ShareValue in actie voor KWF

Onze KWF events

ShareValue in actie voor KWF!

ShareValue is Zakenvriend van KWF. Naast de vaste maandelijkse donatie, willen wij ook vooral iets met elkaar ondernemen. Iets doen. Door deel te nemen aan evenementen zetten we ons gehele netwerk in om geld in te zamelen en dragen wij maximaal bij in het verzamelen van geld en daarmee het bestrijden van kanker.


Wil jij ook actief bijdragen aan dit belangrijke doel? Doe dan mee aan onze evenementen!

Ze zijn gericht op lichaamsbeweging, zoals wandelen, fietsen en hardlopen. Door deel te nemen aan deze evenementen kun je niet alleen geld inzamelen voor KWF, maar ook je eigen gezondheid en fitheid verbeteren! Daarnaast help je om de bewustwording over kanker te vergroten en mensen te informeren over de missie en het werk van KWF. 

Maak een sponsorpagina aan door lid te worden van ons team en vraag je familieleden, vrienden en collega’s om jou te sponsoren. Wij zorgen voor een gezellige locatie in de buurt waar je ontvangen wordt en waar we met elkaar achteraf een kopje koffie drinken of drankje kunnen doen en/of lunchen.


Wil je bijdragen zonder deel te nemen aan een evenement? Ook dat kan!

Iedere deelnemer kan hieronder een sponsorpagina aanmaken en jij kan een deelnemer sponsoren.  Klik op de pagina van jouw familielid, vriend(in) of collega en steun hem/haar. Op deze manier ondersteun je het onderzoek naar kanker en help je om een betere toekomst te creëren voor degenen die getroffen zijn door kanker.


In 2023 doen wij mee aan drie evenementen:

- Zaterdag 15 april: The Marathon Rotterdam Walk (wandelen)

- Zondag 16 april: NN Marathon Rotterdam, business estafette run (hardlopen)

- Zondag 1 oktober: Ride for the Roses (fietsen)

Wil jij samen met ons deelnemen aan een evenement? Meld je aan via events@sharevalue.nl 

Thank you to our Sponsors

25

Margaret

Goede actie en succes allemaal!

15.4

Gerry Goedhart

100.4

Peter Goedhart