Danique Bank

TCS Amsterdam Marathon 2023

Mijn activiteiten volgen

26
kms

My target 400 kms

Op weg naar mijn herstel!

In december 2021 gaf ik mij op voor de (halve) marathon van Utrecht (april 2022). Mijn moeder had op dat moment net de diagnose gekregen van botkanker, een uitzaaiing van de borstkanker van 12 jaar geleden. Zelf had ik al lange tijd het idee om een halve marathon te rennen en met het KWF voor een extra mooi doel!

In maart kregen we helaas het bericht dat de (halve) marathon van Utrecht niet door ging vanwege de coronamaatregelen. Ik heb toen besloten om zelf die afstand af te leggen, had tenslotte niet voor niets zo hard getraind en een mooi geld bedrag opgehaald. Niet wetende dat ik op dat moment zelf toen eigenlijk al ziek was... Eind maart kreeg ik namelijk zelf de diagnose van kanker; borstkanker op 31e jarige leeftijd.. Ik als gezonde dame? Die geld aan het ophalen was voor het KWF? 

Het afgelopen jaar heb ik chemo's gehad en een borstoperatie ondergaan. De komende jaren zal ik nog de nodige medicijnen moeten slikken wat ook het nodige zal doen met mijn lichaam. Mijn borstspier zal ik weer opnieuw moeten trainen omdat deze weer zijn weg moet vinden en zo zijn er nog wel wat zaken. Ik sta aan het begin van mijn herstel, zal hard moeten trainen maar die halve marathon gaat mij lukken in oktober!  Dit wordt mijn jaar van herstel! 

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag aangepast

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

My Updates

Monday 27th Dec
Hi allemaal! Voor je het weet wordt je geconfronteerd met deze vreselijke ziekte.  Iedereen kent wel iemand.  Door geld in te zamelen kan er steeds meer onderzoek worden gedaan en zo kunnen uiteindelijk meer mensen worden genezen. Draag jij ook je steentje bij?

Thank you to my Sponsors

15.4

Thomas, Kim, Liv & Sev

We support!