Tonia van der Kooi

Ren tegen kanker

Never Alone - Run tegen Kanker

Ik ga de Casaderun doen in Hoogeveen van 10 mijl, en wil graag daar mee geld inzamelen voor kanker.. Iedereen hoe dan ook komt wel in aanraking met kanker, als je het zelf krijgt of als het familie of vrienden, collega?s of kennissen zijn.. Ik ben dus ook geraakt door kanker, door machteloos toe te kijken na mensen die mij zo dierbaar zijn en strijden die Klote kanker en heb ook mensen veloren door deze rot ziekte. Op deze manier wil ik wat doen, dan doe ik toch iets wat ik kan. Ik hoop dat heel veel mensen mij helpen om geld te verzamelen, want Samen zijn wij Sterk .... en Never Alone ??
Iedereen komt Kanker tegen op wat voor manier dan ook. Ik heb familie gehad die door kanker er niet meer zijn. Mijn beste vriendin heeft kanker gehad en ook veel vrienden, kennissen hebben het gehad of de strijt veloren.. Je voelt je zo machteloos.. Op deze manier wil ik graag wat doen en het gevoel geven aan de mensen die ook kanker hebben of hebben gehad of je familie of vrienden zijn dat je niet alleen bent en samen staan wij sterk en gaan de strijdt tegen kanker aan.

My Achievements

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Theo Van Der Kooi
Donated 20

"Trots op mijn vrouwtje ze doet het toch maar even succes Je hebt er keihard voor getraind dus komt goed. Liefs van je mannetje en de kinderen"

Tonia Kooi
Donated 10

"Samen staan wij sterk!"

Hadassa Van Der Vegt
Donated 10

"Respect!"