Brenda Bosmans Van Schaijk

Kennedymars Someren 2024

Ik wandel op 7juli 2024 met Daniëlle de Veen ~ Suijkerbuijk tegen kanker tijdens de Kennedymars Rondje Someren!

Ik wandel op 7juli 2024 tegen kanker tijdens de Kennedymars Someren om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want maar liefst 1 op de 2 mensen in Nederland krijgt de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

T Shirt verdiend

My Updates

Samen mét Daniëlle, Jody Bernal & Sjaak!

Wednesday 17th Jan
Wat een giller, een wannabe "Jody Bernal" of de échte.. heeft bij Daniëlle gedoneerd, daar werd ik vanmorgen wakker mee én wat gaat ze goed met de donaties, zo fijn voor haar!

https://acties.kwf.nl/fundraisers/danielleveen

Vooral in de tijd dat Daniëlle ziek was stuurde ik regelmatig wat van Jody door naar Daniëlle, dat zorgde dan een ietsiepietsie voor afleiding en dan stuurde ik er vaak nog achter aan dat ik ff met mijn spotify lijst met Sjaak en zijn trompetisto ging douchen!

Zo fout, maar grappig én met wat humor erbij kom je een heel eind qua posititeit!

Ik stuurde Daniëlle vandeweek dit;

Hier een symbolische eurie van mij, voor jou, voor 't KWF! Wij gaan samen die 40km gewoon ff doen he, zo van whooooop whooop, een beetje Jody Bernal&Sjaak uit onze speakertjes , talk&walk, smile every mile en zo hopppa die finish line over naar onze lieffies ♡

Wandel én Weg met kanker!

Friday 12th Jan
Ik ben Brenda, 40 jaar, getrouwd en heb 3 jonge kinderen.
In mijn leven hebben helaas lieve dierbare familieleden & vrienden te maken gehad met de verschrikkelijke ziekte kanker. Het liefste zou ik geen rijtje op hoeven te sommen, maar dit is de realiteit helaas..
De peettante Diny van mijn man is net voordat ik hem leerde kennen in een heel kort tijdsbestek opgeschrikt en overleden aan alvleesklierkanker, dit was zo agressief. Een aantal jaren geleden werd er keelkanker geconstateerd bij haar man, peetoom Frans, hij is gelukkig genezen na zijn zware behandelingen. Onze duitse familie vriendin Gabi is ons helaas ontvallen aan de vreselijke ziekte in coronatijd. Ook een nichtje van ons mam is mijn kindertijd overleden door de gevolgen van een agressieve hersentumor. Voor mijn oude buurman Nard was de kanker helaas ook fataal. Mijn ome Will heeft net een aantal jaar geleden de diagnose huidkanker gehad en hij heeft pittige behandelingen achter de rug. Op dit moment krijgt tante Corry al een tijd heftige behandelingen voor bloedkanker. Jos de vader van onze vriend Ralf heeft de diagnose prostaatkanker gekregen vorig jaar. Ik wens hen allemaal het allerbeste, fingers crossed. Mijn Opa Toon van Schaijk is helaas overleden aan longkanker toen ik ongeveer 4 was en mijn Opa Toon van der Heijden is 91 geworden, maar is wel na dit lange leven een verschrikkelijke dood gestorven door diezelfde longkanker. Hij is helaas zijn zoon, mijn ome Antoon nog ver voor die tijd verloren aan dezelfde ziekte, met 2 kinderen en een vrouw die hij achter moest laten. Geen enkele leeftijd is oke om kanker te krijgen. Dat heb ik geleerd in het leven. Vaak word er na het eerste schrik moment toch als 1 van de eerste dingen gevraagd als je verteld over iemand met kanker, ooh nee, hoe oud is hij of zij? Ik vind dat, zo niet, belangrijk, als je van iemand houd wil je gewoon dat niemand het krijgt en al helemaal niet dat je iemand moet verliezen aan kanker. Opa van Merriënboer, de opa van mijn man, is ontzettend jong overleden aan kanker, mijn schoonmoeder Corrie heeft hem veel te kort bij haar gehad. Ook zij is helaas met een tussenpose van ongeveer 17 jaar, maar liefst 2x opgeschrikt door borstkanker en tante Lien heeft het een aantal jaren geleden ook gehad, zij zijn beide gelukkig genezen na een heleboel behandelingen.
Helaas hebben we 10 jaar geleden afscheid moeten nemen van Nanneke, de borstkanker leek voor heel kort weg na een intens behandeltraject, maar het kwam agressief uitgezaaid terug en ze moest haar man en 3 jonge kindjes achterlaten. De kinderen waar ik als Nanny op paste, waren ineens hun mama kwijt, dat terwijl ik net mama was geworden. Zij was haar moeder Joke kort daarvoor ook al verloren aan longkanker. Zo ontzettend oneerlijk allemaal.
Mijn vriendin Daniëlle is onlangs gelukkig genezen van borstkanker na een heftig behandeltraject. De positieve verhalen zijn te danken aan grondig kankeronderzoek en daarvoor is veel geld nodig. Ik ben iedereen dankbaar die iets over heeft voor het KWF, alvast hartelijk dank daarvoor ♡ Weg met kanker, iedereen die je lief hebt verdiend toch een morgen ♡

Thank you to my Sponsors

10

Vanessa en Sander

5

Metsihate ♡

25.4

Lien

20.4

Corrie En Rob Bosmans

Respect voor je inzet lieve schoondochter

2.5

Anonymous

Zet hem op Brenda! Veel succes!

1

Danielle de Veen

Oh lieverd wat ben ik ongelooflijk trots op je! Dat je dit met mij gaat doen. Je hebt al zo ontzettend veel voor me gedaan in die vreselijke ziekte periode. Maar wij als vriendinnen zijn er alleen maar sterker uitgekomen. Je positiviteit en de bijzonder vrolijke blik op het leven heeft me zo doen beseffen hoe blij ik ben met een vriendin als jij. Wij gaan samen die 40 doen! Namens mij een symbolische euro. Zet hem op lieverd.

10.4

Mas

Dankjewel Brenda dat je je zo inzet, concreet, echt en oprecht

25.4

Jari ♡ Nika ♡ Dani ♡ Ralf ♡ Brenda

Alle beetjes helpen ♡ Weg met kanker