften Middelkamp pakken veel kilometers en hoogtemeters op 1 dag

Onze 20 jarige Maarten de Nijs, 19 jarige Thijs van de Broek en 18 jarige Xander van Dijk hebben hun uitdaging voor de KWF Gilze- 3 Landenpunt Vaals en weer terug afgelopen zondag voltooid.
Maarten en Thijs hadden op de terugweg bij Ravels hun 300 km erop zitten en stopten daar. Xander deed er nog 27 bij volledig terug tot Gilze en had dus totaal 327 km. Ook werden nog 1071 hoogtemeters gehaald wat toch goed is voor een leuke col.
Om 7 uur s morgens werd vertrokken vanuit Gilze, richting Dessel, Hasselt en dan op naar Maastricht, door t fraaie Limburgse Heuvellandschap naar Vaals waar rond 13.30 het 3 Landenpunt werd bereikt.
Zowel op heen en terugweg kregen ze te maken met lekke banden en gooiden wat wegomleggingen roet in t eten maar dat mocht de mannen niet tegenhouden. Met prima fietsweer werd het op terugweg wel steeds stiller en begonnen de kilometers te wegen zeker toen de kaap van 250 werd gepasseerd. Alle 3 hadden ze het goede doel voor ogen en dat sterkte de jongens in hun missie. Ze werden alle 3 voor de volle 100 procent door hun ouders gesteund wat ook zeker heeft bijgedragen tot hun succes.
Mentaal gaat dit deze jonge renners voor altijd sterker maken zowel op als naast de fiets, Xander had 183, Maarten 220 als langste afstand staan tot aan 12 juli 2020.Thijs had al wel een keertje 320 gereden.


Als club kunnen wij uiteraard bijzonder trots zijn op dat wat deze jonge mensen hebben gepresteerd.


Kreeftenvisser Jacco knalt door Zuid-West Nederland

Om 5 uur zaterdagmorgen vertrok A-Amateur Jacco Kloet in zijn schitterende Nutswerk outfit vanuit zijn woonplaats Zierikzee helemaal alleen voor zijn uitdaging.
Op zich is 5 uur voor Jacco zijn normale tijd, want op andere dagen vertrekt hij dan op de fiets naar zijn vissersboot.
Lange dagen maken is dan voor hem ook geen probleem en dat heeft hij dan ook bewezen. Op Mallorca begin dit jaar had deze kersverse A-Amateur trouwens ook al laten zien dat lange ritten voor hem geen probleem waren.
Na 337 km in 11 uur 0 minuten en 38 seconden, met een gemiddelde van maar liefst 30,6 was hij weer thuis.
Zijn route in grote lijnen was eerst een rondje Schouwen, dan terug naar de Brouwersdam, Ouddorp, Willemstad, Wouwse-Plantage, Rilland, Goes, Neeltje Jans en zo weer terug naar huis.
Hiermee is Jacco onze nieuwe kilometervreter op 1 dag.
De lat komt steeds hoger te liggen.


Ploegleider zet KWF team op scherp

Mijn rit

Net na 6.30 vertrok Ad voor zijn uitdaging.
Eerlijk is echt die 200 km was nooit geen optie, hij wilde nog eens graag tot het uiterste gaan en wist natuurlijk de afstanden van Jurgen Mesu, David Michielsen, Thomas Polak en Eloy Raas eerder dit jaar in de corona tijd {allemaal rond de 320}.
Hij moest daar dus ook in de buurt gaan komen, dat was het doel.
Van Wuustwezel via Heinkenszand {zijn geboorteplaats} naar de Neeltje Jans waar ze als gezin al sinds 1986 naar toe gingen voor  strandbezoeken, toen was de kering zelfs nog niet officieel open.
Eerste 107 km windje tegen!, dan op naar Bru en dan richting Willemstad, dan terugdraaien weer 25 km wind tegen richting De Heen, vandaar naar Baarle Nassau om met 30 km wind tegen uiteindelijk moe maar voldaan terug thuis te zijn.
Zijn Motivatie, heb deze tocht gereden voor mijn broer Sjaak die in 2003 door een hersentumor is gestorven en mijn onlangs overleden ploegmaat en later mijn ploegleider Gerrit van t Geloof.
Ook voor mijn UWV collega Erwin van der Sloot die hard vecht om terug te komen na een hersentumor en gelukkig hierin lijkt te slagen.
Wil nog mijn stopplaatsen bedanken, Jaap en Hannie in Heinkenszand, Michiel en Lisanne in Bruinisse, Petra en Ad in hun caravan op de Heen en mijn dochter Esther in Baarle Nassau. Reed zoals gewoonlijk met 1 bidonnetje dus moest deze keer echt wel een keertje iets aanvullen.
Had deze prestatie never nooit niet kunnen leveren als ik niet had getraind op de nu geldende normen. Weet dan ook heel zeker dat wij met Middelkamp met Nathan Traas{fysio,core trainer en wielrentrainer} en JensVoet {bewegingswetenschapper} echt op de goede weg zijn.{323 km zonder rugpijn gereden!!!} Mannen bedankt, onze jonge mannen gaan echt heel dikke prijzen rijden in de toekomst. Dat heb ik gisteren al laten zien aldus Ad.

Mijn donateurs

Fam. Jumelet
doneerde 205

"Mannen, Respect voor jullie inzet ten behoeve van het goede doel, mooi dat jullie dat als gezonde mensen willen doen voor de wat minder bedeelden."

Anoniem
doneerde 150

Familie De Vos
doneerde 100

"Alle Middelkampers en Bas, Casper, Mees Senna succes en veel plezier"

Joop V Pel
doneerde 100

"Dat we het een keer mogen winnen van deze verschrikkelijke ziekte"

Ilse Vos
doneerde 100

"Succes Casper💪🏻"

Genie Advies B.v.
doneerde 100

Anoniem
doneerde 69

John En Janneke
doneerde 50

"Heel veel succes Xander met je 300 km!!!"

Fa. A.a.k. Van Den Hoek & Zoon
doneerde 50

John Van Baal
doneerde 50

"Ik steun KWF en supporter Ad Polak bij zijn lange fietstocht! Zet 'm op!"

Cris Cuypers
doneerde 50

"Veel succes Ad"

Anoniem
doneerde 50

Jpm Hop
doneerde 50

"Zet hem op Xander voor dit goede doel. Opa"

Anoniem
doneerde 50

"Succes Jacco, groetjes van nummer 11"

Vecchio Sport
doneerde 50

"Veel fiets plezier allemaal voor deze mooie actie."

Sjaak En Colinda
doneerde 50

"Veel succes mannen!"

Oma
doneerde 50

"Trots op je Xander.Succes"

Helma En Peter Kloet
doneerde 50

"Go Jacco!"

Maikel, Nicole En Kids
doneerde 50

"Yes, you did it! Knappe prestatie Xander."

John En Janneke
doneerde 50

"Met 300 km als doel, werden het er 327 💪 Xander 'n hele mooie prestatie waar je op kunt terugkijken en voor het goed doel door gebikkeld!!"

Arnold Van Laviere
doneerde 50

Niek Van Bedaf
doneerde 50

David Van Eerd
doneerde 50

"Goe bezig mannen"

Adri Van Noorden
doneerde 50

"Mooi initiatief. Succes!!!!"

Michel
doneerde 50

"Mooie prestaties!"

Anoniem
doneerde 50

Michel Janssen
doneerde 50

Kees Vermeulen
doneerde 50

Fam Koeman
doneerde 50

"Ga ervoor heren."

Ronny Vette
doneerde 50

Ad Polak
doneerde 50

"Ik steun het gehele KWF team Theo Middelkamp en speciaal de jongste renners, Senna, Renzo, Mees, Bas, Storm en Casper in hun poging veel hoogtemeters te pakken"

Anoniem
doneerde 50

Rinie En Nel Jakobsen
doneerde 50

"Ad een mooie prestatie zo in je eentje"

Familie Van Zuidam En Familie Buijze
doneerde 45

"Heel veel succes op de Camerig jongens!"

Pieter Vette
doneerde 35

Anoniem
doneerde 35

Nicole Meerburg
doneerde 30

Werner Testers
doneerde 30

"Succes met jullie aktie voor het goede doel!"

Arie En Nicole Voermans
doneerde 30

"Super goed gedaan Xander en nog wel met rugzak 💪"

Bas Jumelet
doneerde 30

Anoniem
doneerde 30

Harrold Dielissen
doneerde 30

"Wat een geweldige prestatie Ad.."

Anoniem
doneerde 28

Jan De Muynck
doneerde 28

"Succes iedereen met de uitdagingen"

Anoniem
doneerde 28

"Ad, een geweldige prestatie voor een hele goede zaak."

Family Finney
doneerde 25

"Best of luck from the Finneys"

Marco Traas
doneerde 25

Peter Remijn
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Familie Vos
doneerde 25

Cora Volkeri
doneerde 25

"Succes!"

Anoniem
doneerde 25

Ludger De Nijs
doneerde 25

"wat een top prestaties van alle Middelkampers"

L Jumelet
doneerde 25

"Heel veel succes allemaal."

Anoniem
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Sjaak
doneerde 25

"Mooie actie mensen, succes!"

Irma De Dreu
doneerde 25

"Veel succes Casper, Bas, Senna, Storm en Mees. Maar vooral veel plezier op de Camerig."

Edgar Buijs
doneerde 25

"Mooie actie, succes!"

Annemiek
doneerde 25

"Zet hem op Xander!"

Grada Van Langeraad
doneerde 25

Peter En Jacqueline Van Langeraad
doneerde 25

"Heel veel succes Michiel!"

Kees Versluijs
doneerde 23

Peter Hop
doneerde 20

"Goed doel"

Rinus Van Zuidam
doneerde 20

"veel succes kanjers"

Ad En Han
doneerde 20

"Veel succes voor dit bijzonder goede doel!"

Inge De Smit
doneerde 20

"Succes Xander!!!"

Peter Van Dompselaar
doneerde 20

Frans Sutin
doneerde 20

"straffe gasten die Middelkampers"

Xander Van Dijk
doneerde 20

Jan Baaijens
doneerde 20

"Goed gedaan!!"

Tanny Meijers
doneerde 20

Kees Bastiaansen
doneerde 20

Jeanne Broeckaert
doneerde 20

Cindy & Patrick Jumelet
doneerde 20

"Heel veel succes!💪🏽"

Thijs Smets
doneerde 20

Leon Van T Westeinde
doneerde 20

"Succes. Mooie actie👍"

Anoniem
doneerde 19

Joeri Koole
doneerde 19

Simone & Kurt Theunis
doneerde 19

"Steuntje in de rug van Xander. Succes met sportieve actie."

Anoniem
doneerde 19

"Succes!!!!!!"

Govert V
doneerde 19

Piet En Anita De Vos
doneerde 19

"Succes allemaal,mooie actie"

Connie Rommens
doneerde 19

Philomien Voermans
doneerde 19

"Succes Xander van dijk 👍👍knap. 300 km heel veel suc6"

Anoniem
doneerde 17

"Zet um op Xander"

Lou Remijn
doneerde 15

Arnoud Rijk
doneerde 15

"Goed bezig Pieter flinke voor het goeie doel en flinks afstand mooie route!"

Anoniem
doneerde 15

Quinten Van Komen
doneerde 15

Jan Wieman
doneerde 15

"Ad Polak is mijn held!"

Guido Harmsen
doneerde 15

"Klasse, Ad!!!"

Anoniem
doneerde 15

Rosan Vette
doneerde 14

Anoniem
doneerde 10

"Succes!!!!"

Lex Luteijn
doneerde 10

Han Van Mierlo
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Zet hem op bas"

Marlies
doneerde 10

"Succes Xander!!!"

Niels Voet
doneerde 10

Rody En Sara Lamper
doneerde 10

"Heel veel succes!"

Semmy (collega Janneke )
doneerde 10

"Heel veel succes!!"

Myrte Tolhoek
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Rob Rabe
doneerde 10

"Vanwege de knappe prestatie van de ploegleider"

Antoine Witkam
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Chris Op 't Hoog
doneerde 10

Amanda Groenendaal
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Jonneke Witjes
doneerde 10

Ludy Oosthoek
doneerde 10

"Come on Pieter Vette!!!"

Anoniem
doneerde 10

Erwin Van Der Sloot
doneerde 10

"Veel succes! Go for it!"

Anoniem
doneerde 10

"Veel succes allemaal."

Franklin Klaasse
doneerde 10

"Suc6 met klimmen jonge middelkamp boy’s..."

Anoniem
doneerde 10

Henk De Krom
doneerde 10

Marloes Bastiaansen
doneerde 10

"Succes!!"

Anoniem
doneerde 10

John En Janneke
doneerde 10

"💪 Maarten 300 km een topprestatie!!"

John En Janneke
doneerde 10

"Thijs, 300 km een topprestatie!!"

Lisette Kampen
doneerde 10

Jurgen Leerdam
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Adrie En Rianne Pepping
doneerde 10

"Veel succes voor dit goede doel vandaag! Respect!"

Anne Marijnissen
doneerde 10

Joke Paauwe
doneerde 10

"Succes"

Harrie Akkermans
doneerde 10

"Kom op Ad"

Remko Van Komen
doneerde 10

Lilian Adriaansen
doneerde 10

H Nieuwdorp
doneerde 10

Piet Van Dijke
doneerde 10

"Succes met alle acties."

Storm Klaasse
doneerde 10

Ruben
doneerde 10

Paul Steijaert
doneerde 10

"Succes Ad (en de rest ook natuurlijk). Die 200 km. gaat jou zeker lukken!"

Raff, Demi En Daan
doneerde 10

"Doe je best Opa Fiets!!!"

Maurice Stroosnijder
doneerde 10

Johnny Van Der Klooster
doneerde 10

Dennis Stevense
doneerde 10

Marijn Wiskerke
doneerde 10

"Geweldig bezig!"

Jacolien Steijn
doneerde 10

"Succes!"

Martin Rijk
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Yvonne Kind
doneerde 10

"Ad , zet hem op , je kunt het"

Marloes Rijk
doneerde 10

"Succes!"

Sjaak Priem
doneerde 10

"De opa van Storm Klaasse support Storm en KWF"

Paul Steijaert
doneerde 10

"Nog een extra bijdrage voor al dat fietsen!. Erg leuk en motiverend."

Myrthe Musters
doneerde 10

Lisanne Rijk
doneerde 10

Hansp
doneerde 10

Kimberley Cornel
doneerde 10

Jan Wieman
doneerde 10

"Premie voor Ad Polak! Hij heeft ballen."

Rob
doneerde 10

"Doe je best allemaal 😁"

Diny Broosus
doneerde 10

Charlotte
doneerde 10

"Go Adje, GO!!!"

Familie Wesdorp
doneerde 10

Armanda
doneerde 10

"Super gedaan mannen!"

Inge Van Zuidam
doneerde 10

"Succes Bas!!!"

Anoniem
doneerde 5

Jvanhulst@zeelandnet.nl Van
doneerde 5

Alex Van Der Lugt
doneerde 5

"Succes met deze mooie actie."

Danique Van Komen
doneerde 5

Anoniem
doneerde 5

Anoniem
doneerde 5

Anouk Bogers
doneerde 5

Angela Priem
doneerde 5

Annemarieke
doneerde 5

"Veel succes met de tocht"

Eddie
doneerde 5

"Ik heb diverse nieuwe teamleden een eerste kleine donatie bezorgd. Eén bijzonder teamlid (Roy) heb ik uiteraard meer gegeven, maar dat kan ik me niet bij iedereen permitteren. Maar een klein bedragje als respect voor jullie deelname moet dus kunnen, zet 'm op. Samen tegen kanker!"

L. Da Silva
doneerde 5

Rob Van Oosten
doneerde 5

Willemien Vette
doneerde 5

"Succes toppers!!!!"