Theo Middelkamp in Actie

KWF Thuismarathon

Middelkamp in actie!

Als club ZRTC Theo Middelkamp gaan we er alles aan doen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF. In deze tijd waar er voor ons nog geen wedstrijden op het programma staan, stellen we graag andere sportieve doelen gekoppeld aan de KWF.  

Van 7 tot 20 juli zullen verschillende renners en begeleiders van Middelkamp zichzelf een sportief doel stellen, welke gemeld zullen worden op onze actiepagina. 

We rekenen op jullie steun die nodig is voor het onderzoek naar kanker, zodat we deze ziekte uiteindelijk kunnen verslaan!


My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Michiel zet met 410 km, kers op taart Middelkamp in actie

Sunday 19th Jul
Michiel ging als laatste van ons KWF team zijn uitdaging aan.. De route Vlissingen-Delfzijl stond al langer op de planning maar dit was een mooie gelegenheid om deze tocht in onze actie week te fietsen. 

Hij vertrok afgelopen zaterdag solo om klokslag 4:30 aan het standbeeld van Michiel de Ruyter op de boulevard in Vlissingen. 

Zeeland vroeg bij zonsopkomst is prachtig en de eerste kilometers gleden onder de wielen door. Het eerste stopje thuis in Bruinisse was goed voor het 2e ontbijt voor de nog lange dag. Vervolgens stak hij Zuid Holland door om kilometers lang te slingeren langs rivieren en slootjes. 

Na 175km wachtte ploeggenoot Pieter hem op waarna ze vervolgens door de leegte van de Flevopolder trokken. Na 275km was het dan ook meer dan welkom om eindelijk even te stoppen om goed te eten! 

Pieter nam afscheid en reed weer terug naar Utrecht. Kort daarna gebeurde er iets wat altijd vervelend is op zo'n tocht. Michiel belandde op de motorkap van een onoplettende automobilist. Een beetje beurs en na het rechten van het stuur kon hij weer verder.

Een beetje uit het ritme moest hij nog 140km afleggen. Maar de lange rechte wegen langs het kanaal richting Assen brachten weer terug ritme. Met de motivatie voor de KWF te rijden kon hij makkelijk de laatste uurtjes volbrengen. Om vervolgens om 20:00 in de haven van Delfzijl aan te komen! Goed voor 410 kilometer en een gemiddelde van 30,7!!!! Pure klasse en het is niet voor niets dat hij zich jaar na jaar weet te klasseren voor het grote NK tijdrijden tegen de echt grote jongens!!! Foto is bij standbeeld de Zeelui in Delfzijl

Jonge Zeeuwse Berggeiten bedwingen de Camerig

Saturday 18th Jul
In het kader van Zeeland in actie voor het KWF trokken Bas, Casper, Storm, Renzo, Senna en Mees een dagje naar het Zuid Limburgse heuvelland met als doel om zo veel mogelijk hoogtemeters te maken voor hun uitdaging.
Hiervoor hadden ze de Camerig uitgekozen. Deze langste klim van Nederland leent zich goed om via verschillende kanten te beklimmen zodat ze makkelijk lusjes konden rijden.
Nadat de wagens halverwege de klim waren geparkeerd, zijn de mannen afgedaald naar de voet bij het riviertje de Geul om aan hun uitdaging te beginnen in dit prachtige landschap.  
Ze waren dan ook niet de enige wat het wel oppassen maakte in de afdalingen gedurende de dag. Op de top gekomen zijn ze via de andere kant afgedaald om bij kasteel Vaalsbroek te keren en deze zelfde kant te beklimmen om nu vervolgens via Zevenwegen en de Groenenweg weer af te dalen naar de Geul. 
Wat overigens voor het ware berggevoel wel de mooiste weg is. Deze kant is vervolgens dan ook weer beklommen en via het Hijgend Hert vanuit bosrijk gebied langs Vijlen af te dalen door fraai glooiend akkerland om vervolgens weer bij kasteel Vaalsbroek uit te komen.
Nu de jongens alle smaken hadden gezien, konden ze gedurende de dag naar hartelust variëren. 
Per lusje pakten ze ongeveer 300 hm op 14 km.
Na heel de dag keurig in formatie te hebben gereden, stapten de laatste fanatiekelingen rond 19hr na bijna 6 en half uur rijden van hun fiets met over de 3000hm en bijna 160k op de teller.
Mannen een dikke pluim en prachtig te zien dat er betrokkenheid is op deze jonge leeftijd van jullie voor het goede doel en ieder op zijn manier zijn steentje heeft kunnen bijdragen. 

Zeven Citadel boys rijden in 3 dagen 550 km

Wednesday 15th Jul

Thomas Polak, Eloy Raas, Paul Hoondert, Roy Gijzel, Robbert Vleugel, Lars Oreel en Pieter Vette hebben afgelopen weekend een driedaagse rit gedaan om geld in te zamelen voor het KWF. In het speciaal willen ze Michel Stroosnijder bedanken die mee is geweest met de bus voor de nodige begeleiding onderweg. Thomas en Robbert hadden van tevoren goed nagedacht over de route en deze ingevoerd in de GPS, wat erg goed gewerkt heeft tijdens deze driedaagse.

Om vrijdagochtend kwart voor 8 vertrokken ze vol goede moed op de fiets naar de veerboot van Vlissingen-Breskens. Om vervolgens via Brussel naar de Namen te fietsen. Onze renners hadden het getroffen met de windrichting, maar wel hadden ze onderweg te maken met een aantal regenbuien. Met een kleine 250 km, kwamen zij aan in Namen waar de Citadel van Namen nog beklommen werd.

Na een overnachting in een jeugdherberg verrokken ze de volgende ochtend onder goede weersomstandigheden naar Hasselt. Op zaterdag reden onder meer de finale van de Waalse Pijl en Luik Bastenaken Luik, zodat ze met aardig wat hoogtemeters aankwamen in het hotel in Hasselt.

Na een stevig ontbijt op zondagochtend stond de laatste rit van 160 km op het programma met als eindbestemming Heinkenszand. Onderweg werd de Citadel van Diest aangedaan. Tijdens deze laatste etappe werd er een strak tempo gereden, waardoor ze met een kleine 36 km/uur gemiddeld aankwamen in Heinkenszand. Hier werd het onvergetelijke weekend afgesloten met een welverdiende BBQ bij Pieter thuis.

De renners zijn dankbaar dat het allemaal goed verlopen is en dat ze op deze leuke manier een steentje kunnen bijdragen voor het KWF.

Brabantse Beloften Middelkamp pakken veel kilometers en hoogtemeters op 1 dag

Monday 13th Jul
Onze 20 jarige Maarten de Nijs, 19 jarige Thijs van de Broek en 18 jarige Xander van Dijk hebben hun uitdaging voor de KWF Gilze- 3 Landenpunt Vaals en weer terug afgelopen zondag voltooid.
Maarten en Thijs hadden op de terugweg bij Ravels hun 300 km erop zitten en stopten daar. Xander deed er nog 27 bij volledig terug tot Gilze en had dus totaal 327 km. Ook werden nog 1071 hoogtemeters gehaald wat toch goed is voor een leuke col.
Om 7 uur s morgens werd vertrokken vanuit Gilze, richting Dessel, Hasselt en dan op naar Maastricht, door t fraaie Limburgse Heuvellandschap naar Vaals waar rond 13.30 het 3 Landenpunt werd bereikt.
Zowel op heen en terugweg kregen ze te maken met lekke banden en gooiden wat wegomleggingen roet in t eten maar dat mocht de mannen niet tegenhouden. Met prima fietsweer werd het op terugweg wel steeds stiller en begonnen de kilometers te wegen zeker toen de kaap van 250 werd gepasseerd. Alle 3 hadden ze het goede doel voor ogen en dat sterkte de jongens in hun missie. Ze werden alle 3 voor de volle 100 procent door hun ouders gesteund wat ook zeker heeft bijgedragen tot hun succes.
Mentaal gaat dit deze jonge renners voor altijd sterker maken zowel op als naast de fiets, Xander had 183, Maarten 220 als langste afstand staan tot aan 12 juli 2020.Thijs had al wel een keertje 320 gereden.


Als club kunnen wij uiteraard bijzonder trots zijn op dat wat deze jonge mensen hebben gepresteerd.


Kreeftenvisser Jacco knalt door Zuid-West Nederland

Saturday 11th Jul
Om 5 uur zaterdagmorgen vertrok A-Amateur Jacco Kloet in zijn schitterende Nutswerk outfit vanuit zijn woonplaats Zierikzee helemaal alleen voor zijn uitdaging.
Op zich is 5 uur voor Jacco zijn normale tijd, want op andere dagen vertrekt hij dan op de fiets naar zijn vissersboot.
Lange dagen maken is dan voor hem ook geen probleem en dat heeft hij dan ook bewezen. Op Mallorca begin dit jaar had deze kersverse A-Amateur trouwens ook al laten zien dat lange ritten voor hem geen probleem waren.
Na 337 km in 11 uur 0 minuten en 38 seconden, met een gemiddelde van maar liefst 30,6 was hij weer thuis.
Zijn route in grote lijnen was eerst een rondje Schouwen, dan terug naar de Brouwersdam, Ouddorp, Willemstad, Wouwse-Plantage, Rilland, Goes, Neeltje Jans en zo weer terug naar huis.
Hiermee is Jacco onze nieuwe kilometervreter op 1 dag.
De lat komt steeds hoger te liggen.


Ploegleider zet KWF team op scherp

Thursday 9th Jul
Mijn rit

Net na 6.30 vertrok Ad voor zijn uitdaging.
Eerlijk is echt die 200 km was nooit geen optie, hij wilde nog eens graag tot het uiterste gaan en wist natuurlijk de afstanden van Jurgen Mesu, David Michielsen, Thomas Polak en Eloy Raas eerder dit jaar in de corona tijd {allemaal rond de 320}.
Hij moest daar dus ook in de buurt gaan komen, dat was het doel.
Van Wuustwezel via Heinkenszand {zijn geboorteplaats} naar de Neeltje Jans waar ze als gezin al sinds 1986 naar toe gingen voor  strandbezoeken, toen was de kering zelfs nog niet officieel open.
Eerste 107 km windje tegen!, dan op naar Bru en dan richting Willemstad, dan terugdraaien weer 25 km wind tegen richting De Heen, vandaar naar Baarle Nassau om met 30 km wind tegen uiteindelijk moe maar voldaan terug thuis te zijn.
Zijn Motivatie, heb deze tocht gereden voor mijn broer Sjaak die in 2003 door een hersentumor is gestorven en mijn onlangs overleden ploegmaat en later mijn ploegleider Gerrit van t Geloof.
Ook voor mijn UWV collega Erwin van der Sloot die hard vecht om terug te komen na een hersentumor en gelukkig hierin lijkt te slagen.
Wil nog mijn stopplaatsen bedanken, Jaap en Hannie in Heinkenszand, Michiel en Lisanne in Bruinisse, Petra en Ad in hun caravan op de Heen en mijn dochter Esther in Baarle Nassau. Reed zoals gewoonlijk met 1 bidonnetje dus moest deze keer echt wel een keertje iets aanvullen.
Had deze prestatie never nooit niet kunnen leveren als ik niet had getraind op de nu geldende normen. Weet dan ook heel zeker dat wij met Middelkamp met Nathan Traas{fysio,core trainer en wielrentrainer} en JensVoet {bewegingswetenschapper} echt op de goede weg zijn.{323 km zonder rugpijn gereden!!!} Mannen bedankt, onze jonge mannen gaan echt heel dikke prijzen rijden in de toekomst. Dat heb ik gisteren al laten zien aldus Ad.

Thank you to my Sponsors

25

Grada van Langeraad

10.4

HansP

35.4

Anoniem

205.4

fam. Jumelet

Mannen, Respect voor jullie inzet ten behoeve van het goede doel, mooi dat jullie dat als gezonde mensen willen doen voor de wat minder bedeelden.

5.4

Anouk Bogers

20.4

jan Baaijens

Goed gedaan!!

10.4

Dennis Stevense

10.4

Johnny Van der Klooster

15.4

Guido Harmsen

Klasse, Ad!!!

5.4

Anonymous

20.4

Xander Van Dijk

69.4

Anonymous

50.4

Michel

Mooie prestaties!

20.4

Frans Sutin

straffe gasten die Middelkampers

10.4

Storm Klaasse

10

Armanda

Super gedaan mannen!

10

Familie Wesdorp

20.4

Peter van Dompselaar

10.4

Remko van Komen

30.4

Bas Jumelet

5.4

Danique Van Komen

25.4

Anonymous

10.4

Adrie en Rianne Pepping

Veel succes voor dit goede doel vandaag! Respect!

10.4

Anonymous

15.4

Quinten Van Komen

20

Thijs Smets

10.4

Jurgen Leerdam

25

Peter en Jacqueline Van Langeraad

Heel veel succes Michiel!

10.4

Lisette Kampen

20

Cindy & Patrick Jumelet

Heel veel succes!💪🏽

50.4

Arnold Van Laviere

10.4

Marloes Bastiaansen

Succes!!

19.4

Govert V

10.4

Franklin Klaasse

Suc6 met klimmen jonge middelkamp boy’s...

100.4

Ilse Vos

Succes Casper💪🏻

5

L. Da Silva

10.4

Rob Rabe

Vanwege de knappe prestatie van de ploegleider

100.4

Joop v Pel

Dat we het een keer mogen winnen van deze verschrikkelijke ziekte

30

Harrold Dielissen

Wat een geweldige prestatie Ad..

45.4

Familie van Zuidam en familie Buijze

Heel veel succes op de Camerig jongens!

5.4

Angela Priem

20.4

Kees Bastiaansen

10.4

Paul Steijaert

Nog een extra bijdrage voor al dat fietsen!. Erg leuk en motiverend.

10.4

Sjaak priem

De opa van Storm Klaasse support Storm en KWF

50.4

Ad Polak

Ik steun het gehele KWF team Theo Middelkamp en speciaal de jongste renners, Senna, Renzo, Mees, Bas, Storm en Casper in hun poging veel hoogtemeters te pakken

50.4

Ronny Vette

25.4

Irma De Dreu

Veel succes Casper, Bas, Senna, Storm en Mees. Maar vooral veel plezier op de Camerig.

10.4

H Nieuwdorp

50.4

David van Eerd

Goe bezig mannen

10.4

Anne Marijnissen

10.4

John en Janneke

Thijs, 300 km een topprestatie!!

10.4

John en Janneke

💪 Maarten 300 km een topprestatie!!

50.4

John en Janneke

Met 300 km als doel, werden het er 327 💪 Xander 'n hele mooie prestatie waar je op kunt terugkijken en voor het goed doel door gebikkeld!!

50.4

Maikel, Nicole en kids

Yes, you did it! Knappe prestatie Xander.

10.4

Henk de Krom

30.4

Arie en Nicole Voermans

Super goed gedaan Xander en nog wel met rugzak 💪

25.4

Ludger de Nijs

wat een top prestaties van alle Middelkampers

10

Diny Broosus

15.4

Arnoud Rijk

Goed bezig Pieter flinke voor het goeie doel en flinks afstand mooie route!

19

Philomien Voermans

Succes Xander van dijk 👍👍knap. 300 km heel veel suc6

19.4

Anonymous

Succes!!!!!!

10.4

Chris op 't Hoog

30.4

Nicole Meerburg

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

25.4

Anonymous

19.4

Joeri Koole

10.4

Anonymous

Zet hem op bas

10

Rob

Doe je best allemaal 😁

5.4

Anonymous

19.4

Anonymous

28.4

Anonymous

10.4

Jan Wieman

Premie voor Ad Polak! Hij heeft ballen.

5

Willemien Vette

Succes toppers!!!!

10

Inge Van Zuidam

Succes Bas!!!

20.4

Tanny Meijers

10.4

Lisanne Rijk

10.4

Marloes Rijk

Succes!

50.4

Kees Vermeulen

30.4

Anonymous

50.4

Michel Janssen

10.4

Marijn Wiskerke

Geweldig bezig!

23.4

Kees Versluijs

10.4

Maurice Stroosnijder

25.4

Sjaak

Mooie actie mensen, succes!

15.4

Jan Wieman

Ad Polak is mijn held!

10.4

Joke Paauwe

Succes

25.4

Anonymous

28.4

Anonymous

Ad, een geweldige prestatie voor een hele goede zaak.

28.4

Jan De Muynck

Succes iedereen met de uitdagingen

50.4

Anonymous

Succes Jacco, groetjes van nummer 11

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

50.4

Anonymous

25.4

familie Vos

15.4

Lou Remijn

10.4

Semmy (collega Janneke )

Heel veel succes!!

25.4

Peter Remijn

20.4

Rinus van Zuidam

veel succes kanjers

10.4

Rody en Sara Lamper

Heel veel succes!

20

Jeanne Broeckaert

50.4

Fa. A.A.K. van den Hoek & Zoon

14.4

Rosan Vette

100.4

familie de Vos

Alle Middelkampers en Bas, Casper, Mees Senna succes en veel plezier

10.4

Lex Luteijn

50.4

Rinie en Nel Jakobsen

Ad een mooie prestatie zo in je eentje

10.4

Yvonne Kind

Ad , zet hem op , je kunt het

10.4

Anonymous

10.4

Martin Rijk

10.4

Jacolien Steijn

Succes!

150.4

Anonymous

50.4

Anonymous

10.4

Ruben

10.4

Piet Van Dijke

Succes met alle acties.

10.4

Lilian Adriaansen

50.4

Adri Van Noorden

Mooi initiatief. Succes!!!!

20

Leon Van t Westeinde

Succes. Mooie actie👍

25

L Jumelet

Heel veel succes allemaal.

15.4

Anonymous

5.4

Alex Van der Lugt

Succes met deze mooie actie.

10.4

Anonymous

30.4

Werner Testers

Succes met jullie aktie voor het goede doel!

10.4

Anonymous

10.4

Ludy Oosthoek

Come on Pieter Vette!!!

100

Genie Advies B.V.

5.4

Jvanhulst@zeelandnet.nl Van

10.4

Antoine Witkam

25.4

Marco Traas

10.4

Niels Voet

10.4

Han van Mierlo

25.4

Family Finney

Best of luck from the Finneys

50.4

Fam Koeman

Ga ervoor heren.

35.4

Pieter vette

5

Rob Van Oosten

10.4

Paul Steijaert

Succes Ad (en de rest ook natuurlijk). Die 200 km. gaat jou zeker lukken!

50.4

Sjaak en Colinda

Veel succes mannen!

10.4

Raff, Demi en Daan

Doe je best Opa Fiets!!!

19.4

Piet en Anita de vos

Succes allemaal,mooie actie

10

Charlotte

Go Adje, GO!!!

10.4

Harrie Akkermans

Kom op Ad

10.4

Anonymous

Veel succes allemaal.

10.4

Erwin van der Sloot

Veel succes! Go for it!

50.4

Cris Cuypers

Veel succes Ad

10.4

Myrte Tolhoek

50.4

John van Baal

Ik steun KWF en supporter Ad Polak bij zijn lange fietstocht! Zet 'm op!

17.4

Anonymous

Zet um op Xander

15.4

Anonymous

5.4

Anonymous

50.4

Niek van Bedaf

10.4

Anonymous

50.4

Helma en Peter Kloet

Go Jacco!

25.4

Anonymous

25.4

Cora Volkeri

Succes!

50.4

Oma

Trots op je Xander.Succes

50.4

Vecchio Sport

Veel fiets plezier allemaal voor deze mooie actie.

50.4

Jpm Hop

Zet hem op Xander voor dit goede doel. Opa

10.4

Jonneke Witjes

10.4

Amanda Groenendaal

20.4

Inge de Smit

Succes Xander!!!

19.4

Simone & Kurt Theunis

Steuntje in de rug van Xander. Succes met sportieve actie.

10.4

Anonymous

20.4

Ad en Han

Veel succes voor dit bijzonder goede doel!

25

Annemiek

Zet hem op Xander!

10.4

Marlies

Succes Xander!!!

5

Annemarieke

Veel succes met de tocht

50.4

John en Janneke

Heel veel succes Xander met je 300 km!!!

20.4

Peter Hop

Goed doel

10.4

Anonymous

Succes!!!!

10.4

Kimberley Cornel

19.4

Connie Rommens

10.4

Myrthe Musters

25.4

Edgar Buijs

Mooie actie, succes!

50.4

Anonymous

5

Eddie

Ik heb diverse nieuwe teamleden een eerste kleine donatie bezorgd. Eén bijzonder teamlid (Roy) heb ik uiteraard meer gegeven, maar dat kan ik me niet bij iedereen permitteren. Maar een klein bedragje als respect voor jullie deelname moet dus kunnen, zet 'm op. Samen tegen kanker!