Vincent van der Sluijs

Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe rent tegen kanker Join Us

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe rent tegen kanker - Dam tot Damloop 2019.

Bas Gijsbers en ik, Vincent van der Sluijs, zijn gepassioneerde recreant- hardlopers. Het leek ons leuk om in de naam van Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe (MTEE) de uitdaging aan te gaan om mee te doen met de dam tot damloop van Amsterdam naar Zaandam van 16km.  

Zelf heb ik de dam tot damloop twee jaar geleden gedaan als mijn eerste hardloop evenement. Ik wou dit één keer in mijn leven meemaken, want ik vond de voorbereidingen wel erg zwaar. Toen ik samen met mijn zus over de finish kwam voelde dat echt als een overwinning. Ik maakte me van tevoren toch wel zorgen of ik het überhaupt zou halen.

Na de dam tot damloop was de druk van de ketel, en (zoals dat met sport wel vaker gaat), liet ik het trainen een beetje links liggen. Ik vond dat ik weer een stok achter de deur nodig had, en schreef me in voor de zevenheuvelenloop van 15km in Nijmegen. Ik begon te laat met trainen, raakte geblesseerd door overbelasting, kon niet meedoen en moest een maand of 6 rust houden. Dit voelde voor mij als een open eind, en schreef me daarom in 2018 opnieuw in. Wederom met mijn zus haalde ik dit keer wel de finish.

Vastberaden het hardlopen niet meer te laten versloffen, bleef ik sinds dien tot de dag van vandaag trainen. Dat wilt zeggen dat ik het doel heb (die ik redelijk volhou) om minimaal één keer in de week hardlopen. In 2019 deed ik de Zandvoort circuitrun van 12km en nu maak ik me op voor de dam tot damloop van 2019.

Voor deze tweede poging aan de dam tot damloop willen we als hardloopgroep (20 collegas) lopen voor de kankerstichting. Hardlopen is zeer individualistisch en dat past niet in ons team-gevoel. Daarom proberen we allemaal geld op te halen voor het KWF, zodat we uiteindelijk het verschil kunnen maken voor de mensen die het echt nodig hebben.  Vanaf 1 euro kan er al gedoneerd worden, en dit wordt door mij en door degene die je er misschien wel mee helpt zeer gewaardeerd!

My Achievements

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

25.40

Arjen Winters

Goed bezig Vincent!

25.40

Frank En Willy Van Der Sluijs

Mooi doel😘

21.40

Martin Tieman

Succes kerel

20.40

Stefan Heerema

18.40

Chey

Succes!

15

Alef

10.40

Marcel Van Lieshout

Doe je best!

10.40

Caressa Voogdt

Super goed! Jij kan dit!

10.40

Michiel

Als je boven het uur loopt wil ik mijn geld terug

10.40

Kim Voogdt

Your the best ❤️

10.40

Jennifer Van De Grift

Goed bezig !! En veel succes zondag !

10.40

Silvester Jansen

Zweet wil ik zien!

10

Robbert Willems

Zet hem op!

2.40

M V

Hoi Vincent en team, veel succes gewenst met deze uitdaging. Daarnaast ook veel (sport)plezier (vooraf), mooi en bijzonder dat jullie dit avontuur samen aan gaan. Vele mensen/gezinnen/families zullen dankbaar zijn... Mijn vader (moeder, Daaf, Juut, Marcel en ik) ook <3 Zet 'm op kanjers!!!!