C'estlavie Photographie

Huis in actie

C'est la Vie Photographie komt in actie voor het Parkhuys Almere

C'est la Vie Photographie is sinds 2019 sponsor van het Parkhuys Almere. Wij verzorgen een groot deel van de fotografie voor het inloophuis. Dit doen wij geheel belangeloos.

We zijn begonnen met het fotograferen van een hardloop evenement dat geld inzamelde voor het Parkhuys. Daarna hebben wij onder andere foto's gemaakt tijdens de Parkhuys Catwalk 2019. Ook de website bevat een aantal die wij hebben gemaakt. Door corona is de fotografie op een laag pitje komen te staan, maar de eerste foto's zijn alweer gemaakt voor het Parkhuys.

Doordat wij persoonlijk ook te maken hebben (gehad) met familie en bekenden met kanker, blijven wij ons inzetten voor het Parkhuys Almere. 

Vandaar dat wij al een donatie hebben gedaan. Via deze pagina willen wij jou ook vragen een donatie te doen.

Bericht van Parkhuys Almere zelf:

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

10.4

Anonymous

10

Renske Tegelaars de Lange

25.4

C'estlavie Photographie