Theo Middelkamp in Actie

KWF Thuismarathon

Middelkamp in actie!

Als club ZRTC Theo Middelkamp gaan we er alles aan doen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF. In deze tijd waar er voor ons nog geen wedstrijden op het programma staan, stellen we graag andere sportieve doelen gekoppeld aan de KWF.  

Van 7 tot 20 juli zullen verschillende renners en begeleiders van Middelkamp zichzelf een sportief doel stellen, welke gemeld zullen worden op onze actiepagina. 

We rekenen op jullie steun die nodig is voor het onderzoek naar kanker, zodat we deze ziekte uiteindelijk kunnen verslaan!


My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Michiel zet met 410 km, kers op taart Middelkamp in actie

Michiel ging als laatste van ons KWF team zijn uitdaging aan.. De route Vlissingen-Delfzijl stond al langer op de planning maar dit was een mooie gelegenheid om deze tocht in onze actie week te fietsen. 

Hij vertrok afgelopen zaterdag solo om klokslag 4:30 aan het standbeeld van Michiel de Ruyter op de boulevard in Vlissingen. 

Zeeland vroeg bij zonsopkomst is prachtig en de eerste kilometers gleden onder de wielen door. Het eerste stopje thuis in Bruinisse was goed voor het 2e ontbijt voor de nog lange dag. Vervolgens stak hij Zuid Holland door om kilometers lang te slingeren langs rivieren en slootjes. 

Na 175km wachtte ploeggenoot Pieter hem op waarna ze vervolgens door de leegte van de Flevopolder trokken. Na 275km was het dan ook meer dan welkom om eindelijk even te stoppen om goed te eten! 

Pieter nam afscheid en reed weer terug naar Utrecht. Kort daarna gebeurde er iets wat altijd vervelend is op zo'n tocht. Michiel belandde op de motorkap van een onoplettende automobilist. Een beetje beurs en na het rechten van het stuur kon hij weer verder.

Een beetje uit het ritme moest hij nog 140km afleggen. Maar de lange rechte wegen langs het kanaal richting Assen brachten weer terug ritme. Met de motivatie voor de KWF te rijden kon hij makkelijk de laatste uurtjes volbrengen. Om vervolgens om 20:00 in de haven van Delfzijl aan te komen! Goed voor 410 kilometer en een gemiddelde van 30,7!!!! Pure klasse en het is niet voor niets dat hij zich jaar na jaar weet te klasseren voor het grote NK tijdrijden tegen de echt grote jongens!!! Foto is bij standbeeld de Zeelui in Delfzijl

Jonge Zeeuwse Berggeiten bedwingen de Camerig

In het kader van Zeeland in actie voor het KWF trokken Bas, Casper, Storm, Renzo, Senna en Mees een dagje naar het Zuid Limburgse heuvelland met als doel om zo veel mogelijk hoogtemeters te maken voor hun uitdaging.
Hiervoor hadden ze de Camerig uitgekozen. Deze langste klim van Nederland leent zich goed om via verschillende kanten te beklimmen zodat ze makkelijk lusjes konden rijden.
Nadat de wagens halverwege de klim waren geparkeerd, zijn de mannen afgedaald naar de voet bij het riviertje de Geul om aan hun uitdaging te beginnen in dit prachtige landschap.  
Ze waren dan ook niet de enige wat het wel oppassen maakte in de afdalingen gedurende de dag. Op de top gekomen zijn ze via de andere kant afgedaald om bij kasteel Vaalsbroek te keren en deze zelfde kant te beklimmen om nu vervolgens via Zevenwegen en de Groenenweg weer af te dalen naar de Geul. 
Wat overigens voor het ware berggevoel wel de mooiste weg is. Deze kant is vervolgens dan ook weer beklommen en via het Hijgend Hert vanuit bosrijk gebied langs Vijlen af te dalen door fraai glooiend akkerland om vervolgens weer bij kasteel Vaalsbroek uit te komen.
Nu de jongens alle smaken hadden gezien, konden ze gedurende de dag naar hartelust variëren. 
Per lusje pakten ze ongeveer 300 hm op 14 km.
Na heel de dag keurig in formatie te hebben gereden, stapten de laatste fanatiekelingen rond 19hr na bijna 6 en half uur rijden van hun fiets met over de 3000hm en bijna 160k op de teller.
Mannen een dikke pluim en prachtig te zien dat er betrokkenheid is op deze jonge leeftijd van jullie voor het goede doel en ieder op zijn manier zijn steentje heeft kunnen bijdragen. 

Zeven Citadel boys rijden in 3 dagen 550 km

Thomas Polak, Eloy Raas, Paul Hoondert, Roy Gijzel, Robbert Vleugel, Lars Oreel en Pieter Vette hebben afgelopen weekend een driedaagse rit gedaan om geld in te zamelen voor het KWF. In het speciaal willen ze Michel Stroosnijder bedanken die mee is geweest met de bus voor de nodige begeleiding onderweg. Thomas en Robbert hadden van tevoren goed nagedacht over de route en deze ingevoerd in de GPS, wat erg goed gewerkt heeft tijdens deze driedaagse.

Om vrijdagochtend kwart voor 8 vertrokken ze vol goede moed op de fiets naar de veerboot van Vlissingen-Breskens. Om vervolgens via Brussel naar de Namen te fietsen. Onze renners hadden het getroffen met de windrichting, maar wel hadden ze onderweg te maken met een aantal regenbuien. Met een kleine 250 km, kwamen zij aan in Namen waar de Citadel van Namen nog beklommen werd.

Na een overnachting in een jeugdherberg verrokken ze de volgende ochtend onder goede weersomstandigheden naar Hasselt. Op zaterdag reden onder meer de finale van de Waalse Pijl en Luik Bastenaken Luik, zodat ze met aardig wat hoogtemeters aankwamen in het hotel in Hasselt.

Na een stevig ontbijt op zondagochtend stond de laatste rit van 160 km op het programma met als eindbestemming Heinkenszand. Onderweg werd de Citadel van Diest aangedaan. Tijdens deze laatste etappe werd er een strak tempo gereden, waardoor ze met een kleine 36 km/uur gemiddeld aankwamen in Heinkenszand. Hier werd het onvergetelijke weekend afgesloten met een welverdiende BBQ bij Pieter thuis.

De renners zijn dankbaar dat het allemaal goed verlopen is en dat ze op deze leuke manier een steentje kunnen bijdragen voor het KWF.

Brabantse Beloften Middelkamp pakken veel kilometers en hoogtemeters op 1 dag

Onze 20 jarige Maarten de Nijs, 19 jarige Thijs van de Broek en 18 jarige Xander van Dijk hebben hun uitdaging voor de KWF Gilze- 3 Landenpunt Vaals en weer terug afgelopen zondag voltooid.
Maarten en Thijs hadden op de terugweg bij Ravels hun 300 km erop zitten en stopten daar. Xander deed er nog 27 bij volledig terug tot Gilze en had dus totaal 327 km. Ook werden nog 1071 hoogtemeters gehaald wat toch goed is voor een leuke col.
Om 7 uur s morgens werd vertrokken vanuit Gilze, richting Dessel, Hasselt en dan op naar Maastricht, door t fraaie Limburgse Heuvellandschap naar Vaals waar rond 13.30 het 3 Landenpunt werd bereikt.
Zowel op heen en terugweg kregen ze te maken met lekke banden en gooiden wat wegomleggingen roet in t eten maar dat mocht de mannen niet tegenhouden. Met prima fietsweer werd het op terugweg wel steeds stiller en begonnen de kilometers te wegen zeker toen de kaap van 250 werd gepasseerd. Alle 3 hadden ze het goede doel voor ogen en dat sterkte de jongens in hun missie. Ze werden alle 3 voor de volle 100 procent door hun ouders gesteund wat ook zeker heeft bijgedragen tot hun succes.
Mentaal gaat dit deze jonge renners voor altijd sterker maken zowel op als naast de fiets, Xander had 183, Maarten 220 als langste afstand staan tot aan 12 juli 2020.Thijs had al wel een keertje 320 gereden.


Als club kunnen wij uiteraard bijzonder trots zijn op dat wat deze jonge mensen hebben gepresteerd.


Kreeftenvisser Jacco knalt door Zuid-West Nederland

Om 5 uur zaterdagmorgen vertrok A-Amateur Jacco Kloet in zijn schitterende Nutswerk outfit vanuit zijn woonplaats Zierikzee helemaal alleen voor zijn uitdaging.
Op zich is 5 uur voor Jacco zijn normale tijd, want op andere dagen vertrekt hij dan op de fiets naar zijn vissersboot.
Lange dagen maken is dan voor hem ook geen probleem en dat heeft hij dan ook bewezen. Op Mallorca begin dit jaar had deze kersverse A-Amateur trouwens ook al laten zien dat lange ritten voor hem geen probleem waren.
Na 337 km in 11 uur 0 minuten en 38 seconden, met een gemiddelde van maar liefst 30,6 was hij weer thuis.
Zijn route in grote lijnen was eerst een rondje Schouwen, dan terug naar de Brouwersdam, Ouddorp, Willemstad, Wouwse-Plantage, Rilland, Goes, Neeltje Jans en zo weer terug naar huis.
Hiermee is Jacco onze nieuwe kilometervreter op 1 dag.
De lat komt steeds hoger te liggen.


Ploegleider zet KWF team op scherp

Mijn rit

Net na 6.30 vertrok Ad voor zijn uitdaging.
Eerlijk is echt die 200 km was nooit geen optie, hij wilde nog eens graag tot het uiterste gaan en wist natuurlijk de afstanden van Jurgen Mesu, David Michielsen, Thomas Polak en Eloy Raas eerder dit jaar in de corona tijd {allemaal rond de 320}.
Hij moest daar dus ook in de buurt gaan komen, dat was het doel.
Van Wuustwezel via Heinkenszand {zijn geboorteplaats} naar de Neeltje Jans waar ze als gezin al sinds 1986 naar toe gingen voor  strandbezoeken, toen was de kering zelfs nog niet officieel open.
Eerste 107 km windje tegen!, dan op naar Bru en dan richting Willemstad, dan terugdraaien weer 25 km wind tegen richting De Heen, vandaar naar Baarle Nassau om met 30 km wind tegen uiteindelijk moe maar voldaan terug thuis te zijn.
Zijn Motivatie, heb deze tocht gereden voor mijn broer Sjaak die in 2003 door een hersentumor is gestorven en mijn onlangs overleden ploegmaat en later mijn ploegleider Gerrit van t Geloof.
Ook voor mijn UWV collega Erwin van der Sloot die hard vecht om terug te komen na een hersentumor en gelukkig hierin lijkt te slagen.
Wil nog mijn stopplaatsen bedanken, Jaap en Hannie in Heinkenszand, Michiel en Lisanne in Bruinisse, Petra en Ad in hun caravan op de Heen en mijn dochter Esther in Baarle Nassau. Reed zoals gewoonlijk met 1 bidonnetje dus moest deze keer echt wel een keertje iets aanvullen.
Had deze prestatie never nooit niet kunnen leveren als ik niet had getraind op de nu geldende normen. Weet dan ook heel zeker dat wij met Middelkamp met Nathan Traas{fysio,core trainer en wielrentrainer} en JensVoet {bewegingswetenschapper} echt op de goede weg zijn.{323 km zonder rugpijn gereden!!!} Mannen bedankt, onze jonge mannen gaan echt heel dikke prijzen rijden in de toekomst. Dat heb ik gisteren al laten zien aldus Ad.

Thank you to my Sponsors

Fam. Jumelet
Donated 205

"Mannen, Respect voor jullie inzet ten behoeve van het goede doel, mooi dat jullie dat als gezonde mensen willen doen voor de wat minder bedeelden."

Anonymous
Donated 150

Familie De Vos
Donated 100

"Alle Middelkampers en Bas, Casper, Mees Senna succes en veel plezier"

Joop V Pel
Donated 100

"Dat we het een keer mogen winnen van deze verschrikkelijke ziekte"

Ilse Vos
Donated 100

"Succes Casper💪🏻"

Genie Advies B.v.
Donated 100

Anonymous
Donated 69

John En Janneke
Donated 50

"Heel veel succes Xander met je 300 km!!!"

Fa. A.a.k. Van Den Hoek & Zoon
Donated 50

John Van Baal
Donated 50

"Ik steun KWF en supporter Ad Polak bij zijn lange fietstocht! Zet 'm op!"

Cris Cuypers
Donated 50

"Veel succes Ad"

Anonymous
Donated 50

Jpm Hop
Donated 50

"Zet hem op Xander voor dit goede doel. Opa"

Anonymous
Donated 50

"Succes Jacco, groetjes van nummer 11"

Vecchio Sport
Donated 50

"Veel fiets plezier allemaal voor deze mooie actie."

Sjaak En Colinda
Donated 50

"Veel succes mannen!"

Oma
Donated 50

"Trots op je Xander.Succes"

Helma En Peter Kloet
Donated 50

"Go Jacco!"

Maikel, Nicole En Kids
Donated 50

"Yes, you did it! Knappe prestatie Xander."

John En Janneke
Donated 50

"Met 300 km als doel, werden het er 327 💪 Xander 'n hele mooie prestatie waar je op kunt terugkijken en voor het goed doel door gebikkeld!!"

Arnold Van Laviere
Donated 50

Niek Van Bedaf
Donated 50

David Van Eerd
Donated 50

"Goe bezig mannen"

Adri Van Noorden
Donated 50

"Mooi initiatief. Succes!!!!"

Michel
Donated 50

"Mooie prestaties!"

Anonymous
Donated 50

Michel Janssen
Donated 50

Kees Vermeulen
Donated 50

Fam Koeman
Donated 50

"Ga ervoor heren."

Ronny Vette
Donated 50

Ad Polak
Donated 50

"Ik steun het gehele KWF team Theo Middelkamp en speciaal de jongste renners, Senna, Renzo, Mees, Bas, Storm en Casper in hun poging veel hoogtemeters te pakken"

Anonymous
Donated 50

Rinie En Nel Jakobsen
Donated 50

"Ad een mooie prestatie zo in je eentje"

Familie Van Zuidam En Familie Buijze
Donated 45

"Heel veel succes op de Camerig jongens!"

Pieter Vette
Donated 35

Anoniem
Donated 35

Nicole Meerburg
Donated 30

Werner Testers
Donated 30

"Succes met jullie aktie voor het goede doel!"

Arie En Nicole Voermans
Donated 30

"Super goed gedaan Xander en nog wel met rugzak 💪"

Bas Jumelet
Donated 30

Anonymous
Donated 30

Harrold Dielissen
Donated 30

"Wat een geweldige prestatie Ad.."

Anonymous
Donated 28

Jan De Muynck
Donated 28

"Succes iedereen met de uitdagingen"

Anonymous
Donated 28

"Ad, een geweldige prestatie voor een hele goede zaak."

Family Finney
Donated 25

"Best of luck from the Finneys"

Marco Traas
Donated 25

Peter Remijn
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Familie Vos
Donated 25

Cora Volkeri
Donated 25

"Succes!"

Anonymous
Donated 25

Ludger De Nijs
Donated 25

"wat een top prestaties van alle Middelkampers"

L Jumelet
Donated 25

"Heel veel succes allemaal."

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Sjaak
Donated 25

"Mooie actie mensen, succes!"

Irma De Dreu
Donated 25

"Veel succes Casper, Bas, Senna, Storm en Mees. Maar vooral veel plezier op de Camerig."

Edgar Buijs
Donated 25

"Mooie actie, succes!"

Annemiek
Donated 25

"Zet hem op Xander!"

Grada Van Langeraad
Donated 25

Peter En Jacqueline Van Langeraad
Donated 25

"Heel veel succes Michiel!"

Kees Versluijs
Donated 23

Peter Hop
Donated 20

"Goed doel"

Rinus Van Zuidam
Donated 20

"veel succes kanjers"

Ad En Han
Donated 20

"Veel succes voor dit bijzonder goede doel!"

Inge De Smit
Donated 20

"Succes Xander!!!"

Peter Van Dompselaar
Donated 20

Frans Sutin
Donated 20

"straffe gasten die Middelkampers"

Xander Van Dijk
Donated 20

Jan Baaijens
Donated 20

"Goed gedaan!!"

Tanny Meijers
Donated 20

Kees Bastiaansen
Donated 20

Jeanne Broeckaert
Donated 20

Cindy & Patrick Jumelet
Donated 20

"Heel veel succes!💪🏽"

Thijs Smets
Donated 20

Leon Van T Westeinde
Donated 20

"Succes. Mooie actie👍"

Anonymous
Donated 19

Joeri Koole
Donated 19

Simone & Kurt Theunis
Donated 19

"Steuntje in de rug van Xander. Succes met sportieve actie."

Anonymous
Donated 19

"Succes!!!!!!"

Govert V
Donated 19

Piet En Anita De Vos
Donated 19

"Succes allemaal,mooie actie"

Connie Rommens
Donated 19

Philomien Voermans
Donated 19

"Succes Xander van dijk 👍👍knap. 300 km heel veel suc6"

Anonymous
Donated 17

"Zet um op Xander"

Lou Remijn
Donated 15

Arnoud Rijk
Donated 15

"Goed bezig Pieter flinke voor het goeie doel en flinks afstand mooie route!"

Anonymous
Donated 15

Quinten Van Komen
Donated 15

Jan Wieman
Donated 15

"Ad Polak is mijn held!"

Guido Harmsen
Donated 15

"Klasse, Ad!!!"

Anonymous
Donated 15

Rosan Vette
Donated 14

Anonymous
Donated 10

"Succes!!!!"

Lex Luteijn
Donated 10

Han Van Mierlo
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Zet hem op bas"

Marlies
Donated 10

"Succes Xander!!!"

Niels Voet
Donated 10

Rody En Sara Lamper
Donated 10

"Heel veel succes!"

Semmy (collega Janneke )
Donated 10

"Heel veel succes!!"

Myrte Tolhoek
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Rob Rabe
Donated 10

"Vanwege de knappe prestatie van de ploegleider"

Antoine Witkam
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Chris Op 't Hoog
Donated 10

Amanda Groenendaal
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Jonneke Witjes
Donated 10

Ludy Oosthoek
Donated 10

"Come on Pieter Vette!!!"

Anonymous
Donated 10

Erwin Van Der Sloot
Donated 10

"Veel succes! Go for it!"

Anonymous
Donated 10

"Veel succes allemaal."

Franklin Klaasse
Donated 10

"Suc6 met klimmen jonge middelkamp boy’s..."

Anonymous
Donated 10

Henk De Krom
Donated 10

Marloes Bastiaansen
Donated 10

"Succes!!"

Anonymous
Donated 10

John En Janneke
Donated 10

"💪 Maarten 300 km een topprestatie!!"

John En Janneke
Donated 10

"Thijs, 300 km een topprestatie!!"

Lisette Kampen
Donated 10

Jurgen Leerdam
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Adrie En Rianne Pepping
Donated 10

"Veel succes voor dit goede doel vandaag! Respect!"

Anne Marijnissen
Donated 10

Joke Paauwe
Donated 10

"Succes"

Harrie Akkermans
Donated 10

"Kom op Ad"

Remko Van Komen
Donated 10

Lilian Adriaansen
Donated 10

H Nieuwdorp
Donated 10

Piet Van Dijke
Donated 10

"Succes met alle acties."

Storm Klaasse
Donated 10

Ruben
Donated 10

Paul Steijaert
Donated 10

"Succes Ad (en de rest ook natuurlijk). Die 200 km. gaat jou zeker lukken!"

Raff, Demi En Daan
Donated 10

"Doe je best Opa Fiets!!!"

Maurice Stroosnijder
Donated 10

Johnny Van Der Klooster
Donated 10

Dennis Stevense
Donated 10

Marijn Wiskerke
Donated 10

"Geweldig bezig!"

Jacolien Steijn
Donated 10

"Succes!"

Martin Rijk
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Yvonne Kind
Donated 10

"Ad , zet hem op , je kunt het"

Marloes Rijk
Donated 10

"Succes!"

Sjaak Priem
Donated 10

"De opa van Storm Klaasse support Storm en KWF"

Paul Steijaert
Donated 10

"Nog een extra bijdrage voor al dat fietsen!. Erg leuk en motiverend."

Myrthe Musters
Donated 10

Lisanne Rijk
Donated 10

Hansp
Donated 10

Kimberley Cornel
Donated 10

Jan Wieman
Donated 10

"Premie voor Ad Polak! Hij heeft ballen."

Rob
Donated 10

"Doe je best allemaal 😁"

Diny Broosus
Donated 10

Charlotte
Donated 10

"Go Adje, GO!!!"

Familie Wesdorp
Donated 10

Armanda
Donated 10

"Super gedaan mannen!"

Inge Van Zuidam
Donated 10

"Succes Bas!!!"

Anonymous
Donated 5

Jvanhulst@zeelandnet.nl Van
Donated 5

Alex Van Der Lugt
Donated 5

"Succes met deze mooie actie."

Danique Van Komen
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Anouk Bogers
Donated 5

Angela Priem
Donated 5

Annemarieke
Donated 5

"Veel succes met de tocht"

Eddie
Donated 5

"Ik heb diverse nieuwe teamleden een eerste kleine donatie bezorgd. Eén bijzonder teamlid (Roy) heb ik uiteraard meer gegeven, maar dat kan ik me niet bij iedereen permitteren. Maar een klein bedragje als respect voor jullie deelname moet dus kunnen, zet 'm op. Samen tegen kanker!"

L. Da Silva
Donated 5

Rob Van Oosten
Donated 5

Willemien Vette
Donated 5

"Succes toppers!!!!"