Verjaardag Arie

By Arie van Trierum Join Me

Wij komen in actie tegen kanker

Op 27 juni hoop ik 35 jaar te worden. Hoe bijzonder dit eigenlijk is realiseren wij ons pas goed na de heftige maanden die achter ons liggen! We vinden het heel erg fijn om de verjaardag te kunnen vieren met iedereen die ons de afgelopen maanden hebben gesteund. In plaats van cadeau's wil ik iedereen die mij graag wat zou willen geven vragen om dit in de vorm van een bijdrage aan het KWF te doen.

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Door te doneren aan het KWF draag je bij aan de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Door meer onderzoek kunnen we de strijd met deze ziekte aan: de oorzaak kan worden onderzocht en er kan gewerkt worden aan betere medicatie. Namens ons als gezin en KWF: dankjewel! 

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 500

Cadeaubox Op Het Feest, Iedereen Bedankt!
Donated 260

"Bijdrage vanuit de box met giften"

Pa En Ma Butler
Donated 100

"Nog een late donatie,door een misverstand.maar niet minder gegund."

Anonymous
Donated 100

Anonymous
Donated 50

Hanneke Corbijn
Donated 35

Anonymous
Donated 29

Jw Koudijs
Donated 25

"Van harte kerel! Tot vanmiddag op je feestje!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.